آموزش اتصال DS4(دسته ی PS4) به PC

• Thread starter Thread starter nima 57
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا 3 تا سوال دارم
1- چجوری باید دسته رو روشن کنم ؟ چون وقتی من دکمه شیشه ی ps رو میزنم دستگاه ps4 هم روشن میشه
2- باید همینجوری خاموش دسته رو به pc وصل کنم ؟
3- من یه جا خوندم با بلوتوث هم میشه با همین روش دسته وصل کرد . اگه میشه این روش هم اموزش بدید

با سلام
من همه اینکارها رو کردم و وارد بازی NFS most wanted شدم . داخل بازی میشه اما وسط صفحه یه پیغام یاد که دسته رو setup کنید . داخل آپشن هم رفتم و تنظیمات رو درست کردم اما بازم پیغام نمیره .

دسته X1 خیلی راحت به pc وصل میشه ، نمیدونم چرا دسته ps4 رو اینطوری ساختن ؟ به درد نمیخوره ؟

چون سیستم ویندوز ماله شرکت مایکروسافت هست و اکس باکس هم ماله مایکروسافته . پلی استیشن شرکتش سونی هست و به خاطر همین با روش های فرعی میشه روی PC باهاش کار کرد .

سلام
بچه ها من یه دسته پلی 4 خریدم کلا که جهت هاش کار نمیکنه همش مجبورم با انالوگش کار کنم من عادت ندارم بعداشم کلید RT دسته خود به خود فعاله
چی کنم درست بشه ؟؟؟
خواهش راهنماتی کنید!

الان دیگه این شیوه ها منسوخ شده . بخاطر اومدن ویندوز 8.1 و 10

دیگه اتوماتیک که کابل رو وصل کنی خودش DETECT میشه .

مهم با بلوتوث وصل کردنه !

که شیوه های جالبی تو یوتوب هست .

الان دیگه این شیوه ها منسوخ شده . بخاطر اومدن ویندوز 8.1 و 10

دیگه اتوماتیک که کابل رو وصل کنی خودش DETECT میشه .

مهم با بلوتوث وصل کردنه !

که شیوه های جالبی تو یوتوب هست .

رویه 8.1 تست شده
رویه 10 تست نکردم

- - -ویرایش - - -

ببخشد این جوری که کلا دسته همیشه در حال شارژه مشکلی نداره واسش؟؟؟

شما یه منبع پاور رو در نظر بگیر
که هی انرژیش کم میشه و در همون ثانیه انرژی رو پس میگیره
فشارش کمه ولی باز هم فشار هست
مثل کارکردن با گوشی هنگام شارژ و صد تا مثال دیگه

- - -ویرایش - - -

سلام
بچه ها من یه دسته پلی 4 خریدم کلا که جهت هاش کار نمیکنه همش مجبورم با انالوگش کار کنم من عادت ندارم بعداشم کلید RT دسته خود به خود فعاله
چی کنم درست بشه ؟؟؟
خواهش راهنماتی کنید!

اگه رو پلی4 همچین مشکلی داری کلا پسش بده

• Like
Reactions: Adroit
واقعیتش رفتم یه خدمات کامپیوتری یه بلوتوث 5 تومنی خریدم و جواب گرفتم . البته مدلش فرق نمیکنه . اگه مشکلی داشتی بگو تا بگم چیکار کنی

میشه لطفا اسم مدل یا عکس رو بذاری؟

تو خود سایتش زده CSR و توشیبا خوب کار نمیکنه و یک مدلی زده که تو ایران پیدا نمیشه.

میشه لطفا اسم مدل یا عکس رو بذاری؟

تو خود سایتش زده CSR و توشیبا خوب کار نمیکنه و یک مدلی زده که تو ایران پیدا نمیشه.

حتما" مدل دقیق بلوتوث رو برات میفرستم ، الان محل کار هستم و بلوتوث خونست ولی فکر کنم جنیوس بود . فکر کنم .
راستی من یه مدل بلوتوث دیگه هم داشتم و باهاش کار کردم و مشکلی نداشتم باهاش .

البه من جای شما باشم یه ویندوز 10 میریزم و کار رو تموم میکنم ، ساپورت از بلوتوث خیلی خیلی بهتر شده و به قولی کامل تر و حرفه ای تر شده .
با داشتن ویندوز 10 یه بلوتوث 7 یا 8 تومنی هم بخر و تمام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or