آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

سلام
من همه چی رو درست میرم این ارور رو میده : 80710092

چی کنم ؟

تا 1 ساعت قبلش اینطور نبودا
از شانس بدمه :((

آخرین ویرایش:
تنظیمات رو اگه اینطور بزارم تاثیر منفی ای ایجاد نمیکنه به نظرتون ؟

بسیار ممنونم واسه توضیحات کامل

خواهش می کنم.
به چه صورت تنظیمات بزارید؟ ( من متاسفانه هنوز متوجه نشدم شما چه تاثیری رو از تغییر دادن نات و پورت ها می خواید داشته باشید؟اما فکر می کنم همون لینک راحت بتونی به تنظیماتی که مد نظرت هست برسی و بتونی یه تنظیم مناسب داشته باشی ،برای بازی ها هم که خیلی سادس و راحت می شه تنظیم کرد ، پورت ها و پرتکل ها را تنظیم می کنی و سرور و ip می زنی و Save و تمام)
( نوع اینترنت منظور وایرلس و یا Lan یکسری تاثیراتی مرتبط با این توی بازی ها داره )

نات و تنظیم کردنتش توی مودم یه چیز منعطف هست و هر وقت خواستید راحت عوضش می کنید و به حالت های مختلف تغییرش می دید.( فقط از بهترین تنظیمات مودمتون Back Up داشته باشید که هر وقت خواستید به حالت اول برگردونید)

( اما تغییر پورت ها و ایجاد سرورهای جدا توی مودم همیشه توی PS3 صدردصد جواب نمی ده و شاید اون تغییر محسوس آنچنان حس نشه ، بیشترین تغییری که از سمت نات می تونید حس کنید توی وضعیت Join شدن و کیفیت Join به هاست های مناسب هست. اینترنت ما به دلیل محدودیت های فوق العاده زیادی که داره خیلی از تغییرات مختلف توش برای همین محدودیت ها و نقص هاش انچنان که باید دیده نمی شه )

خواهش می کنم.
به چه صورت تنظیمات بزارید؟ ( من متاسفانه هنوز متوجه نشدم شما چه تاثیری رو از تغییر دادن نات و پورت ها می خواید داشته باشید؟اما فکر می کنم همون لینک راحت بتونی به تنظیماتی که مد نظرت هست برسی و بتونی یه تنظیم مناسب داشته باشی ،برای بازی ها هم که خیلی سادس و راحت می شه تنظیم کرد ، پورت ها و پرتکل ها را تنظیم می کنی و سرور و ip می زنی و Save و تمام)
( نوع اینترنت منظور وایرلس و یا Lan یکسری تاثیراتی مرتبط با این توی بازی ها داره )

نات و تنظیم کردنتش توی مودم یه چیز منعطف هست و هر وقت خواستید راحت عوضش می کنید و به حالت های مختلف تغییرش می دید.( فقط از بهترین تنظیمات مودمتون Back Up داشته باشید که هر وقت خواستید به حالت اول برگردونید)

( اما تغییر پورت ها و ایجاد سرورهای جدا توی مودم همیشه توی PS3 صدردصد جواب نمی ده و شاید اون تغییر محسوس آنچنان حس نشه ، بیشترین تغییری که از سمت نات می تونید حس کنید توی وضعیت Join شدن و کیفیت Join به هاست های مناسب هست. اینترنت ما به دلیل محدودیت های فوق العاده زیادی که داره خیلی از تغییرات مختلف توش برای همین محدودیت ها و نقص هاش انچنان که باید دیده نمی شه )

والا من بیشتر هدفم بهبود در جوین شدن و کلا بهبود قسمت آنلاین بازی ها در PS3 هستش که از هر نظری مشکلاتش کمتر بشه
اما من این کارا رو انجام میدم و امیدوارم تاثیر گذار باشه (گر چه مطمئتاً تفاوت شاخی نخواهد کرد !)

خیلی زحمت افتادی رفیق، ممنون از راهنمایی های بسیار مفید شما و بقیه دوستان عزیز.

آقا خواهشا یکی یه راهنمایی بکنه به خدا دو سه روزه اعصابم خرد شده هرکاری مکنم sign in نمیشه همش ارور the connection to the server timed out(80710092) میده همه جوره تنضیمات ps3 تغییر دادم بازم همین ارور میده

آقا خواهشا یکی یه راهنمایی بکنه به خدا دو سه روزه اعصابم خرد شده هرکاری مکنم sign in نمیشه همش ارور the connection to the server timed out(80710092) میده همه جوره تنضیمات ps3 تغییر دادم بازم همین ارور میده
آقا حامد کلا ارورهای PSN اکثرش راه قطعی واسش نیست و مشخص نیست اصلا چه اتفاقی می افته که یک دفعه همه چی بهم می ریزه ولی با این حال ارور های مربوط به Time out چند تا راه حل تجربی هست واسش تست کن :

- اولش که حتما Ping Time رو چک کن ، پایدار باشه ( از نظر مقدار هم تا 400 باشه و بدون تایم اوت مشکلی نیست(به شدت مهم) . توی بخش تست کانکشن هم نگاه کن ببین کدوم مورد رو خطا می ده )

- توی بخش تنظیمات هم سعی کن DNS ها رو از مودم توی PC نگاه کنی و توی PS3 وارد کنی ( DNS هایی توی نت هستش در اولویت های بعدی هستن ، اونی توی مودم هستش اول بزن. )

- بقیه تنظیمات هم که مورد خاصی نداره فقط و فقط NAT حتما فعال باشه ( 2 , 1) و در بخش تنظیمات اونجایی که نمایش تنظیمات کانکشن هست ببین IP آدرس رو عبارتی مثل " This Is Private Ip Address " رو جلوش نزده باشه.

- مدیا سرور رو هم غیر فعال کن ، Upnp هم در مودم و هم PS3 ترجیحا فعال باشه و فایرول مودم خاموش، اگر اجازه دسترسی بهت می ده که خاموشش کنی.

- راه های بعدیش هم اگر با Lan متصل می شی به Wireless تغییر بده ، ممکن تغییری ایجاد بشه - توی ساعت های خلوت هم مثل صبح ها گاهی تست کن همین جوری ببین فرقی داره .

- Load کردن وب سایت های HTTPS مثل Gmail و غیره هم راه خوبی هستش که اگر این موارد هم با مشکل Load بشه مشکل از سمت ISP هستش.

- ریست تنظیمات PS3 و ریست کردن خود مودم هم راه حل های اخر هستش ( هم به صورت نرم افزاری هم از طریق اون شیار روی مودم که ریست کلی مودم هست و مودم رو مثل روز اولش می کنه ، برای این نوع ریست یک Back Up از تنظیمات قبلیت بگیر که اگر خواستی دوباره برگردونیش)

- - -ویرایش - - -

UPnP : not available
NAT TYPE : 3
:((
کمک

- آرین توی مودم یه بخش استاتوس برای نمایش تنظیمات داره ببین Nat فعال هست؟
- توی PS3 هم تغییر روش اتصال بده و با وایرلس تست کن اگر با لن هستی و عکسش ، ببین تفاوتی می کنه.
- Upnp هم که با Nat تا جایی یادم هست ارتباط داره و Nat 3 هم تقریبا خیلی بحرانی هستش .
- راه بعدیش Port Forward ها رو تست کن و ببین تفاوتی می کنه. Upnp هم توی اکثر مودم خودش یک بخش جدا داره ببین فعال باشه.
- این LINK خیلی مفید و موثر هستش به نظرم و اطلاعاتی خوبی توش هست ، برای پورت ها می شه استفاده کرد و ممکن مشکلت توش پیدا کنی.

( یک سری موارد مثل Auto Connect بودن یا نبودن مودم ها توی نات تاثیر مستقیم دارن، خیلی از ISP ها هستن که برای PS3 باید یوزر و پس رو خودت دستی وارد کنی و بعد متصل بشی و راه های دیگش به مشکل می خوری و یا کانکت نمی شه و عکسشم هست)
(یک سری مودم ها هم هستن که قطع و وصل اینترنتش دستی توی خود مودم هستش و غیر اتومات کانکت می شن، این مودم ها بیشتر فکر می کنم یوزر و پس قبول می کنن برای اتصال بهتر کانکشن ، این مورد تست کن توی PS3 ضرری نداره، اصولا جوری هست از طریق یکیش فقط وصل می شه )
( قضیه نات واقعا عجیب و مبهم هستش توی PS3 و خیلی از راه حل هاش خودت بهش می رسی از طریق آزمون و خطا و ریست و تغییرهای مختلف و یک سری کارهای عجیب که خیلی وقت ها جواب می ده)

آقا حامد کلا ارورهای PSN اکثرش راه قطعی واسش نیست و مشخص نیست اصلا چه اتفاقی می افته که یک دفعه همه چی بهم می ریزه ولی با این حال ارور های مربوط به Time out چند تا راه حل تجربی هست واسش تست کن :

- اولش که حتما Ping Time رو چک کن ، پایدار باشه ( از نظر مقدار هم تا 400 باشه و بدون تایم اوت مشکلی نیست(به شدت مهم) . توی بخش تست کانکشن هم نگاه کن ببین کدوم مورد رو خطا می ده )

- توی بخش تنظیمات هم سعی کن DNS ها رو از مودم توی PC نگاه کنی و توی PS3 وارد کنی ( DNS هایی توی نت هستش در اولویت های بعدی هستن ، اونی توی مودم هستش اول بزن. )

- بقیه تنظیمات هم که مورد خاصی نداره فقط و فقط NAT حتما فعال باشه ( 2 , 1) و در بخش تنظیمات اونجایی که نمایش تنظیمات کانکشن هست ببین IP آدرس رو عبارتی مثل " This Is Private Ip Address " رو جلوش نزده باشه.

- مدیا سرور رو هم غیر فعال کن ، Upnp هم در مودم و هم PS3 ترجیحا فعال باشه و فایرول مودم خاموش، اگر اجازه دسترسی بهت می ده که خاموشش کنی.

- راه های بعدیش هم اگر با Lan متصل می شی به Wireless تغییر بده ، ممکن تغییری ایجاد بشه - توی ساعت های خلوت هم مثل صبح ها گاهی تست کن همین جوری ببین فرقی داره .

- Load کردن وب سایت های HTTPS مثل Gmail و غیره هم راه خوبی هستش که اگر این موارد هم با مشکل Load بشه مشکل از سمت ISP هستش.

- ریست تنظیمات PS3 و ریست کردن خود مودم هم راه حل های اخر هستش ( هم به صورت نرم افزاری هم از طریق اون شیار روی مودم که ریست کلی مودم هست و مودم رو مثل روز اولش می کنه ، برای این نوع ریست یک Back Up از تنظیمات قبلیت بگیر که اگر خواستی دوباره برگردونی

پینگ تایم که چک مکنم چند خط در میان time out میده که اونم بالای 400 مینویسه.dns ها هم دستی وارد مکنم که درستن. nat هم type2 .آی پی هم همونی میزنه که دستی وارد کردم که اینم درست میزنم.upnp هم از دو طرف فعاله و فایروال مودم خاموش کردم.ارور هم مربوط میشه به internet connection

پینگ تایم که چک مکنم چند خط در میان time out میده که اونم بالای 400 مینویسه.dns ها هم دستی وارد مکنم که درستن. nat هم type2 .آی پی هم همونی میزنه که دستی وارد کردم که اینم درست میزنم.upnp هم از دو طرف فعاله و فایروال مودم خاموش کردم.ارور هم مربوط میشه به internet connection

- پس این احتمال که از سمت پینگ تایم باشه بالاس،بیشتر از اینکه مقدار پینگ تایم توی ساین تاثیر داشته باشه ( البته تا 400 و این محدوده) ، تایم اوت ها تاثیر بیشتری توی ساین می زارن،عملا با تعداد تایم اوت های بالا و خیلی بالا ( مثل هر سه تا یه تایم اوت) نت در وضعیت تایم اوت هست ، مثل چیزی توی PSN می زنه،به همین خاطر می گم توی ساعات خلوت و غیر رایگان ، مثل صبح های زود بعد از ساعات رایگان ترافیک، تست کنید که اصولا اینترنت از نظر پینگ و تایم اوت وضعیت بهتری داره.( چون بالای 400 و همراه تایم اوت از نظر وضعیت مناسب نیست به نظرم و مشکل ایجاد می کنه، وقتی هم که نت درگیر اتصال باشه به صورت طبیعی تایم اوت ها شدید تر می شه)

( DNS هم که باهاش پینگ می گیرید با DNS که توی PS3 وارد کردید یکی باشه بهتره ، توی Secondary DNS ها ، دی ان اس پینگ و کنسول رو یکی بگیرید ، بعد اگر دی ان اسی با پینگ مناسب توی PC تست کردید و جواب داد همون توی کنسول وارد کنید واسه Sec DNS - البته هر دوش رو از توی مودم می تونید ببنید و هستش ، هم Primery DNS و هم Sec DNS )

- موارد دیگه هم خودتون بهتر می دونید و چیزی پیچیده ای نیست،عملا با شناسایی IP آدرس و Nat بیشتر کار توی PSN حل هست و می مونه مواردی مثل همین پینگ تایم و پهنای باند و غیره.

( موردی که من خودم طی این چند سال بیشتر باهاش برخورد کردم و راحت بگم اکثر ارور ها و ضعف های اتصالی که داشتم مربوط به همین Ping بوده که همیشه مشکل ساز بوده و اهمیتش فوق العاده فوق العاده بالاس)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز خواستم از شما بپرسم مشکل انلاین بازی کردنم چیست ؟ توی pes 2014 همه حرکات با تاخیر انجام میشه مثلا وقتی میخوام بازیکنی رو حرکت بدم دقیقا دو ثانیه بعدش بازیکن حرکت میکنه یا شوت بزنم یا هر فرمان دیگه ای هم که بدم همینه چرا ؟ پینگ تایم هم روی 50 تا 80 هست سپاس فراوان از شما

دوستان عزیز خواستم از شما بپرسم مشکل انلاین بازی کردنم چیست ؟ توی pes 2014 همه حرکات با تاخیر انجام میشه مثلا وقتی میخوام بازیکنی رو حرکت بدم دقیقا دو ثانیه بعدش بازیکن حرکت میکنه یا شوت بزنم یا هر فرمان دیگه ای هم که بدم همینه چرا ؟ پینگ تایم هم روی 50 تا 80 هست سپاس فراوان از شما
بازی هیچ مشکلی نداره(البته سروراش ممکنه ضعف داشته باشه)مشکل اصلی به نت منو شما برمیگرده که پینگمون بالاست
اون 50 تا 80 که میگی برای داخلیه درسته؟؟اگه آره پس طبیعیه که شما با همچین پینگی دچار لگ شدید تویه بازی های آنلاین بشین
بزار یه پیشنهاد دوستانه بهت بدم (برو سراغ فیفا)چون هم سرورای قوی تری داره هم اینکه زیاد تخیلی نیست(خوبیش اینه که میتونی بدون لگ بازی کنی)

من با بچه ها بعضی وقتا تیکن بازی میکنیم مشکل جوین داریم یا جوین نمیشه یا اگه بشه سریع از لابی میفتن بیرون بعد نات رو هم open کردیم ولی باز جواب گو نیست . کسی میدونه علتش چیه ؟

من با بچه ها بعضی وقتا تیکن بازی میکنیم مشکل جوین داریم یا جوین نمیشه یا اگه بشه سریع از لابی میفتن بیرون بعد نات رو هم open کردیم ولی باز جواب گو نیست . کسی میدونه علتش چیه ؟

خودت و دوستاتون هماهنگ کنید قبل از اینکه وارد بازی بشین 1 بار مودمو آف آن کنید بعد تست کانکشن بزنید .بعد ساین اینو برید لذت ببرین(اینجوری دیگه مشکل جوین تویه هیچ بازی ای ندارین)

دوستان كسي با اين ارور اشنايي نداره بع عشق اين PS نتمو عوض كردم اينطوري شد ...
پیشنهاد میکنم با وایفا کانکت نشی چون به شدت رویه پینگت تاثیر مستقیم میزاره با لن وصل شو که خیلی بهتره.تنظیمات مودمت رو به کاستوم لن کنسولت بده که با اروری مواجه نشی

آقا خواهشا به من کمک کنید وقت تست کانکشن رو میزنم ارور 80710102 میده که مربوط میشه به dns
من همون چیزیو که تو مودم وارد کرده بودم رو تو دستگاه میزنم ولی بازم ارور dns میده
خواهشا راهنمایی کنید تازه پلی 3 گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or