آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

سلام. بازی gta v رو از سایت dlpsgame به صورت iso دانلود کردم. ولی موقع اجرا ارور encrypted invalid iso رو میده. بعدش بازی رو با استفاده از ps3 iso tools اکسترکت کردم و به صورت فایل پوشه ای در دستگاه کپی کردم ولی بازم موقع اجرا ارور en error (80010017 رو میده لطفا راهنمایی کنید چطور این ارور درست میشه. تشکر

• Like
Reactions: RezaMahdavian
درود بر شما لینک بازیهای watch dogs و shadow of demand و The Darkness II و portal 2

پیشاپیش یک دنیا ممنون .

سلام
خدمت شما

Watch Dogs (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Watch_Dogs (USA).zip

Darkness II, The (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-... 3 (PSN) (Content)/Darkness II, The (USA).zip

Portal 2 (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Portal 2 (USA).zip

Shadows of the Damned
(متاسفانه این بازی نسخه PSN و حتی OFW نداره و تنها نسخه PKG عادی موجوده. بعد از نصب از طریق مولتی من یا وب من در دسترسه)
https://www.gutampsofficial.com/2023/03/shadow-of-damned-pkg.html

سلام. بازی gta v رو از سایت dlpsgame به صورت iso دانلود کردم. ولی موقع اجرا ارور encrypted invalid iso رو میده. بعدش بازی رو با استفاده از ps3 iso tools اکسترکت کردم و به صورت فایل پوشه ای در دستگاه کپی کردم ولی بازم موقع اجرا ارور en error (80010017 رو میده لطفا راهنمایی کنید چطور این ارور درست میشه. تشکر

سلام
پیشنهاد میکنم نسخه پکیج PSN بازی رو دانلود کنین:
Grand Theft Auto V (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-... (PSN) (Content)/Grand Theft Auto V (USA).zip

@RezaMahdavian
سلام داش چاکریم چطوری
اقا لینک بازی های کیلزون ۲ و ۳ رو اگر فرصت کردین بذار بی زحمت
دم شما گرم

سلام داداش
قربانت
نسخه PSN این دو بازی موجود نیست و فقط نسخه دمو داره اما خداروشکر نسخه OFW منتشر شده که فرقی با PSN نداره.

Killzone 3
لینک گوگل درایو
Killzone 3 [BCUS98234]-[Gutamps Official]

لینک مدیافایر

------------------------------------------------------------------------------------------------

Killzone 2
لینک مدیافایر
Killzone 2 [BCES00081]-[Gutamps Official]

لینک گوگل درایو
Killzone 2 [BCES00081]-[Gutamps Official] – Google Drive

سلام داداش
قربانت
نسخه PSN این دو بازی موجود نیست و فقط نسخه دمو داره اما خداروشکر نسخه OFW منتشر شده که فرقی با PSN نداره.

Killzone 3
لینک گوگل درایو

لینک مدیافایر

------------------------------------------------------------------------------------------------

Killzone 2
لینک مدیافایر

لینک گوگل درایو
دمت گرم رضا جان ممنونم لطف کردی

• Like
Reactions: RezaMahdavian
سلام داداش
قربانت

Killzone 3
لینک گوگل درایو

لینک مدیافایر

Killzone 2
لینک مدیافایر

لینک گوگل درایو
درود و سپاس The Elder Scrolls V Skyrim محبت میکنید، پیشاپیش ممنون

درود و سپاس The Elder Scrolls V Skyrim محبت میکنید، پیشاپیش ممنون
سلام
خدمت شما
بازی The Elder Scrolls V Skyrim [BLUS30778] نسخه OFW با قابلیت نصب مستقیم روی داشبورد کنسول:

دانلود در 5 پارت از گوگل درایور:
The Elder Scrolls V Skyrim [BLUS30778]-[Gutamps Official] – Google Drive

دانلود در 5 پارت از مدیافایر:
MediaFire

درود و عرض ادب

خوشحالم ک هنوز کسایی هستن ک برای همنوع خودشون وقتشون و انرژی و علمشون میذارن

مرسی که هستی خیلی استفاده کردیم از مطالبتون
خوشحال میشم بعدا دستوری داشتین بتونسم براتون یه قدمی برداریم
تو شاخه تعمیرات برد الکترونیک هر دستگاهی سوالی داشتی در خدمتت هستیم❤️

درود و عرض ادب

خوشحالم ک هنوز کسایی هستن ک برای همنوع خودشون وقتشون و انرژی و علمشون میذارن

مرسی که هستی خیلی استفاده کردیم از مطالبتون
خوشحال میشم بعدا دستوری داشتین بتونسم براتون یه قدمی برداریم

سلام
خواهش میکنم. لطف دارین:-c
والا من خودم کمتر از یک ساله PS3 گرفتم. در کل PC بازم ولی همیشه دوست داشتم یه PS3 داشته باشم. از اونجایی که دهه شصتی هستم بیشتر با بازی های قدیمی حال میکنم. :Thumbsup: و به نظر خودم بهترین کنسول برای تجربه بازی های قدیمی همین کنسوله. واسه همین تمایلی ندارم سراغ PS4 و PS5 برم.بازی های جدید رو که با PC تجربه میکنم. بازی های قدیمی PS1 و PS2 و PS3 و سگا و میکرو و... رو هم با PS3 تجربه میکنم. هر چند روی PC هم میشه همه اینارو تجربه کرد اما با کنسول و پای یه تلویزیون بزرگ و لم دادن یه حال دیگه میده.
اما در مورد وقت و انرژی. خیلی لطف دارین. به اشتراک گذاشتن مطالب مفید و کاربردی با سایر کاربرا واقعاً لذت بخشه. حداقل میتونم با اینکار یه کمک کوچیکی به بقیه کنم.
داستان اینه که چند ماه پیش یه PS3 سوپر اسلیم رسید به دستم. روزای اول هیچی در موردش نمیدونستم. اصلاً تا حالا نداشتم. توی سایت های فارسی مطالب خیلی پراکنده و قدیمی بود. با سرچ و شخم زدن انجمن ها و کانال های یوتیوب خارجی موفق شدم اطلاعات زیادی در مورد PS3 کسب کنم. جدیدترین روش ها و آموزش ها رو پیدا کردم. با آزمون و خطا و خراب کاری های خیلی زیاد بهترین آموزش ها رو کشف کردم.
متوجه شدم در سایت های فارسی اصلاً چنین مطالبی وجود نداره یا اگه باشه خیلی ناقص و پراکنده و قدیمیه. از طرف دیگه به علت قدیمی شدن PS3 دیگه کسی مطالب آموزشی مربوط به این کنسول رو حداقل در ایران آپدیت نمیکنه.
خلاصه که دست به کار شدم و همه اطلاعات و آموزش های جدید و بروز کنسول PS3 که از طریق سرچ کردن و دیدن ساعت ها ویدئو در یوتیوب کسب کرده بودم رو با دوستای خوبم به اشتراک گذاشتم.

در پست اول تاپیک زیر میتونین به همه تاپیک هایی که تا حالا زدم دسترسی داشته باشین:
پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خوشحال میشم بعدا دستوری داشتین بتونم براتون یه قدمی برداریم

ممنونم. حتما :-bd

آخرین ویرایش:
عزیز دلی شما
رضا جان من تنها نکته ای که توی اموزشا گیر داشتم توش همین کپی کردن فایل rap هستش که هنوز بازی هایی که از نوع pkg هستن نصب نمیشن روی کنسولم...مثلا خود فایل pkg نصب شده روی دستگاه... و فایل با پسوند rap هم کپی کردم توی پوشه exdata ولی بازی زمان اجرا بازم ارور خرید لایسنس دارم راهکاری هس براش؟

عزیز دلی شما
رضا جان من تنها نکته ای که توی اموزشا گیر داشتم توش همین کپی کردن فایل rap هستش که هنوز بازی هایی که از نوع pkg هستن نصب نمیشن روی کنسولم...مثلا خود فایل pkg نصب شده روی دستگاه... و فایل با پسوند rap هم کپی کردم توی پوشه exdata ولی بازی زمان اجرا بازم ارور خرید لایسنس دارم راهکاری هس براش؟
فایل .rap رو که تغییر نام ندادی ؟

نه تغییر نام ندادم فایل رو.

سلام
صددرصد یه چیزی ایراد داره. حس میکنم کنسول رو با آپولو به درستی اکتیو نکردی:

اکتیو کنسول برای اجرای بازی های PSN:

نکته مهم بعدی اینه که برای اینکه فایل لیسانس rap تایید بشه شما باید یک بار کنسول رو به صورت آفلاین اکتیو کنین که این کار توسط نرم افزار Apollo Save Tool انجام میشه. در واقع با انجام اینکار اکانت شما برای اجرای بازی های PSN فعال سازی میشه. فقط یک بار نیازه اینکار انجام بشه.

برای اکتیو کنسول ابتدا از طریق لینک زیر نرم افزار Apollo Save Tool رو دانلود کرده و روی کنسول نصبش کنین:

دانلود ورژن 2.4.0 نرم افزار Apollo Save Tool:
https://github.com/bucanero/apollo-ps3/releases/download/v2.2.4/apollo-ps3.pkg

سایت سازنده:
Releases · bucanero/apollo-ps3

(قبل از اینکه نرم افزار رو اجرا کنین حتماً کنسول آفلاین باشه و به نت وصل نباشه)

نرم افزار Apollo Save Tool رو اجرا میکنیم و وارد بخش User Tools میشیم:

psn dl 19.jpg

حالا گزینه Activate PS3 Account رو میزنیم:

psn dl 20.jpg

صبر میکنیم تا مراحل اکتیو انجام بشه.
احتمالا پنجره ای مشابه اسکرین شات زیر باز میشه و از شما میخواد اسم id رو ویرایش یا تایید کنین. نیازی به ویرایش نیست. با زدن کلید Start، فقط باید تاییدش کنیم:

psn-dl-20 0.jpg

در پایان پیغام Account successfully activated نمایش داده میشه:

psn dl 21.jpg

کنسول رو یه بار خاموش روشن میکنیم. و حالا کنسول برای اجرای بازی های ارجینال PSN اکتیو شده. دیگه نیازی به Apollo Save Tool نیست و میشه حذفش کرد. حالا کنسول شما برای اجرای بازی های لیسانس دار PSN اکتیو شده. بازی های PS2 هم لیسانس دار هستن و با اینکار بازی های PS2 هم اجرا میشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or