من امروز کنسول رو آپ کردم و از قسمت internet setting به صورت دستی ip ها و Dns ها رو هم وارد کردم اما روی کانکشن تست بازم ارور DNS میده یعنی internet connection رو filed میزنه . با یه کابل lan دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشت حالا باید کنسول رو با کارت شبکه به pc وصل کنم؟ چطوری؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
در ضمن این کیفیت سیگنال رو از کجا میشه دید؟
با همونی که میخواهی وایرلس را نصب کنی میتوانی وایمکس هم وصل کنی پست اول رو برو نگاه کن و با روش وایرلس انجام بده و اخر رمز وایمکس را وارد کن تا وراد بشیسلام
من لپ تاپم را با این وایمکس ایرانسل که سیم کارت رو وصل میکنی به لپ تاپ اینترنت دارم حالا میخوام ps3 رو وصل کنم میخواستم بدونم چجوری باید وصل کنم
موقع تست کانکشن ارور playstation network میده کسی میدونه مشکل چیه؟ 2 تا اینترنت دارم با یکیش کانکت میشه ولی با اون یکی که جدید گرفتم وصل نمیشه!
اگه با مودم به نت وصل میشی حالا با pc یا هر چیز دیگه خب دیگه چه ربطی داره که می خوای تنظیمات مودم رو عوض کنیآقا ببخشید من می خوام با PLAYSTATION 3 وصل بشم به اینترت ولی ERROR می ده وارد تنظیمات مودم می شم تنظیمات رو می زنه ولی تنظیماتش عوض نمی شه می خوام بدونم شما به این مشکل برخوردین؟ اگه آره بگین چه جوره حل می شه واقعا مهمه
ببخشید اگه سوالم چرت و پرته آخه من زیاد حرفه ای تو این کارا نیستم
آخه واسه چی باید خراب بشه!!!وایرلس چیه که بخواد خراب بشه.....آقا یه سوال زیاد از وایرلس PS3 کار بکشی آنلاین بزنی مشکلی براش پیش میاد خراب میشه ؟:d؟
یه دکمه کوچیک سیاه پشت خوده مودم هست اون را بزنی ریستار میشهآقایون ببخشید چجوری میشه مودم رو ریاستارت کرد ؟