آموزش آپدیت آفلاین XBOX ONE

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان این اپدیت جدیدی که برای کنسول اومده رو از کجا باید دانلود کنم؟ برای اپدیت افلاین؟ تو سایت xbox یه فایل مطابق با ورژن سیستم عاملم هست ولی حجمش 1.7 گیگ هست!

الان این اپدیت جدیدی که برای کنسول اومده رو از کجا باید دانلود کنم؟ برای اپدیت افلاین؟ تو سایت xbox یه فایل مطابق با ورژن سیستم عاملم هست ولی حجمش 1.7 گیگ هست!
http://www.xbox.com/xboxone/osudt2
آپديت هاي افلاين حجمشون زياده. فكر كنم چون شامل تمام آپديت ها ميشن، براي همين حجم زيادي دارن.

http://www.xbox.com/xboxone/osudt2
آپديت هاي افلاين حجمشون زياده. فكر كنم چون شامل تمام آپديت ها ميشن، براي همين حجم زيادي دارن.
خیلی مسخره هست که! افلاین میزنیم که سرعت بیشتر و بدون قطعی باشه حالا میان 7-8 برابر میکنند حجمش رو:|

همون با کنسول بهتره:d

واسه من چرا اصلا اپديت نمیاد
اگه كنسول روي حالت دانلود اتوماتيك آپديت ها باشه، خودش آپديت دانلود ميكنه.
براي آپديت كردن به صورت دستي هم بايد مراحل زير انجام داد.
Settings=> system=> Update Consol
اگه به جاي Update Consol نوشته بود No Update Available يعني اين كه كنسول قبلا آپديت شده.

دليل اين كه آپديت ها نمياد، اينه كه آپديت ها اجباري نيستن و هر كسي دوست داشت ميتونه دانلود كنه.:d

10813.0amd64frexb_rel_1404_mte.140505-1223
برای افلاین باید کدوم فایل رو دانلود کنم

کنسول رو تازه گرفتم پال هست روشم عربی نوشته تنظیمات اولیه مال زبان رو انجام دادم ولی کشوری که زندگی میکنید رو زدمus حالا نمیدوم چرا کنسول مشکل داره با اینترنت اپدیت نمیشه

آخرین ویرایش:
رای افلاین باید کدوم فایل رو دانلود کنم

کنسول رو تازه گرفتم پال هست روشم عربی نوشته تنظیمات اولیه مال زبان رو انجام دادم ولی کشوری که زندگی میکنید رو زدمus حالا نمیدوم چرا کنسول مشکل داره با اینترنت اپدیت نمیشه
:-/:-/:-/

آخرین ویرایش:
صفحه اول توضیحاتی که بهرام جان دادن کامل هست مطالعه کنید تا متوجه شید
اما اگه اینترنت خوب دارید پیشنهاد می‌کنم با خود کنسول انلاین آپدیت کنید

برای افلاین باید کدوم فایل رو دانلود کنم

اینو دانلود کردم رو هارد اکسترنال رختم مراحل بالا رو انجام دادم ولی وقتی اون دوتا دکمه رو نگه مدارم بعد پاور رو میزنم لوگو xbox میاد میگه دسته رو روشن کن اپدیت میخواد دوبار صدای روشن شدن هم نمیده

اینو دانلود کردم رو هارد اکسترنال رختم مراحل بالا رو انجام دادم ولی وقتی اون دوتا دکمه رو نگه مدارم بعد پاور رو میزنم لوگو xbox میاد میگه دسته رو روشن کن اپدیت میخواد دوبار صدای روشن شدن هم نمیده
از یکی‌ از پست‌های بهرام جان نقل بگیر از ایشون سوال کن من تاحالا آفلاین انجام ندادم که بتونم به درستی‌ راهنمایتیون کنم

دوستان یه مشکلی با آپدیت از طریق کنسول دارم با وایرلس و لن هردو امتحان کردم چند بار نشد...وقتی میزارم آپدیت تا 10 درصد میره بعد یهو میپره روی 16 درصد بعد از 2 مین ارور میده...چند بار هم تست کردم قایده نداشت راه حلی سراغ دارید؟ سرعت نت هم مشکلی نیست 2 مگه !

دوستان یه مشکلی با آپدیت از طریق کنسول دارم با وایرلس و لن هردو امتحان کردم چند بار نشد...وقتی میزارم آپدیت تا 10 درصد میره بعد یهو میپره روی 16 درصد بعد از 2 مین ارور میده...چند بار هم تست کردم قایده نداشت راه حلی سراغ دارید؟ سرعت نت هم مشکلی نیست 2 مگه !
اگر میتونی با کامپیوتر دانلود کن بریز تو فلش ...
من اینطوری آپدیت کردم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or