آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

درود ؛
دوستان كسي با مودم وايمكس ايرانسل هست كه وصل شده باشه به PSN ؟؟
خواهشن اگه كسي هست جواب بده من هر كاري ميكنم طبق آموزش صفحه اول ، ارور 80710102 DNS Error ميده .. البته منظورم اينه كه كلا PS3 به اينترنت وصل نميشه !

ببخشید میخواستم بدونم PSN چه بدرد میخوره اخه من ps3 ندارم و میخواستم تازه بگیرمش؟

این PSN که ما دربارش صحبت می کنیم ماله PS3 هست یه فضای اینترنتی هست که توش تم و بازی و عکس و فیلم و تایلر و عکس هست که میتوانیم با پولی که میدیم بخریم البته بعضی اوقات هم بازی و تم مجانی داره و عکس و دمو بازی هم که کلا مجانی
همین>:)

دوستان سلام
من تازه واردم و خواهش دارم قدیمی ها کنترل اعصابشون رو داشته باشن اگر سوالم غیر حرفه ای است:
من ورژن دستگاه 4.30 است و ID تو PSN درست کردم متاسفانه وقتی میخوام روPS3 آنلاین بشم میگه که حتما باید آپدیت کنی
1-ایا روشی برای غیر فعال کردن هست یا نه؟ 2
-آنلاین بازی کردن مشکلی برای منی که آپدیت نیستم بوجود نمیاره؟
3-یه بنده خدای با حوصله هست که به من بگه مثلا اگه بخوام مدال اف هانر رو آنلاین بازی کنم چیکار کنم؟یا هر بازی دیگه ایرو

ممنونم بابت حوصله شما

دوستان سلام
من تازه واردم و خواهش دارم قدیمی ها کنترل اعصابشون رو داشته باشن اگر سوالم غیر حرفه ای است:
من ورژن دستگاه 4.30 است و ID تو PSN درست کردم متاسفانه وقتی میخوام روPS3 آنلاین بشم میگه که حتما باید آپدیت کنی
3-یه بنده خدای با حوصله هست که به من بگه مثلا اگه بخوام مدال اف هانر رو آنلاین بازی کنم چیکار کنم؟یا هر بازی دیگه ایرو

ممنونم بابت حوصله شما
سلام اگه میخوای انلاین بازی کنی حتما باید اخرین ورژن باشی.اگه کپی خور کنسولت cfw 4.40 rogero رو بریز اگه هم اورجیناله ofw 4.40 رسمی سونی بریز

دوستان سلام

ممنونم بابت حوصله شما
سلام برای این که به شبکه وصل شین یا حتی تو psn آن شین باید آخرین ورژن رو روی دستگاهتون نصب کنین و نمیشه بدون اینکه آپدیت کنین آنلاین بزنین
اصلا چرا آپدیت نمیکنین؟
برای اینکه آنلاین بازی کنین بعضی از بازی ها کد دارن که وقتی میخواین آنلاین بزنین اون کد رو وارد میکنین حالا نمیدونم مدال داره یا نه ولی خیلی از بازی ها هم بدون اینکه کد بخوان میشه آنلاین بازی کرد ولی حتما باید آن شین که باز باید ps3 رو آپدیت کنین
راستی اگه ارجینال بازی میکنی آپدیت کن وگرنه واسه کپی برو اینجا بپرس درباره آپدیت
اگه کپی هستی هم کدارو از اینجا بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or