نه نمیشه من خودم سعی کردم ولی نامرد نشدبرای بکاپ گرفتن حتما باید هارد اکسترنال باشه؟ نمیشه روی PC ریخت ؟ :d
اگر یکی مثل من هارد اکسترنال نداشته باشه و حدود 30 گیگ بخواد بکاپ بگیره چه راهی بهش پیشنهاد میکنید؟ :d
سلام خدمت اساتید ps3
اگه یه هارد 500 laptop بگیرم به ps3 میخوره یا نه . اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ؟ من صفحه های قبلی
رو خوندم میخاستم یه راهنماییه کامل بکنید ممنون میشم .
عکس های لینک اول مشکل دارن!
نه هارد باید خام باشه و با خود دستگاه فرمت بشه.هاردی که اول میخریم باید پارتیشن بندی کنیم یا همینجوری بندازیمش تو دستگاه..؟
خوب مشخصه دیگه ps3 فقط هارد "2.5 رو ساپورت میکنه هارد "2.5 هم یعنی نوت بوکی.:dسلام خدمت اساتید ps3
اگه یه هارد 500 laptop بگیرم به ps3 میخوره یا نه . اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ؟ من صفحه های قبلی
رو خوندم میخاستم یه راهنماییه کامل بکنید ممنون میشم .
این مدل هم خوبه (کلا تو "2.5 نیازی نیست به یسری آبشنها دقت کرد) پیشنهاد من همونطور که قبلا هم گفتم خرید یه هارد اکسترنال 500gb و جابجایی هاردش با هارد ps3ـه.من یه هارد با مشخصات زیر پیدا کردم:
Seagate
Series Momentus 5400.6
Model ST9500325AS
Packaging Bare Drive
Performance
Interface SATA 3.0Gb/s
Capacity 500GB
Cache 8MB
Average Latency 5.6ms
RPM 5400 RPM
Physical Spec
Form Factor 2.5"
دو تا سوال داشتم ، یکی این که این هارد مناسبه یا نه؟ - دوم اینکه این هارد ها بعد از نصب مثل هارد ps3 عمل میکنند؟
نه هارد باید خام باشه و با خود دستگاه فرمت بشه.
خوب مشخصه دیگه ps3 فقط هارد "2.5 رو ساپورت میکنه هارد "2.5 هم یعنی نوت بوکی.:d
این مدل هم خوبه (کلا تو "2.5 نیازی نیست به یسری آبشنها دقت کرد) پیشنهاد من همونطور که قبلا هم گفتم خرید یه هارد اکسترنال 500gb و جابجایی هاردش با هارد ps3ـه.
چون هارد معمولی (نوت بوکی) معمولا شامل گارانتی نمیشه ولی اکسترنال ها فرق میکنن و گارانتی معتبر دارن.
قرار تعویض بشه که جای هارد اصلی رو بگیره ، اگه اینجوری نشه پس به چه درد میخوره ؟!
خوب دوستان مثکه یه چیزی رو خوب متوجه نشدن ، ببینید هارد اینترنال ps3 (همون هاردی که تو خود دستگاه هستش و به عنوان storage اصلی استفاده شده) اصلا سیستم فایل مشخصی نداره (یعنی کسی نمیدونه داستانش چیه) یه سری از بازیها هستن که یه تک فایلشون بالای 4gb حجم داره به همین دلیل شما نمیتونید این بازی رو تو هارد اکسترنال بریزید (به این دلیل که ps3 فقط از storageهایی با fat32 ، system file پشتیبانی میکنه و این system file محدودیت 4gb داره منظور از storage همون usb فلش ها یا هاردهای اکسترنال هستش) پس تنها راهش ریختن بازی تو هارد داخلی دستگاه یا همون اینترنال هستش ، هارد داخلی با اینکه مشخص نیست چه system fileیی داره این محدودیت 4gb تو fat32 رو نداره پس شما میتونید این بازیارو تو هارد داخلی بریزید.
حالا پیشنهاد ما به شما اینه که یه هارد پاسپورتی ("2.5 یا همون نوت بوکی) با حجم تا 750gb بگیرید (بالاتر رو ps3 ساپورت نمیکنه) و قابش رو باز کنید هارد داخلش رو بذارید جای هارد اصلی ps3 و هارد ps3 تون رو بذارید تو قاب این یعنی اول اینکه هارد اینترنال دستگاه رو ارتقاء دادید به 750gb و از اونطرف یه هارد اکسترنال هم برای خودتون خواهید داشت برای ریختن بازیها داخلش و انتقال اون به pcتون یا مستقیم واسه بازی کردن تو دستگاه.
دیگه ساده تر از این نمیشه گفت.
اینم بگم که هاردهای نوت بوکی با همون "2.5 مثل هاردای معمولی دو تا پورت داره یکیش ولتاژ هستش یکیش هم sata تو این عکس مشخصه :
حالا واسه اکسترنال (یعنی بتونید جا به جا کنید و مثل usb فلش ازش استفاده کنید) شدن این شرکتای سازنده میان یه بُرد پشت این میذارن (و جمعا داخل یه قاب قرار میگیره) که بشه بصورت اکسترنال ازشون استفاده کرد حالا این بُرد میتونه انواع و اقسام خروجیا رو در اختیار شما بذاره مثل e-sata , usb , fire wire و...
حالا شما میاید هارد داخل این قاب رو در میارید و جاشو رو با هارد داخل ps3 عوض میکنید.