hoseina
کاربر سایت
نخیر اینکار رو هرگز نکنیدبا سلام.:
الان اگه جمیل وارد کنم این منوی لعنتی ش میاد بالا.؟؟؟؟
الان صبر کنید موقعبتم مناسب نیست
واست لینک ها رو چند ساعت بعد پ.خ. میکنم
نخیر اینکار رو هرگز نکنیدبا سلام.:
الان اگه جمیل وارد کنم این منوی لعنتی ش میاد بالا.؟؟؟؟
دقیقا همون رو بزنینالان توی سایت xbox.com یک ایمیل درست کردم که hotmail.com هستش با همون ایمیل هم توی سایتش لاگین شد. الان همین ایمیل و توی ایکس باکس بزنم؟
با یه نت دیگه امتحان کن یا با 4G ایرانسل ، با DSL خونه هر یکی دو درصد ارور میده !آقا خواهش میکنم یکی کمک کنه.
من Xbox One رو تازه خریدم و دستگاه رو که وصل میکنم Update اولیه میخواد. به صورت معمول که آپدیت میکنم هر سری سر یک درصدی Error میده و دانلود نمیشه. به صورت آفلاین هم که میخوام انجام بدم نمیشه. دکمه ها رو درست میزنم ولی آپدیت نصب نمیشه. ولی Reset Factory که شبیه به همین آپدیت ها هست رو از طریق فلش تونستم نصب کنم و یکبار جهت طمینان Reset Factory کردم. بعد این OS من یه چیز عجیبی هست و اصلا تو لیست OSUDT ها وجود نداره. میدونید کدوم رو باید بگیرم؟
بسیار ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند. الان سه روز هست که هیچکاری باهاش نمیتونم بکنم.
آقا خواهش میکنم یکی کمک کنه.
من Xbox One رو تازه خریدم و دستگاه رو که وصل میکنم Update اولیه میخواد. به صورت معمول که آپدیت میکنم هر سری سر یک درصدی Error میده و دانلود نمیشه. به صورت آفلاین هم که میخوام انجام بدم نمیشه. دکمه ها رو درست میزنم ولی آپدیت نصب نمیشه. ولی Reset Factory که شبیه به همین آپدیت ها هست رو از طریق فلش تونستم نصب کنم و یکبار جهت طمینان Reset Factory کردم. بعد این OS من یه چیز عجیبی هست و اصلا تو لیست OSUDT ها وجود نداره. میدونید کدوم رو باید بگیرم؟
بسیار ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند. الان سه روز هست که هیچکاری باهاش نمیتونم بکنم.
رفتم با یک اینترنت دیگه درست شد.برای ورژن os برو لینک منبع اونجا هستش. منم همین مشکل رو داشتم
درود
این آموزش از سایت XBOX.COM ترجمه شده
ویدیو آموزش آپدیت آفلاین کنسول Xbox One
..............................................................................
هر قسمت متوجه نشدید سوال کنید
منیع
سلام
من امروز دستگاه گرفتم
10813.0amd64frexb_rel_1404_mte.140505-1223
چون تو لیست نیست
کدومو باید دانلود کنم