آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواهش
نه به عنوان هارد اینترنال که نمیشه (گفتم فقط از "2.5 یا نوت بوکی پشتیبانی میکنه) اما در مورد اکسترنال خوب خودت جواب خودتو دادی دیگه ، هارد اکسترنال گرفتی پس اکسترناله ؟! :d
هارد فابریک خود ps3 که toshiba هست شما میتونی از مدلای seagate یا WD در نظر بگیری.(نوعش زیاد مهم نیست)

خواهش
نه به عنوان هارد اینترنال که نمیشه (گفتم فقط از "2.5 یا نوت بوکی پشتیبانی میکنه) اما در مورد اکسترنال خوب خودت جواب خودتو دادی دیگه ، هارد اکسترنال گرفتی پس اکسترناله ؟! :d
هارد فابریک خود ps3 که toshiba هست شما میتونی از مدلای seagate یا WD در نظر بگیری.(نوعش زیاد مهم نیست)

هارد ps3 مگه سیگیت نیست؟
از من که از اون 60 گیگا قدیمی بود نوشته روش سیگیت
اما این هارد 2.5 که گرفتم قابش باز کردم نوشته بود روش توشیبا اون انداختم روش:dاینجوری خیلی خیلی بهتره چون دیگه مشکل فایله بالا 4 گیگ ندارم همه بازیهاییم که ریختم جواب داد حالا همه بلوریام میتونم بفروشم دونه ای 10 تومن بفروشم میتونم باهاش یه ps3 دیگه ام بخرم:d

دوستان يه مشكل حاد دارم
هارد 320 هيتاچي خريدم بعد كه زدم اولش گفت بايد فرمت بشه.فرمتش كرد.حالا ميگه اپتوديت ميخواد 3.41
منم ريختم سر فلش گذاشتم تو دستگاه.اپتوديت شروع ميشه ولي بعد از 41 درصد ميگه اپتوديتي يافت نشد اينم لينك اپتوديتي كه دانلود كردم
http://www.mediafire.com/?zf9hmfzzu538b1c
هارد 80 خودش رو با همين فايل اپتوديت كردم مشكلي نداشت ولي اين اذيت ميكنه.كمك كنيد خواهشا

دوستان يه مشكل حاد دارم
هارد 320 هيتاچي خريدم بعد كه زدم اولش گفت بايد فرمت بشه.فرمتش كرد.حالا ميگه اپتوديت ميخواد 3.41
منم ريختم سر فلش گذاشتم تو دستگاه.اپتوديت شروع ميشه ولي بعد از 41 درصد ميگه اپتوديتي يافت نشد اينم لينك اپتوديتي كه دانلود كردم
http://www.mediafire.com/?zf9hmfzzu538b1c
هارد 80 خودش رو با همين فايل اپتوديت كردم مشكلي نداشت ولي اين اذيت ميكنه.كمك كنيد خواهشا
احتمالا مشکل از هاردت هست یک باره دیگه هارد را فرمت کن و درباره ابدیت را نصب کن ببین میشه یا نه
یا اگر به اینترنت درسری داری از اینترنت بگیر که اونم اگر ابدیت کنی دیگه باید قید بازی هک باشی

خواهش

ببخشید دلیل اینکه هارد pc نمیشه استفاده کرد چیه؟
تفاوت خاصی فکر نمیکنم داشته باشه فقط داخل خود ps3 جا نمیشه که با کابل بیرون دستگاه میشه گذاشت؟

تفاوت خاصی فکر نمیکنم داشته باشه فقط داخل خود ps3 جا نمیشه که با کابل بیرون دستگاه میشه گذاشت؟
به عنوان اکسترنال میتونی ازش استفاده کنی فقط باید فرمتش fat32 کنی

همونطور که خودت گفتی تفاوتی با "2.5 نداره ولی چون هارد بصورت خشابی داخل ps3 قرار میگیره شما نمیتونی کابلاشو بیرون بیاری مگر اینکه دستگاه رو باز کنی که خوب اینم حرکت جالبی نیست ، کلاس دستگاه رو هم میاره پایین.:d

همونطور که خودت گفتی تفاوتی با "2.5 نداره ولی چون هارد بصورت خشابی داخل ps3 قرار میگیره شما نمیتونی کابلاشو بیرون بیاری مگر اینکه دستگاه رو باز کنی که خوب اینم حرکت جالبی نیست ، کلاس دستگاه رو هم میاره پایین.:d

پس میشه .آره دیگه همش یه هارد از ps3 آویزونه :d
ولی اگه واقعا هارد 7200RPM تو لودینگ و ریختن بازی تاثیر زیادی داشته باشه ارزش داره...

سلام

من یک هارد 500 سیگت 5400 دور خریدم و اینکه فرمتشم کردم FAt32 ولی وقتی به ps3 نصبش می کنم نمیشناسه و این پیغام میاد

از هارد اصلی هم بک آپ گرفتم و رو هارد قبلی ورزن 3.41 نصب کرده بودم

لطفا کمکم کنید

the system software cannot be run correctly.press the ps button to try to restart the system.

if the system cannot be restarted. the system partition of the hard disk must be reformated and you must reinstall the system software

connect storage media that contains update deda of version 3.41 or later .and then press the start and select button at the same time.
for information on how to obtion update deta
refor to the sce web saite for you region.

وقتی select ,and start هم میزنم ارور می ده و باید دوباره راه اندازی بشه سیستم؟

آخرین ویرایش:
سلام

من یک هارد 500 سیگت 5400 دور خریدم و اینکه فرمتشم کردم FAt32 ولی وقتی به ps3 نصبش می کنم نمیشناسه و این پیغام میاد

از هارد اصلی هم بک آپ گرفتم و رو هارد قبلی ورزن 3.41 نصب کرده بودم

لطفا کمکم کنید

the system software cannot be run correctly.press the ps button to try to restart the system.

if the system cannot be restarted. the system partition of the hard disk must be reformated and you must reinstall the system software

connect storage media that contains update deda of version 3.41 or later .and then press the start and select button at the same time.
for information on how to obtion update deta
refor to the sce web saite for you region.

وقتی select ,and start هم میزنم ارور می ده و باید دوباره راه اندازی بشه سیستم؟
عزيز منم مشكلم همين بود.قاعدتا وقتي اين پيغام مياد شما بايد select و start رو با هم بگيري كه شروع كنه به فرمت هارد.بعد از فرمت هم ازت ميخواد تا از طريق كول ديسك هارد جديد رو اپتوديت كني كه بهترين جا براي دانلود اپتوديت هم خود سايت سوني هست(البته 3.41 رو بگير نه 3.42)چون من سايتاي ديگه كه اپتوديت رو گرفتم روي 41 درصد گير ميكنه ولي از خود سوني گرفتم بدون مشكل اپتوديت شد

عزيز منم مشكلم همين بود.قاعدتا وقتي اين پيغام مياد شما بايد select و start رو با هم بگيري كه شروع كنه به فرمت هارد.بعد از فرمت هم ازت ميخواد تا از طريق كول ديسك هارد جديد رو اپتوديت كني كه بهترين جا براي دانلود اپتوديت هم خود سايت سوني هست(البته 3.41 رو بگير نه 3.42)چون من سايتاي ديگه كه اپتوديت رو گرفتم روي 41 درصد گير ميكنه ولي از خود سوني گرفتم بدون مشكل اپتوديت شد

مشکل من همین جاست با این آپدیتی که دانلود کردم با هارد اصلیش کامل آپدیت شد ولی الان وقتی select and start رو می زنم موقع آپدیت که اصلا به درصد نمی رسه ارور می ده.

میشه لینک دانلودشو بهم بدی ؟

بيا عزيز اينم لينك دانلود.اينو يكي از دوستان معرفي كرد منم قبلش 3 تا فريم وير دانلود كرده بودم ولي بازم مشكل داشتن.اين يكي رو هم دانلود كردم ولي خدارو شكر مشكلم حل شد.ظاهرا سوني اين فريم وير رو بعد از 3.41 عرضه كرده ولي بازم ورژنش تغييري نكرده چون ورژن قبليش با هارد هاي جديد مشكل داشته
http://www.ps3-hacks.com/downloads/P..._FW_UPDATE.RAR

بيا عزيز اينم لينك دانلود.اينو يكي از دوستان معرفي كرد منم قبلش 3 تا فريم وير دانلود كرده بودم ولي بازم مشكل داشتن.اين يكي رو هم دانلود كردم ولي خدارو شكر مشكلم حل شد.ظاهرا سوني اين فريم وير رو بعد از 3.41 عرضه كرده ولي بازم ورژنش تغييري نكرده چون ورژن قبليش با هارد هاي جديد مشكل داشته
http://www.ps3-hacks.com/downloads/P..._FW_UPDATE.RAR

لینک دانلود مشکل داره
c044a6a5df634866883c.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or