آموزش انتقال تصویر از کامپیوتر به تلویزیون

سلام

دست درد نکنه بهزاد جان عزیز

برای دو تا کارت گرافیک می خوام یکی Ati Radeon 9550

و یکی برای Ati Radeon X800xt بیشتر برای این دومی چون کارت گرافیک خودمه

سلام
خوب من اون دو تا مدل رو پیدا نکردم.....ولی برات یه نرم افزار پیدا کردم
اگه کرک بشه اونو امتحان می کنم و خبر شو بهت می دم
منتها باید اول کرکشو پیدا کنم

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
خوب من اون دو تا مدل رو پیدا نکردم.....ولی برات یه نرم افزار پیدا کردم
اگه کرک بشه اونو امتحان می کنم و خبر شو بهت می دم
منتها باید اول کرکشو پیدا کنم
اسمش رو بگو تا برات بگردم بهزاد;)

سلام
بهزاد جون متاسفانه رابط گرافیکی کارت ها نبود....من روی کارت هم تست کردم...ولی نرم افزار یا کامل نیست و یا اینکه اصلا نمی تونه کار یه رابط رو بکنه
ولی در صورت پیدا کردن حتما تو همین تاپیک می ذارم

سلام بعد از تاخیری فراوان تونستم یه راه حل تست شده برای سری ati پیدا کنم

اگر کارتتون radeon و تصویر در تلوبزیون دارید ولی وقتی مدیا پلیر و دیگر برنامه های پخش کننده رو باز می کنید و نمایش نمیده کار های زیر رو انجام بدید

اول کابل رابط بین کارت گرافیک و تلویزیون رو قبل از روشن کردن کامپیوتر وصل کنید
بعد به قسمت تنظیمات کارت گرافیک برید (control panel\display\advanced\(
بعد گزینه display رو از بالا انتخواب کنید
در قسمت troubleshoot گزینه مربوطه را تیک بزنید
دقت کنید اگر کابل را وصل نکرده باشید د ر حالی که تلویزیون روشن است گزینه TV شما فعال تخواهد شد
بعد از طی همه این مراحل روی دکمه پاور TV که قرمز رنگ است کلیک کرده و روشن کنید و بعد apply کنید
دقت کنید دو مربع آبی رنگ در داخل کادر monitor و TV وجود دارد و برای اینکه تصویر در تلویزیون نمایش داده شود در کادر monitor مربع اولی از سمت راست فعال و دومی غیر فعال
و در گزینه TV بالعکس یعنی گزینه اولی از سمت راست غیر فعال و دومی فعال
با اعمال کارهای بالا تصویر در تلویزیون خواهید داشت ولی تصویر از مونیتور شما (پلیرها ) حذف خواهند شد
برای اینکار مربع های هر دو قسمت را در حات فعال (مربع سمت چپ ( قرار بدهید البته اگر تصویر شما پرپر نزند
البته باید به قسمت format در تنظیمات TV بروید (روی TV کلیک کنید( و بعد و از قسمت format - PAL رو کنید
تست شده و جواب هم گرفته

آقا بهزاد دستت درد نکنه از بابت راهنمایی که کردی.;) ولی اینکارو من چند سال پیش انجام دادم روی کارت ati ! تصویر رو از هر دو طرف داشتم ولی صدا رو چیکار کنیم بهزاد جان ؟!
یعنی حتما اون کابل دوتایی باید باشه که صدا هم داشته باشیم آخه من رو کارتم همچین کابلی هست S-video هم هست بعد یک طرفش هم که میره به tv یک دونه فیش زرد بیشتر نیست یعنی دوتایی نیست.بنظرت میشه تصویر خوب داشته باشم ؟ یا باید کابل جداگونه بگیرم ؟ ممنون.
درضمن اون لینک TVtool هم کار نمیکنه اگه میشه زحمتشو بکش.:blushing:

یعنی حتما اون کابل دوتایی باید باشه که صدا هم داشته باشیم آخه من رو کارتم همچین کابلی هست S-video هم هست بعد یک طرفش هم که میره به tv یک دونه فیش زرد بیشتر نیست یعنی دوتایی نیست.بنظرت میشه تصویر خوب داشته باشم ؟ یا باید کابل جداگونه بگیرم ؟ ممنون.
درضمن اون لینک TVtool هم کار نمیکنه اگه میشه زحمتشو بکش
سلام
در مورد نرم افزار دوباره آپ میکنم و برات می ذارم....
اما در مورد صدا یه راهش اینکه که از این مبدل های دو تایی استفاده کنی و خودت صوت رو این طوری تقسیم کنی
ولی اگه کابل خوبی داشته باشی با همون تکی هم می تونی تصویر خوبی رو دریافت کنی

اما در مورد صدا یه راهش اینکه که از این مبدل های دو تایی استفاده کنی و خودت صوت رو این طوری تقسیم کنی
ولی اگه کابل خوبی داشته باشی با همون تکی هم می تونی تصویر خوبی رو دریافت کنی
ممنون.اون کابلی که هست فابریکه و بعید میدونم اونایی که تو بازار هست از این بهتر باشه !
پس واسه صدا حتما باید کابل دوتایی باشه دیگه نه ؟
از speaker که حال نمیده بهزاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or