farhadnamir_20
کاربر سایت
منظورم این بود که دیگه بن نمیشه؟پست قبلی واضح بود که ؟!
وقتی شما بتونی به PSN متصل شی یعنی میتونی از تمام امکاناتش غیر از بازی هم استفاده کنی !
منظورم این بود که دیگه بن نمیشه؟پست قبلی واضح بود که ؟!
وقتی شما بتونی به PSN متصل شی یعنی میتونی از تمام امکاناتش غیر از بازی هم استفاده کنی !
شما با کنسول JB (نوعش مهم نیست) وارد PSN بشی (مهم نیست چیکار کنی) احتمال بن خیلی زیاده !منظورم این بود که دیگه بن نمیشه؟
ببخشید میخواستم بدونم PSN چه بدرد میخوره اخه من ps3 ندارم و میخواستم تازه بگیرمش؟
عادیه کلا تو ps3 سرعت دانلود خیلی پایین ترهسلام دوستان سرعت دانلود من توps3 خبلي كمتر از سرعتم تو كامپيوتر هر در تاشونم با وايرلس به اينترنت وصلن كسي علتشو ميدونه.
تو محیط XMB تب Settings و بخش Network Settings گزینه ی Internet Connection رو Disabled کن !سلام میخاستم بدونم چطوری میشه اینترنت وایرلس ps3 رو وقتی لازم نیست خاموش کنیم ممنون
سلام اگه میخوای انلاین بازی کنی حتما باید اخرین ورژن باشی.اگه کپی خور کنسولت cfw 4.40 rogero رو بریز اگه هم اورجیناله ofw 4.40 رسمی سونی بریزدوستان سلام
من تازه واردم و خواهش دارم قدیمی ها کنترل اعصابشون رو داشته باشن اگر سوالم غیر حرفه ای است:
من ورژن دستگاه 4.30 است و ID تو PSN درست کردم متاسفانه وقتی میخوام روPS3 آنلاین بشم میگه که حتما باید آپدیت کنی
1-ایا روشی برای غیر فعال کردن هست یا نه؟ 2
-آنلاین بازی کردن مشکلی برای منی که آپدیت نیستم بوجود نمیاره؟
3-یه بنده خدای با حوصله هست که به من بگه مثلا اگه بخوام مدال اف هانر رو آنلاین بازی کنم چیکار کنم؟یا هر بازی دیگه ایرو
ممنونم بابت حوصله شما
سلام برای این که به شبکه وصل شین یا حتی تو psn آن شین باید آخرین ورژن رو روی دستگاهتون نصب کنین و نمیشه بدون اینکه آپدیت کنین آنلاین بزنیندوستان سلام
من تازه واردم و خواهش دارم قدیمی ها کنترل اعصابشون رو داشته باشن اگر سوالم غیر حرفه ای است:
من ورژن دستگاه 4.30 است و ID تو PSN درست کردم متاسفانه وقتی میخوام روPS3 آنلاین بشم میگه که حتما باید آپدیت کنی
1-ایا روشی برای غیر فعال کردن هست یا نه؟ 2
-آنلاین بازی کردن مشکلی برای منی که آپدیت نیستم بوجود نمیاره؟
3-یه بنده خدای با حوصله هست که به من بگه مثلا اگه بخوام مدال اف هانر رو آنلاین بازی کنم چیکار کنم؟یا هر بازی دیگه ایرو
ممنونم بابت حوصله شما