آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به اساتید.
منrebug 4.30 ps3 slim 250 دارم. حدود یه چند ماهیه که در حال بازی خیلی فریز میشه. حتی زمانیکه روی kmeav3.55 بود. منوهای XMB کند لود میشن. تو اینترنت چرخیدم بعضی جاها گفتند شاید فن cpu شاید خوب کار نمیکنه و کثیفه. ps3 باز کردم و تمیز کردم ولی بازم همینطوریه. چند هفته قبل به ۴٫۳۰ rebug آپدیت کردم و امیدوار بودم که اگه مشکل از kmeav 3.55 CFW باشه حل بشه، ولی نشد. من خودم فکر میکنم که احتمالا هاردش باشه. چونکه اخیرا فهمیدم سرعت آپلود بازی به هارد داخلی خیلی پایین اومده، حدود ۵۰۰ -۷۰۰ kb/s. میتونید تجسم کنید که GOW جدید چقدر طول میکشه که با ftpps3 ترنسفر بشه.
خلاصه تصمیم گرفتم که هاردو عوض کنم. هارد seagte 750 GB 7200 rpm خریدم. فقط میخواستم بدونم بعد از تعویض هارد میشه مستقیم CFW Rebug 4.30 رو روی فلش ریخت و آپدیت کرد یا حتما باید اولOFW 3.55 نصب بشه , و بعدش Rebug 4.30؟ یا کلا من اشتباه میپم و راه دیگه ای داره.؟
ببخشد طولانی شد. ممنون میشم راهنمایی هم کنید. در ضمن من دو سال قبل کنسول رو نو خریدم و خیلی هم باهاش بازی نکردم.
با سپاس پیشاپیش

با سلام به اساتید.
منrebug 4.30 ps3 slim 250 دارم. حدود یه چند ماهیه که در حال بازی خیلی فریز میشه. حتی زمانیکه روی kmeav3.55 بود. منوهای XMB کند لود میشن. تو اینترنت چرخیدم بعضی جاها گفتند شاید فن cpu شاید خوب کار نمیکنه و کثیفه. ps3 باز کردم و تمیز کردم ولی بازم همینطوریه. چند هفته قبل به ۴٫۳۰ rebug آپدیت کردم و امیدوار بودم که اگه مشکل از kmeav 3.55 CFW باشه حل بشه، ولی نشد. من خودم فکر میکنم که احتمالا هاردش باشه. چونکه اخیرا فهمیدم سرعت آپلود بازی به هارد داخلی خیلی پایین اومده، حدود ۵۰۰ -۷۰۰ kb/s. میتونید تجسم کنید که GOW جدید چقدر طول میکشه که با ftpps3 ترنسفر بشه.
خلاصه تصمیم گرفتم که هاردو عوض کنم. هارد seagte 750 GB 7200 rpm خریدم. فقط میخواستم بدونم بعد از تعویض هارد میشه مستقیم CFW Rebug 4.30 رو روی فلش ریخت و آپدیت کرد یا حتما باید اولOFW 3.55 نصب بشه , و بعدش Rebug 4.30؟ یا کلا من اشتباه میپم و راه دیگه ای داره.؟
ببخشد طولانی شد. ممنون میشم راهنمایی هم کنید. در ضمن من دو سال قبل کنسول رو نو خریدم و خیلی هم باهاش بازی نکردم.
با سپاس پیشاپیش
چیزی که من میدونم اینه که اول دستگاه رو ببر روی 3.55 بعد روش همون 3.55 رو نصب کن بعد 4.30 رو بهتر هست و 4.40 ریجرو گویا باگی نداره و میتونی مستقیم با تعویض هارد نصبش کنی !!
موفق باشی

میگم دوستان هارد چی خوبه بگیرم ؟کدوم مدل ؟
بعد 7200 یا 5200 بگیرم؟
تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
ممنون
دوستمون توضیح داد من کاملش میکنم !
هارد لبتابی (Internal) تو بازار ما محدود به چند برند خاص هستش میتونی از Seagate , Toshba یا Hitachi در نظر بگیری !
فرقی نداره (البته اون 5400 هستش) 7200 کمی سریعتر عمل میکنه ولی محسوس نیست !
نهایت 750GB ، این از این پیشنهاد بهتر اینه که یه هارد اکسترنال لبتابی بگیری و جاش رو با هارد خود PS3 عوض کنی اینجوری میشه 1 تیر با 2 نشون فقط هارد اکسترنال لبتابی تو بازار ما 640 یا 750ش موجود نیست معمولا 500GB , 1TB و 2TB هستش در نتیجه فقط 500ش رو میتونی در نظر بگیری ، برند هم میتونی Seagate Goflex یا WD My Passport Essential رو در نظر بگیری بین 210 تا 240 متغیره !

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسختون
640
Seagate
خریدم
فقط یه چیزی اگر هارد اکسترنالی میخوایم فایل بکاپ رو انتقال بدیم توش و تو هارد فایلها دیگه باشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
بعد یه چیز دیگه اگر به هر نحوی فایل بکاپ خراب شد و من دستگاهم کپی خور باشه چیکار کنم ؟
ممنون

در انتخاب هارد برای پی.اس.3 یکی از نکاتی که بهش باید توجه بشه ابعاد هارد هست.. ارتفاع هارد نباید بیشتر از 9.5 میلی متر باشه که بشه اون رو در جای مخصوصش توی دستگاه جا انداخت..
قبلا هاردهای با ظرفیت بالاتر از 750 گیگ ارتفاع بیشتر از 9.5 میلیمتر داشتند و به همین دلیل نمیشد از اون ها برای پی.اس.3 استفاده کرد..
پی.اس.3 از نظر ظرفیت هارد داخلی محدویتی نداره و ابعاد هاردهای موجود بود که قبلا این محدودیت رو ایجاد کرده بود..

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------

این هم یکسری مدل از هاردهای توشیبا (Toshiba) که میشه برای استفاده به عنوان هارد داخلی پی.اس.3 پیشنهاد کرد:

MQ01ABD075 و MQ01ABD100 به ترتیب با ظرفیت های 750GB و 1TB
2.5Inch / 5,400 RPM / SATA

MQ1ABD075H و MQ01ABD100H به ترتیب با ظرفیت های 750GB و 1TB که از سری هاردهای جدید هایبریدی توشیبا هستند که 8GB NAND Flash هم دارند و از نظر کارایی تا حدودی شبیه هاردهای SSD هستند
2.5Inch / 5400 RPM / SATA

این 2تای آخری خیلی باید جالب باشن و احتمالا استفاده از این هاردهای هایبریدی سرعت فراخوانی فایل های تا حجم 8 گیگ رو روی پی.اس.3 افزایش میده، ولی خوب مسئله اینه که حجم بیشتر فایل هایی که خود من مثلا روی دستگاه دارم بیشتر از 10گیگ هست..

فقط برااطلاع من هارد یک ترا انداختم و بدون مشکل کار کرد

toshiba 5400
در انتخاب هارد برای پی.اس.3 یکی از نکاتی که بهش باید توجه بشه ابعاد هارد هست.. ارتفاع هارد نباید بیشتر از 9.5 میلی متر باشه که بشه اون رو در جای مخصوصش توی دستگاه جا انداخت..
قبلا هاردهای با ظرفیت بالاتر از 750 گیگ ارتفاع بیشتر از 9.5 میلیمتر داشتند و به همین دلیل نمیشد از اون ها برای پی.اس.3 استفاده کرد..
پی.اس.3 از نظر ظرفیت هارد داخلی محدویتی نداره و ابعاد هاردهای موجود بود که قبلا این محدودیت رو ایجاد کرده بود..

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------

این هم یکسری مدل از هاردهای توشیبا (Toshiba) که میشه برای استفاده به عنوان هارد داخلی پی.اس.3 پیشنهاد کرد:

MQ01ABD075 و MQ01ABD100 به ترتیب با ظرفیت های 750GB و 1TB
2.5Inch / 5,400 RPM / SATA

MQ1ABD075H و MQ01ABD100H به ترتیب با ظرفیت های 750GB و 1TB که از سری هاردهای جدید هایبریدی توشیبا هستند که 8GB NAND Flash هم دارند و از نظر کارایی تا حدودی شبیه هاردهای SSD هستند
2.5Inch / 5400 RPM / SATA

این 2تای آخری خیلی باید جالب باشن و احتمالا استفاده از این هاردهای هایبریدی سرعت فراخوانی فایل های تا حجم 8 گیگ رو روی پی.اس.3 افزایش میده، ولی خوب مسئله اینه که حجم بیشتر فایل هایی که خود من مثلا روی دستگاه دارم بیشتر از 10گیگ هست..
چون پست من بصورت غیر مستقیم نقل قول شد بهتره یه توضیحی هم من بدم !
قبلا بارها راجب این موضوع بحث شده دلیل اینکه بیشتر از 750GB ساپورت نمیکنه همین مشکل جا نشدن تو خشاب هارد کنسول بوده وگرنه همین الان میشه یه هارد 2TB هم به کنسول وصل کرد ولی با این تفاوت که تو خشاب نمیره و بصورت باز خارج از کنسول قرار میگیره !
در کل توضیحاتی که داده میشه بر اساس وضعیت بازار خودمون هستش ، این سری جدید هاردای با ظرفیت بالاتر از 750GB با ضخامت 9.5mm هم مربوط میشه به پیشرفت سازنده ها تو تولید هاردهای "2.5 با توجه به نسل جدید لبتاب ها یا دقیقتر خانواده Ultrabookها وگرنه تا 1.5 سال پیش هارد 1TB با ضخامت 9.5mm وجود خارجی نداشت تولید انبوه ش هم مربوط میشه به همین 1 سالی که گذشت !
در کل بحثی نیست !
ممنون از پاسختون
640
Seagate
خریدم
فقط یه چیزی اگر هارد اکسترنالی میخوایم فایل بکاپ رو انتقال بدیم توش و تو هارد فایلها دیگه باشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
بعد یه چیز دیگه اگر به هر نحوی فایل بکاپ خراب شد و من دستگاهم کپی خور باشه چیکار کنم ؟
ممنون
خیر مشکلی ایجاد نمیشه ! (فایل Backup به زبان ساده یه حالت فشرده داره ، فقط تو محیط و سیستم عامل PS3 قابل استفاده س)
در مورد سوال دوم هم دقیق متوجه منظورت نشدم ولی فایل Backup تاثیری تو وضعیت کپیخور بودن یا نبودن کنسول نمیذاره فقط شما فایل های مهم مثل Save بازیها رو از دست میدی همین !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
دستگاه من rebug 4.41 روش هست
میخواستم بدونم اگه هاردش رو عوض کنم کپی خورش میپره؟
چه کار باید بکنم که کپی خورش نپره؟
من روی هارد ps3 هیچی ندارم چون تازه فرمتش کردم میخوام تا قبل از ریختن بازی هاردش رو عوض کنم!
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان
دستگاه من rebug 4.41 روش هست
میخواستم بدونم اگه هاردش رو عوض کنم کپی خورش میپره؟
چه کار باید بکنم که کپی خورش نپره؟
من روی هارد ps3 هیچی ندارم چون تازه فرمتش کردم میخوام تا قبل از ریختن بازی هاردش رو عوض کنم!
ممنون میشم راهنماییم کنید
تا اونجایی که میدونم 4.40 rogero وقتی هاردو عوض کنی شما از نو باید CFW رو نصب کنی روش کپیخورتون نمیپره ولی CFW و برنامه مولتی من رو باید نصب کنی

دوستان من هاردم خراب شده و وقتی سونیم رو روشن میکنم این ارور رو میده the sytem file in system storage is croupted and will be restored(فایل سیستم روی هارد خراب شده و باید برگردونده شه )
و نمی تونم اصلا وارد محیط xmb بشم ،
1-سوالم اینه من برام سیو ها و فیلم و این چیزایی که رو هارد هست مهم نیست که پاک بشه آیا باز هم لازمه backup بگیرم (البته اگر هم بخوام بگیرم نمی تونم چون نمیتونم وارد xmb بشم :d)
به خاطر همین موضوع مجبورم هاردم رو عوض کنم :-s
2-در کل اگه back up نگیرم چی میشه ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or