آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

dns داد اما بازم کار نکرد!
یاعلی

خب منم گفتم (بگو 2 تا dns که کار میکنه رو بهت بدن)
همون موقع سریع واردش کن تست کانکشن بزن اگه اینترنت کانکشن رو ساکسد داد که dnsها درسته و مشکلی نداره (اگه خراب بود بگو آقا یکی دیگه)

آشغال ترین ISP جهت گیمینگ شاتله
نگیرید آقا ، نگیرید
بنده اینترنت دارم ولی به PSN وصل نمیتونم بشم ، تو ایکسباکسم یه همچین مشکلی رو دارم تقریبا

آشغال ترین ISP جهت گیمینگ شاتله
نگیرید آقا ، نگیرید
بنده اینترنت دارم ولی به PSN وصل نمیتونم بشم ، تو ایکسباکسم یه همچین مشکلی رو دارم تقریبا

شاتل یه سرویس داره که پینگ رو کاهش میده و در حد قابل قبول میشه.مساله ارور و وصل نشدن به psn الان چند روزه به وجود اومده و فکر کنم همه ی isp ها مشکل دارن

شاتل یه سرویس داره که پینگ رو کاهش میده و در حد قابل قبول میشه.مساله ارور و وصل نشدن به psn الان چند روزه به وجود اومده و فکر کنم همه ی isp ها مشکل دارن

این سرویس رو همه میتونن استفاده بکنن.کاهش پینگه ماهی 4تومن 1GB.توی سایتا هست من استفاده کردم معجزست اگه تایم اوت نداشته باشی.پینگ 400 میشه 200(واس من که اینطور شد)

اینم کانکشن تستش

USERNAME:TEST
PASS:TEST

آخرین ویرایش:
این سرویس رو همه میتونن استفاده بکنن.کاهش پینگه ماهی 4تومن 1GB.توی سایتا هست من استفاده کردم معجزست اگه تایم اوت نداشته باشی.پینگ 400 میشه 200(واس من که اینطور شد)

اینم کانکشن تستش

USERNAME:TEST
PASS:TEST

دوست عزیز قضیه تایم اوت شدن چیه ؟ من با دستور ping که یکی از دوستان برای سرور لایو گذاشته بود امتحان کردم و هر ده پونزده تا بسته یکیش تایم اوت میشد . اگه اطلاع داری ممنون میشم راهنماییم کنی .

دوست عزیز قضیه تایم اوت شدن چیه ؟ من با دستور ping که یکی از دوستان برای سرور لایو گذاشته بود امتحان کردم و هر ده پونزده تا بسته یکیش تایم اوت میشد . اگه اطلاع داری ممنون میشم راهنماییم کنی .

تایم اوت به زبان ساده یعنی نت منو شما برای اتصال به اون سرور سرعت کافی رو نداره (و چون اتصال به سرور یه زمان کمی رو در بر میگیره،یه علت سرعت کم در اون زمان محدود نمیتونه کانکت بشه)و تایم اوت میده.
دوست عزیز شما با این سایت Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test تست پینگ بگیر(تا لندن)ببینیم وضعیت نتت چطوره

3356544319.png

رفیق پینگت واسه آنلاین یه مقدار بالاست(واسه همینه ناراضی هستی:p)
از سرویس کاهش پینگ شاتل استفاده کن(از دوستان خودم پینگش 320 بود با این کار پینگش الان 130 )
البته من خودم از 1 مگ مخابرات اسفاده میکنم(نامحدود)

سلام بر دوستان

من امروز دستگاهم رو بردم و هک آنلاین رو برام انجام دادن میخواسم برای PSN ثبت نام کنم که به مشکل عجیبی برخوردم به هر کسی میگم تعجب میکنه !

مودمم وایرلس هم و تنظیمات نت ورک PS3 رو به صورت Easy و Automatic که انجام میدم هر جفت تست های اینترنت رو موفقیت آمیز میزنه و راحت میتونم با PS3 وبگردی کنم و صفحه باز کنم . اما کلا هر چیزی که مربوط به PSN هست رو نمیتونم واردش بشم از جلمه Sign Up که فقط برام این صفحه رو باز میکنه :

sign_up_psn_0.1.jpg

وارد هر کدوم از این ۲ تا گزینه میشم با این ارر مواجه میشم :

an error Has occurred 80710104

توی قسمت Whats News رو هم میرم همین ارر رو میده و اصلا باز نمیشه , قسمت Playstation Plus و Store هم همین ارر رو میده ! در صورتی که چرا وایرلس Ps3 سبزه و میتونم باهاش پیج باز کنم !

ایراد کار از کجاس ؟! اگه از اینه که تنظیمات رو به صورت Custome و Manuel وارد نکردم خوب پس چرا تست اینترنت ها رو موفق میزنه و میتونم با Brows صفحه باز کنم ؟ اگه هم که حتما باید به صورت Manuel تنظیمات رو وارد کنم من آموزش رو از همین بازیسنتر خوندم اما بعضی جاها رو متوجه نمیشم :

9. حالا شما باید IP ها را به ترتیب صحیح وارد کنید :

IP Address : 192.168.1.x
Subnet Mask : 255.255.255.0

آیپی من 5.250.57.75 هست چرا باید آی پی بالا رو وارد کنم !! بعد زده x رو یه عدد دلخواه بین 3 و 254 بذارید , دلخواه یعنی چی مگه الکیه ؟

Primary DNS : این گزینه باید از شرکت سرویس دهنده دریافت شود.
Secondary DNS : این گزینه نیز باید از شرکت سرویس دهنده دریافت شود،اما شما می توانید از 4.2.2.4 نیز استفاده کنید.

این 2 تا گزینه هم وقتی توی تنظیمات مودم میرم اصلا غیر فعال هستن :

4bf425ba07061f681.png

حالا یه نفر لطف کنه به صورت خیلی کامل و جامع جواب تک تک مشکلات منو اگه میدونه بگه , ابتدا اینکه چرا به صورت اتوماتیک وقتی تنظیمات انجام میدم تست های اینترنت رو موفق میزنه و میتونم وبگردی کنم اما توی صفحه های PSN میخوام برم اون ارر رو میده , دوم اینکه اگه حالا مشکل از اتوماتیک بودن تنظیماته ( که بعید میدونم ! ) این DNS و اینارو چیکار کنم ؟

دوست من در مورد تنظیمات مودمت تویه قسمت dns اون تیک رو فعال کن بعد این dns رو به ترتیب وارد کن
129.250.35.250
4.2.2.4 (اگه این جواب نداد 8.8.8.8 رو هم تست کن)
.تویه کاستوم لن کنسول ،ip آدرس کنسولو از تویه سیستم اینفورمیشن نگاه کنو وارد کن،دومی رو کاری نداری(255.255.255.0)،سومی رو هم 192.168.1.1 وارد کن،دوتایه آخری هم به ترتیب همین dns هایی که دادم وارد کن
mtu رو هم آخرش 1500 ،شما میتونی رویه 1480 یا 1490 بزاری.بقیه موارد هم به جزء proxe فعال کن
تست کانکشن بزن اگه همه رو ساکسد داد که مشکلی نداره(فقط سرعت آپلودو دانلودت رو نمیزنه)nat tayp رو هم 2 میزنه
حالا برو واسه ساین آپ اگه بازم ارور میداد میتونی با pc تویه سایت سونی ثبت نامت رو انجام بدی بعد تویه ساین آپ گزینه دوم رو انتخابو اکانتت رو وارد کنی(تویه زمان های مختلف تست کن)
ارور هایی که واسه اتصال به psn میده یا از نت منو شما یا از سرور های سونیه
موفق باشی

Last edited by a moderator:
دوست من تک تک اینکارایی که گفتی رو به ترتیب انجام دادم ! اون DNS ها رو زدم آی پیم رو زدم و کلا تمام موارد رو تنظیم کردم , جالبش اینه که همه رو ساکسسفول میزنه ! یعنی با موفقیت انجام میشه و میتونم وبگردی کنم اما همونطور که گفتم توی هر چیزی مربوط به PSN هست نمیتونم برم و ارر 80710104 میده ! از دیروز ظهر هم همینجوریه هر زمانی میام تست کنم همین حالت پیش میاد !

این DNS ها رو توی مدمم هم وارد کردم همینجا : ( دیگه اون پایین که دورش خط کشیدم اتوماتیک همه رو 0.0.0.0 زده که نمیخواد وارد کنم میخواد ؟ )

29d141dd1ca4a6e51.png

اما آخر سر باز هم وارد PSN نمیشه , در ضمن با PC هم ثبت نام کنم فایده نداره ! چونکه اولشم توضیح دادم هم وقتی وارد Create a New Account میشی اون ارر رو میده هم حتی وقتی میخوای وارد Use An Existing Account بشی اون ارر رو میده ! از روی PC هم یوزر بسازم نمیتونم وارد این گزینه ی دوم بشم که !

این ارر رو هم توی گوگل سرچ کردم یه همچین سایتی اومد :

DNS ERROR 80710104 - PlayStation® Forums

اینجا گفته مودمو یهو از برق بکشیم دوباره به برق بزنیم این کارو هم انجام دادم , بعد نوشته DNS ها رو به ترتیب 208.67.222.222 208.67.220.220 وارد کنید اینم انجام دادم !! وقتی این DNS ها رو وارد کردم باز هم ساکسسفول میزنه و میتونم وبگردی کنم اما توی PSN میرم ایندفعه به جای ارر شماره ی 80710104 ارر 80710A06 رو میده !!

حالا دیگه چیکار میتونم انجام بدم ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or