سلام بر دوستان
من امروز دستگاهم رو بردم و هک آنلاین رو برام انجام دادن میخواسم برای PSN ثبت نام کنم که به مشکل عجیبی برخوردم به هر کسی میگم تعجب میکنه !
مودمم وایرلس هم و تنظیمات نت ورک PS3 رو به صورت Easy و Automatic که انجام میدم هر جفت تست های اینترنت رو موفقیت آمیز میزنه و راحت میتونم با PS3 وبگردی کنم و صفحه باز کنم . اما کلا هر چیزی که مربوط به PSN هست رو نمیتونم واردش بشم از جلمه Sign Up که فقط برام این صفحه رو باز میکنه :
وارد هر کدوم از این ۲ تا گزینه میشم با این ارر مواجه میشم :
an error Has occurred 80710104
توی قسمت Whats News رو هم میرم همین ارر رو میده و اصلا باز نمیشه , قسمت Playstation Plus و Store هم همین ارر رو میده ! در صورتی که چرا وایرلس Ps3 سبزه و میتونم باهاش پیج باز کنم !
ایراد کار از کجاس ؟! اگه از اینه که تنظیمات رو به صورت Custome و Manuel وارد نکردم خوب پس چرا تست اینترنت ها رو موفق میزنه و میتونم با Brows صفحه باز کنم ؟ اگه هم که حتما باید به صورت Manuel تنظیمات رو وارد کنم من آموزش رو از همین بازیسنتر خوندم اما بعضی جاها رو متوجه نمیشم :
9. حالا شما باید IP ها را به ترتیب صحیح وارد کنید :
IP Address : 192.168.1.x
Subnet Mask : 255.255.255.0
آیپی من 5.250.57.75 هست چرا باید آی پی بالا رو وارد کنم !! بعد زده x رو یه عدد دلخواه بین 3 و 254 بذارید , دلخواه یعنی چی مگه الکیه ؟
Primary DNS : این گزینه باید از شرکت سرویس دهنده دریافت شود.
Secondary DNS : این گزینه نیز باید از شرکت سرویس دهنده دریافت شود،اما شما می توانید از 4.2.2.4 نیز استفاده کنید.
این 2 تا گزینه هم وقتی توی تنظیمات مودم میرم اصلا غیر فعال هستن :
حالا یه نفر لطف کنه به صورت خیلی کامل و جامع جواب تک تک مشکلات منو اگه میدونه بگه , ابتدا اینکه چرا به صورت اتوماتیک وقتی تنظیمات انجام میدم تست های اینترنت رو موفق میزنه و میتونم وبگردی کنم اما توی صفحه های PSN میخوام برم اون ارر رو میده , دوم اینکه اگه حالا مشکل از اتوماتیک بودن تنظیماته ( که بعید میدونم ! ) این DNS و اینارو چیکار کنم ؟