آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

مهندس فریمور رو که میشه از طریق سایت خود سونی دانلود کرد و با فلش زد به دستگاه . این کارارو نمیخواد دیگه .

داداش من فلشو لعنتی رو میزنم اصلا نمیشناسه فایل اپدیت توشه و همه کارهای لازم برای انتقال رو انجام میدم ولی..........

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

لطفا اگه میشه بگید که میتونم اپدیت کنم یا نه؟؟؟؟؟؟ چون اون بالا یه چیزهایی در مورد فریمور نوشته اما من نمیتونم کاری کنم خواهش میکنم یکی کاری کنه برام:((:((:((:((

داداش من فلشو لعنتی رو میزنم اصلا نمیشناسه فایل اپدیت توشه و همه کارهای لازم برای انتقال رو انجام میدم ولی..........

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

لطفا اگه میشه بگید که میتونم اپدیت کنم یا نه؟؟؟؟؟؟ چون اون بالا یه چیزهایی در مورد فریمور نوشته اما من نمیتونم کاری کنم خواهش میکنم یکی کاری کنه برام:((:((:((:((
آقا یه فولدر بساز به اسم PS3 بعد یکی دیگه بساز به اسم UPDATE داخل همون PS3 بعد فایل آپدیتتو بنداز داخل پوشه UPDATE و وصلش کن به کنسول برو تو قسمت آپدیت و بزن آپدیت کنه
2 تا چیزو دقت کن 1 فولدر ها با نام بزرگ باید باشن 2 فایل آپدیتت rename نشده باشه!

تمام این کارهارو انجام دادم ولی میگم فلش رو نمیشناسه چون یکی گفته بود وقتی فلش رو وصل میکنی بالا سمت راست صفحه یه پیغام سیاه رنگ باید بیاد اما مال من هیچی نمیادو وقتی اپدیت با فلش رو میزنم پیغام زیر میاد
no applicable update data was found
فلش وصل باشه یا نباشه این پیغام میاد

تمام این کارهارو انجام دادم ولی میگم فلش رو نمیشناسه چون یکی گفته بود وقتی فلش رو وصل میکنی بالا سمت راست صفحه یه پیغام سیاه رنگ باید بیاد اما مال من هیچی نمیادو وقتی اپدیت با فلش رو میزنم پیغام زیر میاد
no applicable update data was found
فلش وصل باشه یا نباشه این پیغام میاد
فلشتو فرمت کن به fat32 \بعد دوباره فولدر ها رُ بساز ببین آپدیت میکنه!

داداش خیلی باحالی.دمت گرم.کار من هم اینجوری راه افتاد.>:d<
سلام نه ربطی به upnp نداشت ماجرا از این قرار بود که برای جایگزینی فایلها اون قسمتی که نوشته save xml file to بعد از اینکه جایی که بازی توی هاردم هست رو انتخاب کردم و سیو رو زدم باید یه بار دیگه save رو بزنم البته اون دکمه save که کنار browse هست توی صفحه اصلی replace file رو باید حتما زد در ضمن توی قسمت description بهتره یک نام الکی ندید بلکه فایلی رو که دانلود کردید دقیقا نام همون رو اینجا بدید یعنی تمام نام فایل دانلودی را هر چند چرت و پرت هست انتخاب کنید و paste کنید این قسمت پسوند فایل هم paste میشه ایرادی نداره مشکل من که اینجوری رفع شد !
هم پچ با این روش گرفتم هم بازی :d

مگه ممکنه؟
عکس یه فلشه رو به پایین اگه نیست احتمالا شما هنوز بازی یا هر چیزی که دارید دانلود میکنید رُ هنوز انتخاب نکردید برای دانلود

وقتی یه آپدیت واسه بازی میاد بهم پیغام میده
من ok می کنم و بعد لینک رو تویه کامپیوتر نشون می ده
بعد از تویه PS3 دانلود رو Cancel می کنم
شاید به خاطر کنسل کردنش هست که اونجا نمایش داده نمی شه
تویه زبانه network چند گزینه بیشتر نیست که الان عکس می گیریم میزارم حامد جان

من الان فایل آپدیت برای باز شدن بخش آنلاین بتل ۳ رو دارم(روی فلش مموری) و می خوام به کنسول انتقالش بدم اما سیستم در دسترسم نیست که از برنامه ی مورد نظر این کار٬ انتقال رو انجام بدم.اگر فلش مموری رو به کنسول وصل کنم٬می تونم آپدیتو انتقال بدم؟

من الان فایل آپدیت برای باز شدن بخش آنلاین بتل ۳ رو دارم(روی فلش مموری) و می خوام به کنسول انتقالش بدم اما سیستم در دسترسم نیست که از برنامه ی مورد نظر این کار٬ انتقال رو انجام بدم.اگر فلش مموری رو به کنسول وصل کنم٬می تونم آپدیتو انتقال بدم؟

نه به هیچ عنوان!
حتما باید از طریق کامپیوتر و با استفاده از این برنامه فایل رو انتقال بدید. راهی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or