من یک ترا هیبریدی بستم جواب نداد ، به زحمت سیستم عاملشو ریختم و بعدشم همش کرش کرد. شاید مدلی باشه که بشه تو PS4 استفاده کرد.سلام دوستان عزیز
از هاردیسک هیبریدی میشه در PS4 استفاده
اگر جواب مثبه لطفا یک مدل ۲ ترابایتی خوب معرفی کنید که تو ایران هم موجود باشه
یک دنیا سپاس
درودمن یک ترا هیبریدی بستم جواب نداد ، به زحمت سیستم عاملشو ریختم و بعدشم همش کرش کرد. شاید مدلی باشه که بشه تو PS4 استفاده کرد.
PS:تو آلمان نمیتونی ببری جای معتبر برات عوض کنن؟ عاقلانه نیست خودتون بکنید.
درود
یک دنیا سپاس برای راهنماییتون
اگر اینجوری باشه همان ۲ ترابایت معمولی 7200RPM میگیرم
من المان نیستم عزیز ، سوئد زندگی میکنم البته نزدیکیم به المان و در حال حاظر ایران هستم و از نظر قطعات کامپیوتر ایران قیمت مناسبتره ( بدلیل مالیات اونجا ) و این PS4 هم برای اینجا گرفتم
۲ ترابایت چه برندی پیشنهاد میکنید ؟
سلامدوستان یه سئوال
اگه از هارد کنسولم روی یه هارد دو ترابایت سی گیت اکسپنشن بک آپ بگیرم
بعد همون هارد دو ترابایتو با هارد کنسول تعویض کنم همه اطلاعات بهش منتقل شده و کنسول راحت بالا میاد ؟
یا مجبورم رو یه هارد دیگه بک آپ بگیرم و بعد از تعویض هارد به دو ترابایت و ریکاوری بهش منتقل کنم ؟
کار میکنه و تاثیرش تو لود بازیها هستش خیلی محسوس نیست.خرید هاد معمولی با حجم بالاتر عاقلانه تر هستش.ایا امکان نصب هارد ssd بروی این کنسول هست ؟
سلام
شما باید بکاپ ریستور کنی
سلام خدمت شما دوست عزیزسلام به همه
به یه مشکل عجب برخوردم
ببینید من هارد کنسول رو به 1TB ارتقاء دادم
مشکلی تا اینجای کار نبود
همه اصول رو هم رعایت کردم
تا چند وقت پیش
هارد کنسول 861 گیگا بایت فضای خالی رو به من نشون می ده
که الان تقریبا 800 گیگ پر شده
مشکل از اینجا شروع شده
یعنی کنسول اصلا اجازه استفاده از اون 60-50 گیگ آخر رو به من نمیده و هر دیسکی قرار میدم میگه فضای کافی برای نصب وجود نداره
حتی بازی های دیجیتالی سنگین رو هم همین ارور میده و میگه فضای کافی وجود نداره
کسی می دونه قضیه چیه !؟ و چجور میشه مشکل رو برطرف کرد تا بشه از اون 60 گیگ هم استفاده کرد؟
اینم عکس هاش :
![]()