آموزش جیلبریک همه ی ورژن های فرم ور 3.1

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه کارایی کردم حالا از کجا بفهم جیلبریک شده یا نه؟ راستی من دیشب نمیدونم چیکار کردم این cydia آیکونش اومد تو گوشیم الان که ریستور کردم نیست چجوری دوباره بیارمش؟

سلام من هم یک iphone 2g دارم که 3.1.3 هست.
وقتی می خوام بازی ازطریق itunes توش بریزم error میده.
گوشیم jailbreak شده یا نه؟درضمن چجوری بازی بریزم؟
لطفا فوری راهنمایی کنید.....

بچه ها من تا 10 روزه دیگه یه ایپاد 3 جی 32گیگ میخوام بگیرم
اونایی که الان تو بازار هستن1- فیرم ویرشون چنده و 2-اینکه جیلبریک میشن یا نه؟3-موقت یا دائمی(شده قضیه PSP)؟؟

دوستان سلام ... من یک iPhone 3gs 32GB White خریدم ... هیچکاری هم تا حالا باهاش نکردم (دیشب خریدم البته:دی) حالا میخوایم جیلبرکش کنم ... بهترین روش چیه؟ Firmwareـش 3.1.3 هستش ... (من یک Jailbreak تو گوگل سرچ کردم 40 تا روشِ مختلف اومد که یکیش همین آموزشی هست که صفجه اول تاپیک داده شده)
خلاصه کمک کنید که چیکار کنم ... ممنون :x

اول اینکه اشتباه کردی خریدی 3Gs رو باید iPhone 4 میخریدی این یک
دوم اینکه با Blackra1n جیلبریک کن بعد با Sn0wBreeze کاستوم iOS 4 بساز Restore کن به iOS 4

اول اینکه اشتباه کردی خریدی 3Gs رو باید iPhone 4 میخریدی این یک
دوم اینکه با Blackra1n جیلبریک کن بعد با Sn0wBreeze کاستوم iOS 4 بساز Restore کن به iOS 4
iPhone4 گرونه ! :دی بعدم اینکه آنتن دهیش مشکل سازِ ...
خب اینایی که گفتی رو میشه یک آموزش کوچولو بدی؟ یا اینکه بگی از کجا برم بخونم؟ انگلیسی باشه هم اگر با عکس اینا باشه خوبه ...

iPhone4 گرونه ! :دی بعدم اینکه آنتن دهیش مشکل سازِ ...
خب اینایی که گفتی رو میشه یک آموزش کوچولو بدی؟ یا اینکه بگی از کجا برم بخونم؟ انگلیسی باشه هم اگر با عکس اینا باشه خوبه ...

نمی دونم که علی درست بهت گفت یا نه.
اما اگر بوت رام جدید باشه باید از Spirit استفاده کنی.
در ضمن فعلا فقط می تونی 3.1.3 روی بوت رام جدید استفاده کنی.احتمالا 1 شنبه آینده خبری بشه از جیلبریک جدید برای بوت رام های جدید که بتونی از iOs 4 استفاده کنی.
برای دانلود و آموزش Spirit و این صحبت ها هم به اینجا مراجعه کن :

Code:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=9202

البته قبلش فریمور دستگاه رو از قسمت Settings>General>About چک کن!

• Like
Reactions: 54M113
پدارم اگه از Spirit استفاده کنه دیگه نمیتونه با SnowBreeze FW Custom بسازه برای جیلبریک iOS 4 واسه این گفتم
ویرایش : پدارم درست میگه من اصلا حواسم به بوت رام جدید نبود چون ماله خودم قدیمیه
iPhone4 گرونه ! :biggrin1: بعدم اینکه آنتن دهیش مشکل سازِ ...
مشکل آنتن دهی در ایران مشکلی نیست زمانی آنتن شما میپره که از 3G یا WiFi استفاده کنید که اونم اون قسمت یه چسپ بزنی تا مانع از تماس دست به اونجا بشه حله مشکل صبر میکردی 1 ماه دیگه میخریدی من خودم میخوام 3Gs رو بفروشم و اونو بگیرم قبل اینکه معرفی بشه گفتم مثل 2G دو سال نگه میدارم بعد میفروشم جدیده رو میگیرم ولی دیدم iPhone 4 پیشرفتش از 3Gs خیلی بیشتر شده و واقعا الان من احساس میکنم باید عوضش کنم و یه جورایی در پیت شده در صورتی که
زمانی که iPhone 3G اومد هیچ تغییر خاصی غیر از Design نکرده بود و من اصلا علاقه به خریدش پیدا نکردم چون عملا هیچ فرقی با 2G خودم نمیکرد

واسه برنامه هم از Cydia برنامه Appsync رو بگیر بعدم اکانت iTunes بساز بعدم Authorize کن بعدم برنامه ها رو سینک کن همین

آخرین ویرایش:
واسه برنامه هم از Cydia برنامه Appsync رو بگیر بعدم اکانت iTunes بساز بعدم Authorize کن بعدم برنامه ها رو سینک کن همین

برنامه های Cydia کمه ! من جایی رو میخوام که ازش برنامه دانلود کنم و بعد با iTunes بریزم ... برنامه هم ریختم چند تا (از Mobilestan.net گرفتم) ولی اونجا هم تعداد برنامه ها کم هست و به یک مشکلی هم تو ریختن یکسری برنامه ها برخورد کردم که اینجا هم لینکش رو میذارم اگر کسی تونست کمک کنه)

کمک برای نصب برنامه ها توسط iTunes

برنامه های Cydia کمه ! من جایی رو میخوام که ازش برنامه دانلود کنم و بعد با iTunes بریزم ... برنامه هم ریختم چند تا (از Mobilestan.net گرفتم) ولی اونجا هم تعداد برنامه ها کم هست و به یک مشکلی هم تو ریختن یکسری برنامه ها برخورد کردم که اینجا هم لینکش رو میذارم اگر کسی تونست کمک کنه)

کمک برای نصب برنامه ها توسط iTunes

پسرم از سورس Hackulo.us برنامه installous رو نصب کن،دیگه از خود گوشیت بشین بازی و برنامه دانلود کن.
بهترین راه خودشه :d
در ضمن سورس سایت Xsellize.Com رو هم اضافه کن،داخلش کلی برنامه بدردبخور هست.از Call Clear گرفته تا iBluenova و ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or