ریموت کنترلر پیسی واسه دسته ی پی اس 4 ؟سلام روی پی سی من ویندوز 10 بدون نیاز به درایور، دسته ps4 رو به عنوان یک گیم کنترلر میشناسه (البته شاید بدلیل نصب ریموت کنترلر پی سی باشه)
سلام امروز یک آموزش جامع و کامل از راه چگونگی اتصال DS4 به PC را براتون میزارم
ابتدا این نرم افزار را دانلود کنید
سپس پس از خارج کردن از حالت فشرده وارد فولدر Virtual Bus Driver بشوید
قدم اول
قدم دومبر روی ScpDriver کلیک کنید
قدم چهارمحال بر روی install کلیک کنید
اگر به این صورت درآمد کار را درست انجام دادید
قدم پنجمحال وارد پوشه ی اصلی شده و ScpServer را اجرا نمایید
حال باید دسته ی خود را از طریق کابل شارژ به PC وصل نمایید و بعد نرم افزار به این شکل در میاید
بر روی گزینه ی Options کلیک کنید
1.تیک این گزینه را برای اجرا بهتر فعال کنیدحال میریم سراق آموزش استفاده از گزینه ها
2.این جا میزان حسگر تکان خوردن دسته را نشان میدهد
4.در اینجا میتوانید تنظیمات مربوط به ویبره ی دسته رو تغییر بدید
5.همانطور که میبینید با استفاده از این بخش میتوانید نور چراغ پشت دسته را تغییر بدید
6.7.بعد از تمام شدن تنظیمات برو روی این دو گزینه کلیک کرده و خارج شوید حال شما میتوانید به صورت کامل از دسته در بازی ها استفاده کنیدشما در این قسمت میتوانید جای دکمه های دسته را تغییر دهید
نکته ی بسیار مهم:سه نرم افزار مشابه وجود دارند که معایب بسیاری را هم از نظر فیزیکی و نرم افزاری در دسته به وجود می آورند ولی این نرم افزار تست شده میباشد و بدون مشکل
نوشته شده توسط nima 57
ریموت کنترلر پیسی واسه دسته ی پی اس 4 ؟
چون دو تا دسته شناخته به جای یکی! شما تو برنامه دکمه stop رو بزن ببین درست میشه یا نهسلام
من تازه dualshock 4 گرفتم و تونستم کنترلر رو بشناسونم به pc با نرم افزار ds4
منتها تو nba 2k17 همون اولش تو منو ها میخوام گزینه ها رو بالا پایین کنم دو تا دو تا میره به جای یکی یکی!مشکل چیه؟
آقا 3 تا سوال دارم
1- چجوری باید دسته رو روشن کنم ؟ چون وقتی من دکمه شیشه ی ps رو میزنم دستگاه ps4 هم روشن میشه
2- باید همینجوری خاموش دسته رو به pc وصل کنم ؟
3- من یه جا خوندم با بلوتوث هم میشه با همین روش دسته وصل کرد . اگه میشه این روش هم اموزش بدید
روش خاصی نداره،با کابل otg وصل میکنیدوستان اگه امکانش هست روش وصل کردن DS4 به گوشی و گجت های اندروید و ios رو بگذارید . میخوام بدونم روی ipad میتونم ازش استفاده کنم . مرسی .
ببخشید دوست عزیز منظورم اتصال از طریق بلوتوث بودش . دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید که مثلا به چه گوشی هایی و با چه ویژگی هایی وصل میشه . چون بنده با گوشی سامسونگ J7 تست کردم از طریق بلوتوث دسته و پیدا میکنه و pair نمیشه . ( هر چند نباید توی این تایپیک مطرح میشد لطفا دوستان اگه لازم بود و آموزش کامل و جامعی در این خصوص بود ( اندروئد و ios ) تایپیک جدید باز بشه و انتقال داده بشه . ) . مرسی .روش خاصی نداره،با کابل otg وصل میکنی
به گوشی های سونی بی سیم هم وصل میشه
با ایپد رو نمیدونم کار میکنه یا نه