behroz4343
کاربر سایت
همه بازیا جواب نمیده ولی اکثر بازیا تقریبا هستالان تمام بازیهای ps2 قابل اجرا هستن تو ps4 ??
همه بازیا جواب نمیده ولی اکثر بازیا تقریبا هستالان تمام بازیهای ps2 قابل اجرا هستن تو ps4 ??
دوستان كسي بازي virtual tennis ٢ رو تست كرده؟ اگه قابل اجراست لطف ميكنيد لينكش رو قرار بديد
من دی وی دی ps2 رو دارم ولی لینکش رو نهسلام دوستان لينك دانلود بازي Resident Evil Code: Veronica X خراب شده
اگر لينك ديگه برام بفرستين ممنون ميشم
چرا از PKG پچ شده که خودت لینکش رو داری استفاده نمیکنی ؟؟سلام لطفا اگه امکانش هست راهنمای استفاده از کانفیگ ارائه شده برای اجرای بازی 2005 God of War که الان مشکل فریم ریت و گیلیچش بر طرف شده رو قرار بدین. من فایل PKG پچ شدش رو پیدا کردم ولی اگه بخوام فایل ISO خودم رو با این کانفیگ که بازی رو قابل اجرا میکنه به PKG تبدیل کنم باید چیکار کنم؟ یا امکانش هست که این کانفیگ جدید رو به صورت آپدیت یا بچ به فایل PKG که قبلا نصب کردم اضافه کنم؟
لیست بازی های PS2 قابل/غیر قابل اجرا به همرا کانفیگ
PS2 Classics Emulator Compatibility List - PS4 Developer wiki
لینک PKG بچ شده بازی God of War 2005
MEGA
آموزش ساخت پچ سایت PSX-PLACE
[PS4][TIP] Creating PS2 emulator patch pkg files
اگه دقت کرده باشی به غیر از بازی God of War بازی های زیادی داخل لیست هست که با تغییر کانفیگشون میشه روان تر اجراشون کرد من میتونم از PKG های پچ شده استفاده کنم ولی اگه کسی راهنمای استفاده از این کانفیگ ها رو یاد داره ممنون میشم که آموزشش رو قرار بدهچرا از PKG پچ شده که خودت لینکش رو داری استفاده نمیکنی ؟؟
من گاد اف وار 2 رو امتحان نکردم ولی گاد اف وار روی 60 فریم فیکس عالی و روان اجرا میشهسلام کسی با برنامه ps2 fpkg تونسته god of war رو امتحان کنه
آخه توی سایت زیر همه ی نسخه های god of war 1 و نسخه NTSC-J بازی god of war 2 قابل اجرا اعلام شدند
PS2 Classics Emulator Compatibility List - PS4 Developer wiki
ممنون خودم با برنامه ps2 fpkg انجام دادم فقط بعضی جاها بازی دچار افت فریم میشه کیفیت صدا هم که...من گاد اف وار 2 رو امتحان نکردم ولی گاد اف وار روی 60 فریم فیکس عالی و روان اجرا میشه
نه چه مشکلی ایجاد کنه اصلا نگران نباش یکی از ویژگی های مثبت هک اینه که قابلیت هایی مثل شبیه سازی کنسول های نسل های قبل برای دستگاه فراهم می کنه بازی کن و لذتش رو ببر نگران هم نباشممنون خودم با برنامه ps2 fpkg انجام دادم فقط بعضی جاها بازی دچار افت فریم میشه کیفیت صدا هم که...
خواستم بپرسم این چیزا مشکلی برای ps4 ایجاد نمیکنه
دوست عزیز لطف کنید بگید چه بازی رو کند اجرا میکنه ؟؟بازي رو اجرا ميكنه ولي خيلي كنده چرا؟؟