alprh
کاربر سایت
یه سوال داشتم : آیا تفاوتی بین سخت افزار کنسول ها وجود داره . منظورم اینه که مثلا سخت افزار ps2 رو میشه جوری برنام ریزی کرد که بازی های xbox رو اجرا کنه؟نوشته شده توسط Lich King:خوب انگار نه من حرف شما رو درست متوجه شدم و نه شما حرفو منو درست! :mrgreen:
من وقتی گفتم که بازی برای هر کنسول جداگانه ساخته می شه منظورم این نبود که می شینن برای هر کنسول به فرض یک سال بازی می سازن، اگه اینطوری بود که 5-6 سال طول می کشید تا یه بازی بسازن که در کنسول ها مشترک باشه. سورس برنامه بازی که با برنامه نوشته می شه (به فرض با برنامه #C که انعطاف بالایی داره و قابلیت برنامه نویسی برای DirectX را ایجاد می کنه البته از این برنامه زیاد استفاده نمی شه چون برنامه های قوی تری هم هستند و این بازی ها با برنامه های مخصوص نوشته می شه) در کنسول و PC مشترک است. در مرحله بعدی به بوسیله Dev Kit های مختلف که مربوط به سخت افزار کنسول است و از طریق سازنده کنسول در اختیار بازی سازان قرار می گیره این امکان را به آنها می دهد تا برنامه خود در Dev Kit اجرا کرده و تغییرات لازم را جهت اجرای درست بازی بر روی آن اعمال کنند.
در کل یک بازی با یک نوع سورس نوشته می شه ولی برای هر کنسول به صورت جداگانه ساخته می شه و تبدیلی در این بین صورت نمی گیره که بیگیم یه بازی رو برای کنسول می سازن بعد با یه برنامه سریع تبدیلش می کنن به PC.
Last edited by a moderator: