آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای بکاپ گرفتن حتما باید هارد اکسترنال باشه؟ نمیشه روی PC ریخت ؟ :d
اگر یکی مثل من هارد اکسترنال نداشته باشه و حدود 30 گیگ بخواد بکاپ بگیره چه راهی بهش پیشنهاد میکنید؟ :d

برای بکاپ گرفتن حتما باید هارد اکسترنال باشه؟ نمیشه روی PC ریخت ؟ :d
اگر یکی مثل من هارد اکسترنال نداشته باشه و حدود 30 گیگ بخواد بکاپ بگیره چه راهی بهش پیشنهاد میکنید؟ :d
نه نمیشه من خودم سعی کردم ولی نامرد نشد:-s
علی هیچ راهی نداری باید یک هارد بخری
پسر خوب مگر کویت قیمتش دستت نیست خیلی ارزون شده اونجا راحت با 20 یا 30 دینار میتوانی یک هارد بخری
یا اینکه از فامیلات یک هارد را برای چند روز به امانت بگیریb-)

سلام خدمت اساتید ps3

اگه یه هارد 500 laptop بگیرم به ps3 میخوره یا نه . اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ؟ من صفحه های قبلی

رو خوندم میخاستم یه راهنماییه کامل بکنید ممنون میشم .

اساتید این قسمت گوبا زیر تاپیک های مهم شده پست نمیدن (افت کلاس داره)

سلام خدمت اساتید ps3

اگه یه هارد 500 laptop بگیرم به ps3 میخوره یا نه . اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ؟ من صفحه های قبلی

گویا فقط هارد 2.5 اینچی به PS3 میخوره که هارد 2.5 لپ تاپ هم قاعدتا مشکلی نداره

عکس های لینک اول مشکل دارن!

خیلی ساده هست احتیاج به عکس نداره ولی ببین لینک زیر بدرت میخوره

http://www.remedialthoughts.com/2009/04/upgrading-ps3-hard-drive.html

من یه هارد با مشخصات زیر پیدا کردم:

Seagate
Series Momentus 5400.6
Model ST9500325AS
Packaging Bare Drive
Performance
Interface SATA 3.0Gb/s
Capacity 500GB
Cache 8MB
Average Latency 5.6ms
RPM 5400 RPM
Physical Spec
Form Factor 2.5"

دو تا سوال داشتم ، یکی این که این هارد مناسبه یا نه؟ - دوم اینکه این هارد ها بعد از نصب مثل هارد ps3 عمل میکنند؟

هاردی که اول میخریم باید پارتیشن بندی کنیم یا همینجوری بندازیمش تو دستگاه..؟
نه هارد باید خام باشه و با خود دستگاه فرمت بشه.
سلام خدمت اساتید ps3

خوب مشخصه دیگه ps3 فقط هارد "2.5 رو ساپورت میکنه هارد "2.5 هم یعنی نوت بوکی.:d
من یه هارد با مشخصات زیر پیدا کردم:

Seagate
Series Momentus 5400.6
Model ST9500325AS
Packaging Bare Drive
Performance
Interface SATA 3.0Gb/s
Capacity 500GB
Cache 8MB
Average Latency 5.6ms
RPM 5400 RPM
Physical Spec
Form Factor 2.5"

دو تا سوال داشتم ، یکی این که این هارد مناسبه یا نه؟ - دوم اینکه این هارد ها بعد از نصب مثل هارد ps3 عمل میکنند؟
این مدل هم خوبه (کلا تو "2.5 نیازی نیست به یسری آبشنها دقت کرد) پیشنهاد من همونطور که قبلا هم گفتم خرید یه هارد اکسترنال 500gb و جابجایی هاردش با هارد ps3ـه.
چون هارد معمولی (نوت بوکی) معمولا شامل گارانتی نمیشه ولی اکسترنال ها فرق میکنن و گارانتی معتبر دارن.
قرار تعویض بشه که جای هارد اصلی رو بگیره ، اگه اینجوری نشه پس به چه درد میخوره ؟!

نه هارد باید خام باشه و با خود دستگاه فرمت بشه.
خوب مشخصه دیگه ps3 فقط هارد "2.5 رو ساپورت میکنه هارد "2.5 هم یعنی نوت بوکی.:d
این مدل هم خوبه (کلا تو "2.5 نیازی نیست به یسری آبشنها دقت کرد) پیشنهاد من همونطور که قبلا هم گفتم خرید یه هارد اکسترنال 500gb و جابجایی هاردش با هارد ps3ـه.
چون هارد معمولی (نوت بوکی) معمولا شامل گارانتی نمیشه ولی اکسترنال ها فرق میکنن و گارانتی معتبر دارن.
قرار تعویض بشه که جای هارد اصلی رو بگیره ، اگه اینجوری نشه پس به چه درد میخوره ؟!

يعني اگه يه هارد اكسترنال (3.5 اينچي)بگيريم مثلا 1000 گيگ ميشه اون رو به عنوان هارد

داخلي ps3 وهم به عنوان هارد اكسترنال usb استفاده كرد؟يعني اين هاردهاي اكسترنال usb

قاب دارند و ميشه از قاب درشون آورد و به عنوان هارد داخلي ps3 استفاده كرد.

قرار تعویض بشه که جای هارد اصلی رو بگیره ، اگه اینجوری نشه پس به چه درد میخوره ؟![/QUOTE]

خیلی ممنون از جوابت رفیق ، من منظورم فرمت هارد بود یعنی میشه یک بار با ps3 فرمت کنیم

برای اینکه مشکلی برای نصب بازیها نداشته باشیم ، چون اگه بخاد ps3 با فرمت fat32 این

هاردو بشناسه و نشه فرمت کرد فرقی با اکسترنال نداره... شرمنده اگه اطلاعاتم کمه .

اگر امکانش هست که به گفته شما یه هارد اکستر نال بگیرم و بعد وصل کنیم جای هارد اصلی

بهتره ، مگه این هاردا با usb متصل نمیشن؟

خوب دوستان مثکه یه چیزی رو خوب متوجه نشدن ، ببینید هارد اینترنال ps3 (همون هاردی که تو خود دستگاه هستش و به عنوان storage اصلی استفاده شده) اصلا سیستم فایل مشخصی نداره (یعنی کسی نمیدونه داستانش چیه) یه سری از بازیها هستن که یه تک فایلشون بالای 4gb حجم داره به همین دلیل شما نمیتونید این بازی رو تو هارد اکسترنال بریزید (به این دلیل که ps3 فقط از storageهایی با fat32 ، system file پشتیبانی میکنه و این system file محدودیت 4gb داره منظور از storage همون usb فلش ها یا هاردهای اکسترنال هستش) پس تنها راهش ریختن بازی تو هارد داخلی دستگاه یا همون اینترنال هستش ، هارد داخلی با اینکه مشخص نیست چه system fileیی داره این محدودیت 4gb تو fat32 رو نداره پس شما میتونید این بازیارو تو هارد داخلی بریزید.
حالا پیشنهاد ما به شما اینه که یه هارد پاسپورتی ("2.5 یا همون نوت بوکی) با حجم تا 750gb بگیرید (بالاتر رو ps3 ساپورت نمیکنه) و قابش رو باز کنید هارد داخلش رو بذارید جای هارد اصلی ps3 و هارد ps3 تون رو بذارید تو قاب این یعنی اول اینکه هارد اینترنال دستگاه رو ارتقاء دادید به 750gb و از اونطرف یه هارد اکسترنال هم برای خودتون خواهید داشت برای ریختن بازیها داخلش و انتقال اون به pcتون یا مستقیم واسه بازی کردن تو دستگاه.
دیگه ساده تر از این نمیشه گفت.
اینم بگم که هاردهای نوت بوکی با همون "2.5 مثل هاردای معمولی دو تا پورت داره یکیش ولتاژ هستش یکیش هم sata تو این عکس مشخصه :

wdfScorpioBlue_PVT.jpg

حالا واسه اکسترنال (یعنی بتونید جا به جا کنید و مثل usb فلش ازش استفاده کنید) شدن این شرکتای سازنده میان یه بُرد پشت این میذارن (و جمعا داخل یه قاب قرار میگیره) که بشه بصورت اکسترنال ازشون استفاده کرد حالا این بُرد میتونه انواع و اقسام خروجیا رو در اختیار شما بذاره مثل e-sata , usb , fire wire و...
حالا شما میاید هارد داخل این قاب رو در میارید و جاشو رو با هارد داخل ps3 عوض میکنید.

آخرین ویرایش:
يعني ميشه ما بك آپ هارو بريزيم رو هارد اينترنال ps3 بعد اين هاردو وصل كنيم به pc و براي داشتن فضاي بيشتر بك آپ هاي روي هارد اينترنال رو موقتا انتقال بديم روي pc تا وقتي كه احتياج بهشون پيدا كنيم و دوباره برشون گردونيم توي هارد ps3?

سلام دوستان من یه هارد 500 گیگی ویریکو با گارانتی 3ساله به قیمت 85 تومن خریدم با یه usb میتونم به دستگاه وصل کنم حالا میخوام بزارمش داخله کنسول اما یه مشکلی دارم قابه این اکسترنال چه طوری باز کنم کسی تا به حال قاب این مدل باز کرده جایه هیچ پیچی روش نیست:(
ویرایش
اقا بازش کردیم کشویی بود حالا این هاردم توش چندتا بازیه بزارم رو خود دستگاه خودش پاکش میکنه یا نه قبلش اطلاعات پاک کنم بعد بزارمش تو دستگاه
اقا ما عوضش کردیم هیچ کاری نداره اینجوری خیلی خیلی بهتر شد

آخرین ویرایش:
خوب دوستان مثکه یه چیزی رو خوب متوجه نشدن ، ببینید هارد اینترنال ps3 (همون هاردی که تو خود دستگاه هستش و به عنوان storage اصلی استفاده شده) اصلا سیستم فایل مشخصی نداره (یعنی کسی نمیدونه داستانش چیه) یه سری از بازیها هستن که یه تک فایلشون بالای 4gb حجم داره به همین دلیل شما نمیتونید این بازی رو تو هارد اکسترنال بریزید (به این دلیل که ps3 فقط از storageهایی با fat32 ، system file پشتیبانی میکنه و این system file محدودیت 4gb داره منظور از storage همون usb فلش ها یا هاردهای اکسترنال هستش) پس تنها راهش ریختن بازی تو هارد داخلی دستگاه یا همون اینترنال هستش ، هارد داخلی با اینکه مشخص نیست چه system fileیی داره این محدودیت 4gb تو fat32 رو نداره پس شما میتونید این بازیارو تو هارد داخلی بریزید.
حالا پیشنهاد ما به شما اینه که یه هارد پاسپورتی ("2.5 یا همون نوت بوکی) با حجم تا 750gb بگیرید (بالاتر رو ps3 ساپورت نمیکنه) و قابش رو باز کنید هارد داخلش رو بذارید جای هارد اصلی ps3 و هارد ps3 تون رو بذارید تو قاب این یعنی اول اینکه هارد اینترنال دستگاه رو ارتقاء دادید به 750gb و از اونطرف یه هارد اکسترنال هم برای خودتون خواهید داشت برای ریختن بازیها داخلش و انتقال اون به pcتون یا مستقیم واسه بازی کردن تو دستگاه.
دیگه ساده تر از این نمیشه گفت.
اینم بگم که هاردهای نوت بوکی با همون "2.5 مثل هاردای معمولی دو تا پورت داره یکیش ولتاژ هستش یکیش هم sata تو این عکس مشخصه :

wdfScorpioBlue_PVT.jpg

حالا واسه اکسترنال (یعنی بتونید جا به جا کنید و مثل usb فلش ازش استفاده کنید) شدن این شرکتای سازنده میان یه بُرد پشت این میذارن (و جمعا داخل یه قاب قرار میگیره) که بشه بصورت اکسترنال ازشون استفاده کرد حالا این بُرد میتونه انواع و اقسام خروجیا رو در اختیار شما بذاره مثل e-sata , usb , fire wire و...
حالا شما میاید هارد داخل این قاب رو در میارید و جاشو رو با هارد داخل ps3 عوض میکنید.

آقا ممنون فقط يه سوال ديگه اين هاردهاي external desktop 3.5 اينچي كه آداپتور برق

وusb دارند و قيمت كمتري دارند رو ميشه به عنوان هارد داخلي يا اكسترنال ps3 استفاده

كرد يا نه؟ اگه نميشه شما از هاردهاي 2.5 اينچي نوت بوكي چه ماركي رو پيشنهاد ميدين و دورش چقدر باشه توشيبا بهتره يا سيگيت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or