Rezahajizadegan
کاربر سایت
اگه شرکتایی مثل صا ایران و پارس الکتریک یا... بخوان می تونن این کارا رو بکنن.
ولی احتمالا به خاطر وجهه جهانی شون این کارارو نمی کنن.
حتما شوخی میکنیاگه شرکتایی مثل صا ایران و پارس الکتریک یا... بخوان می تونن این کارا رو بکنن.
بابا تو دیگه کی هستی آقا رضا . اینا از کی وجه جهانی به دست اوردن که حالا از دست بدن. . سونی حاصل 50 سال کار چند شرکت برزگ رو داده بیرون . کشکی که نیست بیان این کارو بکنن این 2 تا شرکت کوچیکنوشته شده توسط Rezahajizadegan:اگه شرکتایی مثل صا ایران و پارس الکتریک یا... بخوان می تونن این کارا رو بکنن.
1- من غلت بکنم حمله کنم.نوشته شده توسط Rezahajizadegan:من که کنسولو نگفتم اینجوری به من حمله میکنید.
منظور من همون کارت توسعه برای کامپیوتر بود که با اون بشه برنامه های پلی استیشن و
ایکس باکسو اجرا کرد.
اینم گفتم ممکنه بتونن درست کنند.
در مورد وجهه جهانی خلاصه هر شرکتی اگه حتی یه نیمچه وجهه ای هم داشته باشه
نمی آد اونو خراب کنه.
(در ضمن خودمونو دست کم نگیریم.)
ای بابا ، ایران هنوز یه کرکر درست و حسابی ندارهنوشته شده توسط Rezahajizadegan:من که کنسولو نگفتم اینجوری به من حمله میکنید.
منظور من همون کارت توسعه برای کامپیوتر بود که با اون بشه برنامه های پلی استیشن و
ایکس باکسو اجرا کرد.
اینم گفتم ممکنه بتونن درست کنند.
در مورد وجهه جهانی خلاصه هر شرکتی اگه حتی یه نیمچه وجهه ای هم داشته باشه
نمی آد اونو خراب کنه.
(در ضمن خودمونو دست کم نگیریم.)
چرا باید منتظر بشی که همین برنامه ی PCSX2 در آینده کاملتر بشه تا بشه این بازی را روش اجرا کرد...--------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز یعنی هیچ راهی برای اجرای resident evil 4 روی Pc نیست
مطمعن باش که بازار کنسول براش با صرفه تر و پر سود تره .....نمیدونم این کپکام چرا داره بازار pc رو به این راحتی از دست میده
فرزاد جان شما حرفات درسته و نمی خوام نظری بدم ولی این درست که capcom با دادن این بازی روی کنسول سودی زیادی کرده دلیل اصلشیم پول زیادی است که سازندگان کنسول ها به این شرکت ها می دن. ولی یکی از دلیلی که این بازی های خیلی زیبا برای PC نمی یاد برای اینه که این بازی ها در PC به مراتب فروش بیشرتی می کنند و دست کنسول سازان را تا حدودی می بندند. درسته کنسول ها الان دیگه پیشرفت فوق العاده ای کرند ولی هنوز نتونسته اند در فروش با PC رقابت کنند چون تعداد کسانی که PC دارند هنوز خیلی بیشترند. اصلا یکی از دلیلی که سبک fighting را از PC برداشتند اینه که این سبک به دلیل محدودیت در تعداد بازی و نبودن رقابت زیاد وقتی در PC می اومد به مقدار زیادی از فروش کنسول کم می کرد ولی در صورتی که fighting سبکی است که همه بیشتر ترجیح می دن تو کنسول بازی کنن تا PC ولی در PC فروشش خیلی بیشتر بود آخرین بازی این سبک هم که با کنسول مشترک بود Mortal Kombat 4 هست.مطمعن باش که بازار کنسول براش با صرفه تر و پر سود تره .....
همین انحصاری کردن رزیدنت اویل برای کنسول ها میدونی چقدر سود و درامد برای کاپکام داشته
آخه رضا جان مشکل اینجاست که ما تکنولوژی ساخت برد برای PC را نداریم و تمام اینهایی که می بینی مونتاژ هست و ایران هنوز نتونسه یک برد مستقل (حالا هر قطعه ای) برای PC بسازه.اون کارتی که من گفتم رو پی سی منظورم بود نصب بشه.