Miladosos
کاربر سایت
من هارد رو خودم تعویض کردم . کپی خور هم هست . مشکلی داری بگو . من زیاد به این تاپیک نمیام . کاری داشتی تو PM بگو . ولی مطمئن باش کمکت میکنمخوب منم همین آموزش رو میخوام دیگه چون کپی خوره.
من هارد رو خودم تعویض کردم . کپی خور هم هست . مشکلی داری بگو . من زیاد به این تاپیک نمیام . کاری داشتی تو PM بگو . ولی مطمئن باش کمکت میکنمخوب منم همین آموزش رو میخوام دیگه چون کپی خوره.
برو ببین تو بخش ps3 jailbreak کسی هست کمکت کنه!؟
درود!
یه PS3 fat 80gb گرفتم. که البته کپی خور نیستم و چون بلوری رامش خرابه فعلا فقط از PSN دانلود میکنم. حالا هارد 80 گیگ خودش پر شده. دیدم توضیحاتی که داده بودند دوستان گفتند هارد 250 گیگ ماکزیموم جواب میده! نمیشه هارد 500 گیگ استفاده کنم؟
آقا یه سوال!
من الان یه هارد 500 گیگ دارم. می خوام با هارد PS3 عوضش کنم. اینو چطور باید فرمت کنم؟
سپاس.قبل از اینکه فرمتش کنی اول مطمئن شو که اندازش به جای هارد پلی3 میخوره بعد فرمتش کن
کاری نداره یه برنامه فرمت پارتیشن نصب بکن بعد بکنش فت 32 هاردو و یه داریو هم باشه
قبلش هم یه بکاپ بگیر موفق باشی
سپاس.
منم همین کارو کردم. کلا اولش گیر داد به فریمور که باید یه فریمور 4.25 داشته باشم روی هارد که نصب کنه. منم با USB از سایتش دانلود کردم و ریختم داخل USB . همزمان از USB فریمور را که خوند رفت واسه فرمت!
النم کاملا سالمه ، ولی یه چیز عجیب اینکه قبلا با هارد 80 گیگ! نزدیک 70 گیگ فضا پر کرده بود. الان نزدیک 110 گیگ! این چرا 40 گیگ بیشتره؟!!!
آقا تو cfw 4.3 ميخ.ام هاردم عوض كنم Data corrupted ميده
بعد از تعویض هار باید دوباره آپدیتش کنی تا پارتیشن بندیش کنه و سیستم عاملش رو نصب کنهحاجی من الان ps3 رو تازه آپدیت کردم اگه هارد رو تعویض کنم اپدیتش میپره یا نه
اگه نمیپره که هیچ اگه نه که تعویض نکنم