Sony+
کاربر سایت
سلامهارد یک ترابایت سامسونگ لبتابی میشه بهPS3 نصب کرد؟
الان سامسونگ سیگیت تولید میشه و تکی نیستسلام رفقا برای بهترین نتیجه چه حجم هارد ، چه کش و چه سرعت و چه آرمی پیشنهاد میدید؟
سیگیت بهتره یا سامسونگ.؟
تایید میشه.الان سامسونگ سیگیت تولید میشه و تکی نیست
یعنی هردو یکی هستند
خودم از نزدیک دیدم
چون ديدم عكسي از محيط كار نيست گذاشتم:
بدون شرح
تا اينجا بكاب گيري بود تازه اصل مطلب از اينجاست:
تا اينجاي كار هم كه ديد هارد قديم رو جدا كرديم و ادامه ماجرا:
از اينجا بعد هارد جديد رو نصب ميكنيم:
حالا رستور بكابهارو انجام ميديم:
تمام شد واينك از هارد جديد لذت ببريد
ممنون
اره بابا پلی3 خیلی باهوشهb-) خودش شناسایی میکنه و بعش هم فرمت میکنه و از اول برای خودش درستش میکنه مطمعن باش
امتحان کن اگر حرفمم را قبول نداری
آره زدی کپی خورو پروندی چرا فابریک ریختی آخهدوستان فکر کردم تونستم درستش کنم اما فک کنم اشتباه کردم ، من فریمور فابریک خود پلی استیشن رو ریختم رو دستگاه و الان هر فریمور از جمله :
PS3.CFW.4.81.DarkNet.1.00.Cobra.7.3
PS3.CFW.4.81.DarkNet.1.00.Standard
PS3.CFW.4.81.Habib.1.02.Cobra.7.5
PS3.CFW.4.81.Rebug.1.02.Cobra.7.5.REX
که از روی نسخه 4.81 که آخرین ورژن خود سایت رسمی پلی استیشن هستش ساخته شده رو میخوام بریزم و دستگاه رو آپدیت کنم ایم ارور رو میده:
The data is corrupted
8002F2C5
فک کنم کپی خورش پرید !
حالا چه کنم ؟
آره زدی کپی خورو پروندی چرا فابریک ریختی آخه
باید دانگرید کنی ۳.۵۵ بعد جیلبریک کنی بعد ۴.۸۱ کاستوم بریزی
Sent from my Gooshi using Tapatalk
کار خودت نیست فلشر میخواد یه وسیله سخت افزاریه باید بدی بیرون برات انجام بدنیا خدا جدی جدی پروندم ؟
خب اینی که گفتی رو میشه کوتاه اما مرحله به مرحله بهم بگی که دوباره نزنم بوقش کنم ؟ اخه دستگاه امانته
مییونی چقدر هزینش میشه ؟کار خودت نیست فلشر میخواد یه وسیله سخت افزاریه باید بدی بیرون برات انجام بدن
خودم تو کارش نیستم ولی حدود ۵۰-۶۰ تومن باید باشه چون کنسولت فت هم هست آسون ترهمییونی چقدر هزینش میشه ؟
خودم تو کارش نیستم ولی حدود ۵۰-۶۰ تومن باید باشه چون کنسولت فت هم هست آسون تره
چیکارش کردی ؟آقا حل شد مرسی بابت راهنماییت ، 50ت تو گلوش گیر کرده بود ، مرسی بازم ....