آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

امار فروش سخت افزاری ماه فوریه(1/2 تا 28/2) در ژاپن: Media Create

PSP – 152,590
Wii – 141,543
PS3 – 110,694
DSi LL – 104,659
DSi – 68,164
DS Lite – 21,151

Xbox 360 – 11,062
PS2 – 7,711
PSP go – 5,799

دوتا سوال:confused:
قضیه چیه؟الان ps3 چرا ترکونده:biggrin1::confused:
360 در حالت معمول حدود 3000تا فروش میکنه الان چرا انقدر بیشتر شده؟:confused:

Battlefield: Bad Company 2 اين هفته در UK charts رقباش رو (HR,AVP,JD) رو پشت سر گذاشت و در رده ي اول ايستاد.كه در اين بين نسخه ي 360 بازي با 53% بيشترين سهم و PS3 و PC به ترتيب 31 و 16 در صد رو در اختيار دارن.

1 – Battlefield: Bad Company 2 (EA DICE, EA)
2 – Just Dance (Ubisoft, Ubisoft)
3 – Alien vs Predator (Rebellion, Sega)
4 – Heavy Rain (Quantic Dream, Sony)
5 – Sonic & SEGA All-Stars Racing (Sumo Digital, Sega)
6 – Wii Fit Plus (Nintendo, Nintendo)
7 – Modern Warfare 2 (Infinity Ward, Activision-Blizzard)
8 – Wii Sports Resort (Nintendo, Nintendo)
9 – FIFA 10 (EA Sports, EA)
10 – New Super Mario Bros. Wii (Nintendo, Nintendo

آخرین ویرایش:
نکته جالب حضور hr تو ليسته به نظر من که واسه يه همچين بازی خيلی خوبه!
ببخشید چرا جالبه؟!؟:confused: مگه چند وقته از اومدن بازی میگذره؟ بازی کوچیک بوده؟ تبلیغات نداشته؟ سازندش معروف نبوده؟ چی باعث میشه که توی لیست نباشه؟! اینو برا من شما روشن کنی ممنونت میشم.

ببخشید چرا جالبه؟!؟:confused: مگه چند وقته از اومدن بازی میگذره؟ بازی کوچیک بوده؟ تبلیغات نداشته؟ سازندش معروف نبوده؟ چی باعث میشه که توی لیست نباشه؟! اینو برا من شما روشن کنی ممنونت میشم.

من خودم به شخصه انتظار نداشتم حتی تو ليست بياد چون يه جورايی يه سبک جديده و هر کسی خوشش نمياد!

چی باعث میشه که توی لیست نباشه؟! اینو برا من شما روشن کنی ممنونت میشم.
البته اين بحث ربطي به من نداره ها ولي
سبك بازي

UK Ps3 chart (هفته ي منتهي به 6 مارچ)
PS3-0603.jpg

UK 360 chart (هفته ي منتهي به 6 مارچ)

360-0603.jpg

آخرین ویرایش:
Battlefield: Bad Company 2 اين هفته همه chart ها رو تركوند و در رده ي اول جا گرفت و تا الان سريع ترين فروش امسال در بين همه بازيها رو داشت.

Battlefield: Bad Company 2 به نسبت 3 به 1 نسبت به نسخه ي اول بازي بيشتر فروش داشته كه يه performance عالي به حساب مياد.Heavy Rain كه هفته گذشته no1 بود (-69%) اين هفته 4 رده سقوط داشت.Aliens Vs Predato هم با -61% از رده دوم به رده سوم سقوط كرد.‘Just Dance هم با -15% با يك پله صعود به رده دوم باز گشت.

FIFA10 از زمان عرضه تا حالا از top10 خارج نشده و مثل اينكه يه همچين قصدي هم نداره و با -13% با يك پله صعود در رده ي نهم جاي گرفت.با عرضه شدن نسخه ي pc بازي Assassin’s Creed II , با 73%+ از رده ي 31م به رده ي 14م صعود كرد.يه تازه وارد (عنوان strategy شركت Square-Enix براي pc) نام آشنا ,Supreme Commander 2 هم در رده ي 23م قرار گرفت.

godofwarIII5.jpg

God Of War 3 برای sony 44 مليون دلار خرج داشته است!

آقای john hight دکتر گفت و گويی با GG اعلام کرد که اين بازی 44 مليون دلار هزينه در بر داشته است.

او همچنين گفته است که هنوز بازی برای بعضی مناطق روی ديسک ريخته نشده است ولی در حال تکميل است!

اين بازی سه شنبه آينده عرضه ميشود.

SOURCE

Final Fantasy XIII در روز اول در آمریکا 450,000 نسخه به فروش رفت که آمار بسیار خوبی‌ست.
source
بله. :love: 5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه:biggrin1:
البته مهدی یه جا خوندم 2میلیون آمار ژاپن و سه تا هم اروپا و امریکا......(منبعت واسه من بالا نمیاد؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or