آموزش جیلبریک همه ی ورژن های فرم ور 3.1

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من یک iphone 2g دارم که دیروز با itunes نسخه ی 3.1.2 رو دانلود و نصب کردم بعد iphone عکس usb و itunes رو انداخت که توی itunes نوشته بود سیم کارتتون غیر قانونیه و iphone هم فقط تماس ضروری رو میگیره. لطفا" فوری راهنمایی کنید.

پیشنهاد می کنم ورژن رو به 3.1.3 ارتقا بدی و از آموزش زیر استفاده کنی :

Code:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436

مشکل من یک چیز دیگست.وقتی itunes رو باز می کنم توی قسمت ایفونم نه گزینه برای restore مییاد نه check for update .کلا" هیچ چیز نمییاد فقط نوشته سیم کارتتون غیر قانونیه و از این جور حرفا.
لطفا" یک راه حل دیگه........

dlfu یعنی چی؟
میشه واضح تر توضیح بدی؟
قبل اینکه ریستور کنید گوشی رو به حالت dfu مد ببرید اینطوری بدون کمترین دردسر گوشی ریستور میشه.فقط من دقیق نمیدونم الان فیرم ویر گوشیتون چیه اگه 3.1.3 باشه متاسفانه نمیشه کاریش کرد(فعلا)
ولی من احتمال میدم که شما باید یه اکانت دیگه بسازید چون این اکانت و شماره ی سریال گوشی ثبت شده و احتمالن اگه گوشی رو با یه اکانت دیگه به ای تیونز وصل کنید براحتی بتونید ریستور کنید اگه بازم مشکلتون حل نشد اطلاع بدید
موفق باشید

نمیشه با blackra1n یا blacksnow کاریش کرد؟
اخه مساله اینه که سریال گوشی شما با اون اسم کاربری توسط itunes به استفاده از سیم کارت غیر قانونی شناسایی شده شما یه اکانت دیگه بساز ریستور کن (3.1.2) بعد جیل بیریک کن وقتی جیل بیریک شد میتونید از اکانت قبلی استفاده کنید

یک اکانت جدید ساختم ولی وقتی ایفون رو دوباره به ایتون وصل کردم همون پیغام قبلی رو داد.
راه حل دیگه ای هست یا کار ایفون تمومه؟
خدا نکنه دوست من کارش تموم بشه.شما گوشی رو خاموش کنید و ایتیونز رو ببندید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید یه صدا می شنوید پاور +home رو فشار بدید منتظر یه صدای دیگه از کامپیوتر بمونید حالا home رو رها کنید و پاور رو بازم نگه دارید یه صدای دیگه میشنوید حالا گوشی با موفقیت رو dfu مد قرار داره وامیدوارم که با باز کردن itunes بتونید ریستور کنید و دوباره جیل بیریک کنید
دانلود فیرم ویر 3.1.2:
Download iPhone OS 3.1.2 for iPhone 2G
Download iPhone OS 3.1.2 for iPhone 3G
Download iPhone OS 3.1.2 for iPhone 3GS

فقط شما نگفتی بلاخره گوشیتون 3g یا3gs یا اصلا 2g یه؟ و اینکه فیرم ویرش چیه و اینکه انلاک فکتوری هست یا نه؟! اگه 3.1.2 باشه میتونید (احتمالا) ریستور کنید و با بلک رین جیلبیریک کنید. ولی اگه 3.1.3 باشه یکم قضیه نسبت به اینکه گوشیتون چی باشه و انلاک فکتوری باشه و.... قضیه فرق میکنه.اگه گوشیتون تا الان جیلبیریک بوده و میتونستید برنامه نصب کنید احتمالا 3.1.2 هست و با این روش مشکلش حل میشه ایشا... اگر بازم ارور داد و نشد که ریستور کنید دوباره پاور و home رو انقد نگهدارید تا روشن شه موفق باشید

آخرین ویرایش:
از راهنمایی متشکرم.این کارها رو کردم و تونستم ایفون رو restore کنم.ولی وقتی ایفون بالا اومد دوباره همون عکس اتصال به ایتون و پیغام the sim card inserted in this phone does not appear to be sapported اومد.
درضمن گوشیم 2G هست وقبلا جیلبرک بوده و بازی کرک توش می ریختم.

خوب دوست من این طبیعیه همه ی 2g ها لاک فکتوری هستن و تو ایران انتن ندارید شما گوشی رو جیلبیریک کنید(با استفاده از بلکرین)و حالا cydia رو از طریق برنامه ی blarRa1n که ایکنش رو iphone هست نصب کنید و یه بار گوشی رو خاموش روشن کنید وبعد cydia رو بالا بیارید و تو قسمت سرچ این عبارت رو تایپ کنید:
i74112_BootNeuter1.png
BootNeuter2.png

i74115_BootNeuter2.png
این برنامه رو نصب کنید حالا گوشی رو یه بار ریستارت کنید
برای اطمینان از unlock شدن گوشی این تنظیمات رو انجام بدید
bootneuter.png

امیدوارم بلاخره مشکلتون حل بشه:)

آخرین ویرایش:
پس لطفا لینک دانلود بلکرین رو بزارید.
لینک دانلود قبلی خراب بود.
اینم لینک دانلود بلک رین اگر نحوه ی کارش و بلد نبودید بگید تا بگم البته تنها نکتش اینه که ایتونز رو ببندید گوشی رو وصل کنید و اجرا کنید برنامه رو بعد از اون ایکون بلک رین رو گوشی ظاهر میشه که باید از طریق برنامه cydia رو نصب کنید موفق باشید
دانلود blackRa1n

jailbreak شد ولی برنامه ی بلکرین نوشته done.wait for reboot و گیر کرده.
درضمن وقتی ایفون بالا اومد دوباره عکس ایتونز رو انداخته و هیچ فرقی نکرده.

jailbreak شد ولی برنامه ی بلکرین نوشته done.wait for reboot و گیر کرده.
درضمن وقتی ایفون بالا اومد دوباره عکس ایتونز رو انداخته و هیچ فرقی نکرده.
خوب دوست من شما فقط فعلا گوشی رو jailbreak کردید باید گوشی رو unlock کنید پست های قبلی توضیح دادم خدمتتون
ایکون بلک رین رو گوشی ظاهر میشه که باید از طریق برنامه cydia رو نصب کنیدو....
باید WIFI داشته باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or