sshd خیی خوبه و تقریبا نزدیک به ssd هستشالبته با قیمت خیلی کمتر.الان تو بازار ۱ ترا هستش ولی تو لپتاپهای جدید تا ۲ ترا هم اوم sshd.هارد داخلی پرسرعت باشه خیلی بهتره.قیمت ۱ ترا هم ۲۴۰ تومنههارد sata ۳ میارزه برا pro?
sshd یا ssd?
یا الان که ساپورت میکنه دیگه اکسترنال؟
آخرین ورژنی که روی کنسول بوده یا جدیدتر باید نصب کنی ( ورژن پایین تر از ورژنی که روی کنسول بوده نمی تونی نصب کنی)دوستان برای تعویض هارد حتما باید اخرین فریمور نصب بشه؟
با برنامه ی مجیک پارتیشن هارد رو فرمت کن.سلام دوستان برای تعویض هارد حتما باید اخرین فریمور نصب بشه؟اصلا راهی نداره ک فریمور قدیمی تر نصب کنی ؟ اگ نصب کنم چی میشه ؟بعدش ی سوال دیگ هارد ps4 وصل کردم ب لپتاپ ولی نخوند چون پارتیشناش نمیومد از دیسک منیجر چک کردم دیدم اومده.الن من ی هارد 1 ترا وصل کنم به ps4 این هارد خودشو چجوری استفاده کنم ؟چجوری فرمت کنم ؟میدونین.اون سوال اولیم واقعااا مهمه چون ورژن ps4 من 6 شده میخام 5.05 کنم دوبار خدایی راه داره بگین..
![]()
ینی هیچ راهی نداره ؟ من رو دستگام 6 نصبه نمیشه ینی هارو جدید بزارم 5 نص کنم ؟با برنامه ی مجیک پارتیشن هارد رو فرمت کن.
نیاز نیست اخرین اپدیت رو نصب کنی باید اخرین اپدیتی که رو ps4 بود رو نصب کنی مثلا اگر فریمورت 5.05 بود دوباره همونو نصب کن . اگر اپدیت 6 رو اشتباهی زدی راه برگشتی نداره.
برگشتن به فریمور پایین تر به هیچ عنوان ممکن نیست ( مگر اینکه کلا کنسول اساس هک بشه که بتونن داونگرید هم کنن)ینی هیچ راهی نداره ؟ من رو دستگام 6 نصبه نمیشه ینی هارو جدید بزارم 5 نص کنم ؟
سلامسلام دوستان عزیزم...بنده ی ps4پونصد گیگ گرفتم...تصمیم دارم هاردشو عوض میکنم.از اون جا ک خب باید دستگاه باز شه و هاردش تعویض شه،ایا بعدا برای فروش ب مشکل میخورم؟؟
چوت امکانش زیاده که بعدا بفروشمش
ممنونم پیشاپیش
برگشتن به فریمور پایین تر به هیچ عنوان ممکن نیست ( مگر اینکه کلا کنسول اساس هک بشه که بتونن داونگرید هم کنن)
وقتی فریمور جدید نصب می کنی در حافظه خود کنسول ثبت میشه نه هارد
هارد رو عوض کنی حتما باید همون نسخه فریمور یا بالاتر رو نصب کنی فریمور پایین تر به هیچ عنوان نمیشه نصب کرد
اگه می شد که این همه آدم تا حالا انجام داده بودنمیگم ی چیز دیگ ps4 ی باتری داره رو مادربوردش ک تنظیماتو ذخیره میکنه نمیشه اونو برداشت بعد دوباره
ذاشت هارد جدید گذاشت رام 5 نصب کرد؟