رو my computer راست کلیک کن بعددوستان من خیلی وقت پیش هارد PS4 رو عوض کردم.
الان می خوام از هارد PS4 روی کامپیوترم استفاده کنم اما هاردو به عنوان دیوایس میشناسه و نمیتونم فرمت کنم و استفاده کنمش... چه جوری باید هارد PS4 رو فرمت کرد؟
ممنونمرو my computer راست کلیک کن بعد
manage-Disk managment بعد تو صفحه باز شده میتونی هارد رو پیدا کنی و دیلتش کن و دوباره بسازش
آره داره چون طبق گفته های سونی برای بالا بردن سرعت ps5از هارد های سرعت بالا استفاده میکنندسلام به همه
یه هارد 7200 دور HGStدارم ،میخوام بدونم سرعت بالای این هارد در لود بازیها تاثیری داره؟
خیر دیگه شناسایی نمیشه روی PC، اگر یک روزی خواستید استفاده کنید برای PC، باید از نوع فرمت بشه.سلام
من یک هارد اکسترنال ۱ ترا مارک وسترن دیجیتال خریدم و وصل کردم به ps4 حالا یه سوال داشتم، اگه یه روزی بخوام از هارد برای فیلم و فایل های شخصی استفاده کنم به لب تابم وصل میشه میتونم تو لب تابم استفاده کنم؟
چون چند جا خوندم بعد از اتصال هارد به ps4 و فرمت کردنش توسط ps4 بعد از اون به کامپیوتر وصل کنی هارد شناسایی نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
میشه آموزش فرمت کردنش رو راهنمایی کنید ممنون میشمخیر دیگه شناسایی نمیشه روی PC، اگر یک روزی خواستید استفاده کنید برای PC، باید از نوع فرمت بشه.
سلام داداش اسم برنامه پارتیشن بندی چیه؟ممنونم
اما تو همین بخش مثل درایو سی میشناسدش و نمیذاره فرمتش کنی.
15 تا پارتیشنه. میشه هر کدومو Delete Volume کرد و بعد از New Simple Volume آزادشون کرد ولی نمیخوام 15 تا پارتیشن باشن و میخوام کلا فرمت شه و یک پارتیشن بشه... راهش چیه؟
ویرایش-------------------------------------------------------------------------------------------------------
حل شد! (برای کسانی که ممکنه براشون سئوال بشه میگم) با یه نرمافزار مخصوص پارتیشنبندی، پارتیشنهاشو پاک کردم و فرمتش کردم.