آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

اتصال کنسول به اینترنت:

بسیاری از کاربرا فکر میکنن که با اتصال کنسول به اینترنت ممکنه کنسول بن بشه یا مشکل خاصی پیش بیاد.
چنین چیزی صحت نداره. شما میتونین 24 ساعته از طریق کنسول به اینترنت متصل باشین. هیچ اتفاقی هم نمیفته.
در واقع داستان بن شدن برای کنسول هاییه که به اکانت پلی استیشن PSN متصل شدن. یعنی شما اگه یه حساب پلی استیشن بسازین و در بخش PlayStation Network با حسابتون به شبکه پلی استیشن سونی Sign in شین، در این حالت سونی حساب کاربری شمارو چک میکنه و با توجه به بازی های غیرقانونی که نصب کردین ممکنه کنسول مسدود شه.
از اونجایی که 100 درصد کنسول های ما به حساب پلی استیشن متصل نیستن میشه با خیال راحت به اینترنت متصل شد.
با اینحال اگه کنسول دسته دو خریدین و شک دارین میتونین از طریق داشبورد کنسول و بخش PlayStation Netwok این موضوع رو چک کنین. ممکنه یکی از سر کنجکاوی واسه خودش حساب پلی استیشن ساخته باشه و Sign In کرده باشه. البته شنیدم دیگه سونی PS3 رو بن نمیکنه ولی بازم ریسکه و بهتره وارد حساب پلی استیشن نشیم.

طبق اسکرین شات زیر میشه متوجه شد که این کنسول به هیچ حساب آنلاینی Sign In نشده:

View attachment 364727

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت بازی های PS3 به صورت مستقیم از طریق کنسول:

از مزایای اتصال کنسول به اینترنت اینه که شما میتونین به راحتی بازی هایی که نصب کردین رو آپدیت کنین. آپدیت بازی ها بسیار حیاتیه و مشکلات و باگ های بازی برطرف میشه.

اگه کنسول به اینترنت متصل باشه با اجرای بازی به طور اتوماتیک پیغام میده که آپدیت در دسترسه و دانلود و نصب میکنه.
با اینحال بهتره به طور دستی چک آپدیت بشه. بازی رو انتخاب میکنیم و با زدن کلید مثلث منوی داشبورد باز میشه. با زدن گزینه Check for Update میشه چک کرد که برای بازی آپدیت اومده یا نه. در صورتی که آپدیتی در دسترس باشه به طور اتوماتیک دانلود و نصب میشه:

View attachment 364730

دانلود فایل آپدیت بازی ها و نصب دستی: (آموزش برای کاربران حرفه ای)

بعضی مواقع که حجم آپدیت زیاده ممکنه آپدیت از طریق کنسول سخت باشه. یا از همه مهمتر شاید ما بخوایم فایل آپدیت رو در آرشیو خودمون نگه داریم.
برای دانلود ما باید وارد سایت زیر بشیم:
PS3 Games Updates

در قسمت سرچ ما باید Title ID بازی رو وارد کنیم. چون هر بازی با توجه به منطقه ش دارای Title ID متفاوتیه و ما باید Title ID بازی ای که داریم رو سرچ کنیم.
سریع ترین روش برای بدست آوردن Title ID اسم فایل rap بازیه.
این بخش که در اسکرین شات زیر مشخص کردم Title ID بازیه و همه فایل های rap به همین شکلن: (طبق اسکرین شات میبینین که من در آرشیو خودم بازی های PSN رو پوشه بندی کردم و این پوشه شامل فایل PKG بازی، فایل rap، فایل های آپدیت و همچین فایل DLC میشه)

View attachment 364731

مثلا من Title ID بازی GTA V خودمو سرچ میکنم و همه آپدیت ها بالا میان. بازی GTA V از محدود بازی هاییه که آپدیت های بسیار زیادی داره و سایر بازی ها معمولاً اینجور نیستن.
ما باید به ترتیب از اولین تا آخرین آپدیت یعنی از ورژن 1.06 تا 1.27 رو دانلود کرده و از طریق پکیج منجر به ترتیب نصب کنیم:

View attachment 364732

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

استفاده از این مطالب آموزشی این تاپیک با ذکر منبع (رضا مهدویان و bazicenter) بلامانع هست.
ارادتمند
اقا من میخام وارد psn بشم با ps3 خودم به نظرتون بن میشم؟؟
کسی تست زده ببینه چی میشه؟
سپاس

• Like
Reactions: RezaMahdavian
ارادتمند
اقا من میخام وارد psn بشم با ps3 خودم به نظرتون بن میشم؟؟
کسی تست زده ببینه چی میشه؟
سپاس

سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم اگه بازی هکی نصب کردی یا کنسول هک باشه اگه به PSN وصل بشی احتمال بن شده زیاده

• Like
Reactions: louki.amir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or