آمار های جالبی از Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
BioWare به تازگی آمار و جزئیات جالبی را از کسانی که بازی Mass Effect 2 را تجربه کرده اند ارائه کرده که به شح زیر میباشد:

• کلاسی که بیشتر از بقیه انتخاب شده: Soldier
  • کلاسی که کمتر از بقیه انتخاب شده: Engineer
  • میانگین ساعت های کسانی که بازی را به اتمام رسانده اند: 33 ساعت
  • 80% از بازیکنان قیافه اصلی بازیکن را تغییر داده اند
  • 80% از بازیکنان کاراکتر مرد Sheperd را انتخاب کرده اند
  • 50% از کسانی که بازی را شروع کرده اند انرا به پایان رسانده اند
  • 50% از بازیکنان Save نسخه اصلی بازی (شماره 1) را داشته اند و ادامه انرا بازی کرده اند
  • افراد زیادی وجود دارند که قسمت Single Player را بیش از 66 ساعت بازی کرده اند
  • دو نفر از بازیکنان نسخه PC بازی ME2 را 28 بار به اتمام رسانده اند!
  • چهار نفر از بازیکنان نسخه X360 بازی ME2 را 23 بار به اتمام رسانده اند
  • بازیکنان تقریبا 15% از مکالمات بازی را Skip کرده اند
mass-effect-2-shepard.jpg

پس دفعه بعد که خواستید تصمیمات متفاوتی بگیرید قیافه شخصیت خود را عوض کنید یا حتی یک Level خاص را برای Upgrade انتخاب کنید بدانید که BioWare شما را نگاه میکند!

منبع خبر

آخرین ویرایش:
دو نفر از بازیکنان نسخه PC بازی ME2 را 28 بار به اتمام رسانده اند!
چهار نفر از بازیکنان نسخه X360 بازی ME2 را 23 بار به اتمام رسانده اند
اااااااااا چه آدمای دیوانه و بیکاری پیدا میشن!:-o\m/
  • بازیکنان تقریبا 15% از مکالمات بازی را Skip کرده اند
اینو راست میگه:دی اصلا حس حال مکالمات بازی به اسم Mass Effect نیست:d

بارم واسه داداشم تمومش کردم کلا فک کنم 200 و خورده ساعت شد....Fallout هم 1550 تا Game score شو گرفتم....(حیف که بن شدم=(() میخواستم رو درجه خیلی سختم برم که با هم رقابتی داشته باشیم:d.... که دیگه دیدم داره Vegas میاد گزاشتم کنار
موفق باشید
متاسفانه من نتونستم GOTY رو بگیرم :دی برای همین رو 360 1000 کردم و تو PS3 هم Plat :دی خودمم برای ترافی های New Vegas از الان اماده کردم! :دی
این سیستم انتقال save بازی قبلی , هم بازی و هم انتخابات و . . . رو با ارزش میکنه . به نظرم بازی هایی مثل fallout و . . . به همچین سیستمی احتیاج دارن
اخه بازی ـی مثل Fallout هر نسخه توی یه زمان خاص و یه مکان خاص هست و بخاطر همین هیچ ربطی دو نسخه به هم نداره! وگرنه فکر کنم ارتباط Obsidian و Bioware با هم خیلی خوب باشه (الان باز یسری میان گیر میدن منبع بده! خوب بازی ـی مثل Neverwinter Nights اینجا چقندره ؟) و اگه این سیستم رو هم نمیدونستن میتونستن ازش بگیرن ولی نیازی نیست چون مثلا مهم ترین کار تو نسخه قبل که ممکن بود تو نسخه بعدی تاثیر بزاره تمیز کردن اب بود که اونم انتقدر فاصله داره Vegas که فکر نکنم اثراتش به اونجا رسیده باشه :دی
بابا بازی خیلی بیشتر از 10 ساعت طول میکشه !
رو Insanity هر مبارزه ای حداقل 5 دقیقه طول میشکه !:d
حالا من میانگین گفتم وگرنه دوستمون هم گفت 7-8 ساعته هم تموم کرده :دی

اینا دیگه کین ؟ 28 بار ؟ :-o . بابا اصلا تو مغزم جا نمی شه . من تا حالا بازیی رو بیشتر از 6 بار تموم نکردم .

23 بار ؟ #:-s
من که نهایتا prince of persai:warrior within را فقط دو بار رفتم چون دو تا پایان داشت!دیگه هیچی را بیشتر از یه بار نرفتم!حوصله ام نمی کشه....

رکورد 43 بار مکس پین 2 من رو هر وقت شکوندن اونوقت حسابه :d

با ترینر ؟:biggrin1:
این حرفت کیوان خان فحش به من و پینج سالی که مکس پین 2 رو سیستمم بود حساب میشه :دی

آخرین ویرایش:
من فردا بازیو برای دومین بار تمومش میکنم!!!من که فقط با شپرد اصلی بازیو شروع کردم چون ادم سازیش چرتو پرته راستی با شپرد مرد ها!!!!
من تو کامپیوتر سیو های شماره 1 رو انتقال دادم!!!من تنها بازی که زیاد تموم کردم BULLY بود که8 بار تمومش کردم(AC 1 هم3 بار:d)

دو نفر از بازیکنان نسخه PC بازی ME2 را 28 بار به اتمام رسانده اند!
:-o:-o:-o:-o:-o:-o
هووووووووووووووووووووووووووو. چه خبر. بابا یه کم کوتاه بیاین.
احتمالا تا چتد روز دیگه BioWare اعلام میکنه که مثلا دارندگان نسخه PC در 1234567890 بار در طول بازی دست تو دماغشون کردن.:d

من فقط برای اینکه با انواع مختلف پایان ها سیو های مختلفی برای ME3 داشته باشم 4 بار تموم کردم که که بار اول رو نرمال رفتم و 2 بار بعدی رو hard core رفتم چون راستش روبگم تو insanity کم اوردم و دفعه آخر هم دوباره نرمال رفتم. زیاد سعی نکردم همه نوع پایانی داشته باشم فقط یه چند نمونه ای که دوست داشتم جمع کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or