آموزش برنامه PCSX2 (تنها شبیه ساز Ps2 برای PC)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
moshkel

salam.ba arze mazerat felan far30 nemitoonam benevisam.migam man pcsx2 0.9.2 ro daram .ejra ham mishe.ama moghe ei ke bazi mikhad ejra beshe akse 2ta memory card miad .nemidoonam chikaresh konam.harkari mikonam nemitoonam bazi ro ejra konam
lotfan javab bedid.bye

دوستانی که با این برنامه مشکل دارن توجه کنن که این برنامه به سیستم بالایی نیاز داره
با تنظیماتش هم باید اشنایی داشته باشید
در مورد بایوس هم گیر اوردنش خیلی سخته ولی حرص بایوس رو نزنید چون این برنامه هیچ
بازی رو درست اجرا نمیکنه تنها بازی که من تست کردم و میشه بازی کرد final fantesy x هست
که اون هم دموهاش اجرا نمیشه البته توی نسخه 9.4 درست شده ولی نمیشه دانلودش کرد
9.3 هم فقط برای linux موجد هست
بچه هایی هم که مشکل مموری کارت دارن ایراد از تنظیمات dvd-rom هست !
باید از قسمت cdvdrom پلاگین PE op S رو انتخاب کنید و DVDROM تون رو انتخاب کنید
بایوستون هم باید درست حسابی باشه
اگر هم حال این کارها رو ندارین به من PM بدید و با واریز مبلغ 3 تومن CD حاوی
PCSX 9.2 با اموزش فارسی مالتی مدیا و تمام بایوس ها و پلاگین ها رو براتون ارسال کنم

آخرین ویرایش:
:confused:سلام

من همه کارهارو انجام میدم تا جای که بازی می خاد بالابیاد تصویر PS2 تصویر 4ستاره رنگی

ولی یواش یواش میاد بزی برای اجرا TKN 5 ودستگاه گرافیک 1 GIG است رم 4 سپیو 4.6 است

مشکل چیه

باتشکر سمیر

همونطور که گفتم این برنامه بازی ها رو نمیتونه درست اجرا کنه
حالا کارت گرافیکت چیه ؟
البته برای این برنامه پردازنده خیلی مهمه

سلام دوستان
من خيلي وقته با 0.9.2 دارم ور ميرم. بايوس و همه پلاگينها رو هم دارم .چند تا بازي هم تونستم اجرا كنم. ولي هيچكدوم كامل اجرا نميشه. اين نرم افزار فعلا كار داره و تكميل نيست. من كه از بس باهاش سروكله زدم كلافه شدم. توي سايت نوشته كه MGS snake eater رو باهاش اجرا كردند. من كه نتونستم.:( اگه از دوستان كسي تونسته اجرا كنه من رو هم راهنمايي كنه ممنون ميشم.

راستي اونايي كه دنبال آموزش نرم افزار هستند. خود سايت رسمي pcsx2 راهنماي بسيار مفصل و حرفه اي براي اين نرم افزار داره كه ترجمه فارسيش هم در سايت موجود هست. به دوستاني كه تقاضاي راهنما كردند توصيه ميكنم كه ببينند چون بهترين و كاملترين راهنماست كه تابحال ديدم.
http://www.pcsx2.net/guide.php?lang=fa_IR

مرسی
توی لیستی که خود سایت گذاشته نوشته بازی ها با چه ورژنی اجرا شدن
Mgs فکر کنم با 9.4 اجرا شده
راستی Ffx رو تست کردی ؟

توي سايت نوشته كه MGS snake eater رو باهاش اجرا كردند. من كه نتونستم.:(
زیاد ناراحت نباش.... این بازی بانسخه 9.4 اجرا میشه... ولی تا اونجایی که خودشون گفتن بازی ایراداتی داره که مثلا اسنیک ناگهان به چاله هایی نامرئی میوفته...که تیم داره شدیدا روش کار میکنه....
الان بیشتر از 6 یا 7 ماه هست که منتظر ورژن 0.9.4 هستم ولی نیومده ...معلومم نیست که کی بیاد

shadow of rome رو تاحالا كسي اجرا كرده اگه ميشه يه راهنمايي بكنيد

مرسی
توی لیستی که خود سایت گذاشته نوشته بازی ها با چه ورژنی اجرا شدن
Mgs فکر کنم با 9.4 اجرا شده
راستی Ffx رو تست کردی ؟

shadow of rome رو تاحالا كسي اجرا كرده اگه ميشه يه راهنمايي بكنيد

سلام دوستان
راستش رو بخوايد من تا جايي كه تونستم با ورژن 0.9.2 سروكله زدم و همه پلاگينها رو تست كردم. اما موفق به اجراي MGS نشدم البته چند تا بازي رو اجرا كردم كه اونا هم كامل نبودن مثل بازي كاميون( اسمش يادم رفته.مثل king of the road هست) و بازي شينوبي. در ضمن اين رو هم بگم كه تنها نرم افزاري كه تا حالا جواب داده همين pcsx2 هست و دوستان وقت خودشون رو با تست كردن نرم افزارهاي ديگه هدر ندن و وقتتون رو بذاريد رو PCSX2

تو سايت pcsx2 گفته كه با ورژن 0.9.2 بازي MGS Snake Eater رو اجرا كردند ولي من نتونستم. همونطرو كه عرض كردم اين نرم افزار هنوز كامل نشده و برنامه نويسان شديداً دارن روش كار ميكنن. بايد صبر كنيم تا ورژن 0.9.4 بياد تا ببينيم چي ميشه!
البته ورژن 0.9.3 براي لينوكس اومده ولي فعلا همه دوستان رو به صبر دعوت ميكنم و توصيه ميكنم كه با نرم افزار يه كم كار كنيد شايد يه فرجي شد. اگه موفقيتي كسب كرديد من و ساير دوستان رو هم راهنمايي كنيد.

پیشنهاد میکنم برید final fantasy x رو بازی کنید راحت اجرا میشه البته افت فریم هم داره فقط دمو نداره

بالاخره Shadow Of Rome اجرا ميشه يا نه؟؟؟
عزیز من هیچ بازی روی این برنامه به طور کامل اجرا نمیشه....اگرم اجرا بشه یا دمو نداره..یا صدا نداره...یا پر از باگ هست و افت فریم شدید....این برنامه حالا حالا ها کار داره;)

دوستان بعد از گذشت ماه ها هنوز شبیه ساز درست حسابی برای ps 2 نیمده ؟ یا امده ما خبر نداریم:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or