آموزش انتقال تصویر از کامپیوتر به تلویزیون

من یه سوالی دارم منم گرافیک 7600 جیتی اینویدیا هست مدل گیگا مدتی بود سعی میکردم که گرافیک رو به تلویزیون اپ دی سامسونگ وصل کنم که پشت خودش یه قسمت داره به نام پیسی که جای کابل گنده داره همونی که از پشت مانیتور میاد من رفتم یدونه از این کابل ها تهیه کردم از همین گنده ها که یه طرفش میخوره به گرافیک و طرف دیگه به تلویزیون چند بار امتحان کردم یه بار تصویر اومد ولی سیاه سفید بوده چند بار دیگه هم فقط رزولوشن گرافیک بهم خورد و برام دردسر درست شد . تو خود پک گرافیک یه فیش بود که 4 ورودی میخورد یکیش svidout یکیش y که رنگ ورودیش سبزه یکیش pr که رنگ ورودیش قرمزه و یکی دیگش هم pb/av که رنگ ورودیش ابیه دوستان اگه میشه کمک کنین

آخرین ویرایش:
آقا کارت گرافیگ من تصویر را سیاه و سفید به تلویزیون می فرسته و برای تا حالا آن را بر روی سه تا تلویزیون آزمایش کردم و تمام فیشها را هم تعویض کردم من چه کارکنم

من یه سوالی دارم منم گرافیک 7600 جیتی اینویدیا هست مدل گیگا مدتی بود سعی میکردم که گرافیک رو به تلویزیون اپ دی سامسونگ وصل کنم که پشت خودش یه قسمت داره به نام پیسی که جای کابل گنده داره همونی که از پشت مانیتور میاد من رفتم یدونه از این کابل ها تهیه کردم از همین گنده ها که یه طرفش میخوره به گرافیک و طرف دیگه به تلویزیون چند بار امتحان کردم یه بار تصویر اومد ولی سیاه سفید بوده چند بار دیگه هم فقط رزولوشن گرافیک بهم خورد و برام دردسر درست شد . تو خود پک گرافیک یه فیش بود که 4 ورودی میخورد یکیش svidout یکیش y که رنگ ورودیش سبزه یکیش pr که رنگ ورودیش قرمزه و یکی دیگش هم pb/av که رنگ ورودیش ابیه دوستان اگه میشه کمک کنین

سلام
من هم کارت گرافیک gforce 8800 gts دارم ولی مثل تمام دوستان بالا همین مشکل را دارم خیلی امتحان کردم ولی یا تصویر سیاه و سفید که اونم فقط یک بار تونستم تصویر بگیرم یا یک لحظه میاد و میره البته رنگی که اون زیر یک ثانیه میاد و میره هر کاری هم کردم نشد دوستان راهنمایی کنید آیا با اون برنامه صفحه اول که معرفی شده مشکل حل میشه یا باید کابل دیگه ای تهیه کرد و لینک برنامه هم از بین رفته یکبار دیگه آپلود کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or