این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
Yes Sir!فروش دو نسخه اول و دوم GOW فک میکنم 5 تا 5.5 میلیون بوده (اگه اینطور نیس یکی تصحیح کنه چون چند ماه قبل پیگیری کرده بودم فک میکنم همین قدر بود)
البته دوستانی که خیلی به فروش GOW III امید بستید این رو در نظر بگیرید که زمان عرضه ی GOD OF WAR(سال 2005)Install Baseـه PS2 بین 60 تا 70 میلیون بود و برای عرضه ی Sequel یعنی دو سال بعد(حتی با در نظر گرفتن فروش سالی 10 میلیون دستگاه یعنی فروش فعلی XBOX 360 که قطعاً بیشتر از 10 میلیون بود)میشه چیزی بین 80 تا 90 میلیون،حالا،IBـه PS3 آخرین بار 33.5 میلیون اعلام شد و اگه از اول ژانویه تا مارچ 2 یا 2.5 میلیون دستگاه اضافه کنیم میشه نزدیک به 36 میلیون که بازم با 60 میلیون خیلی فاصله داره...با این شاسگول بازی های سونی من بعید میدونم GOW بتونه خوب بفروشه!
Battlefeild BC2!
ّّ FF XIII
Heavy rain
GOW III
همه توی یک ماه!در حالی که مخاطب غربی بازی هم زیاده!حساب کنید!کی پول داره اینهمه بازی برای PS3 تو یکماه بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیهای دیگه رو یادم نمیاد که بگم!
دوست عزیز پیدا کردن میزان فروش این بازی زحمتش بررسیه دو 1 یا 2 صفحه ی قبله!!دوستان فروش MAG تا این لحظه چقدر بوده؟
خیلی خیلی عالیه.فکر کنم بازیشم خیلی عالی بفروشه.البته انتظار فروشی در حد mw2 درست نیست ولی مطمئنا فروش رویایی خواهد داشت اونم با سرما یه گذاری یکی از بزرگترین شرکتهای تبلیغاتی.ea استاد هایپهDemoـیه Battlefield:Bad Company 2 سه و نیم میلیون بار دانلود شد!

مطمئنا IB تاثیر زیادی در فروش بازیها داره ولی در کنار IB مولفه های زیاد دیگری در فروش تاثیر دارن که در مجموع بحث در این مورد رو بسیار پیچیده میکنه..البته دوستانی که خیلی به فروش GOW III امید بستید این رو در نظر بگیرید که زمان عرضه ی GOD OF WAR(سال 2005)Install Baseـه PS2 بین 60 تا 70 میلیون بود و برای عرضه ی Sequel یعنی دو سال بعد(حتی با در نظر گرفتن فروش سالی 10 میلیون دستگاه یعنی فروش فعلی XBOX 360 که قطعاً بیشتر از 10 میلیون بود)میشه چیزی بین 80 تا 90 میلیون،حالا،IBـه PS3 آخرین بار 33.5 میلیون اعلام شد و اگه از اول ژانویه تا مارچ 2 یا 2.5 میلیون دستگاه اضافه کنیم میشه نزدیک به 36 میلیون که بازم با 60 میلیون خیلی فاصله داره...
البته دوستانی که خیلی به فروش GOW III امید بستید این رو در نظر بگیرید که زمان عرضه ی GOD OF WAR(سال 2005)Install Baseـه PS2 بین 60 تا 70 میلیون بود و برای عرضه ی Sequel یعنی دو سال بعد(حتی با در نظر گرفتن فروش سالی 10 میلیون دستگاه یعنی فروش فعلی XBOX 360 که قطعاً بیشتر از 10 میلیون بود)میشه چیزی بین 80 تا 90 میلیون،حالا،IBـه PS3 آخرین بار 33.5 میلیون اعلام شد و اگه از اول ژانویه تا مارچ 2 یا 2.5 میلیون دستگاه اضافه کنیم میشه نزدیک به 36 میلیون که بازم با 60 میلیون خیلی فاصله داره...
دوست من،ه ديگه شما دقت کن هر دو gow قبلی بد وقتی اومدن!
اوّلی که دم به عرضه ايکس باکس اومد و در ضمن يک IP جديد بود و يکمی هم سختيش جوری بود که هر کسی نميتونست کامل بازی کنه بعد GOW2 هم زرتی زد و موقعی اومد که کنسولای نسل هفتم بازارو گرفته بودن و نسل ششم ديگه تموم شده بود!
به دوست قبلی هم گفتم:اگر،ممکنه،شاید همگی برای احتمالات استفاده میشن...مطمئنا IB تاثیر زیادی در فروش بازیها داره ولی در کنار IB مولفه های زیاد دیگری در فروش تاثیر دارن که در مجموع بحث در این مورد رو بسیار پیچیده میکنه..
مثلا شما فروش نزدیک به سه برابری GT5 Prologue نسبت به GT4P رو در حالی که نسبت IB ها چیزی نزدیک به یک به چهار هست رو چجوری توجیه میکنید؟!
کجای پستم GOW رو با GT مقایسه کردم؟!!به دوست قبلی هم گفتم:اگر،ممکنه،شاید همگی برای احتمالات استفاده میشن...
یعنی شما از لحاظ تجاری GT رو با GOW در یه رده میبینید؟
GT از سال 1997 تا بحال موجودیت داره و سبکش شعاع بسیار وسیعتری نسبت به God Of War رو پوشش میده،مقایسه ی نحوه و میزان فروش این دو بازی از پایه و اساس اشتباهه...
God Of War III قطعاً از لحاظ تجاری انتظارات ناشر رو برآورده میکنه ولی اینکه انتظار داشته باشیم با غول های فروش رقابت کنه انتظاره بجایی نیست...
ضمن اینکه قیمت فروش GT5:Prologue یک سوم قیمت فروش God Of War IIIـه،همین عامل خود به خود فروش عنوان ارزونتر رو نسبت به عنوان Full Price بیشتر میکنه...
کجای پستم GOW رو با GT مقایسه کردم؟!!
شما بحث IB رو کشیدی وسط و بر مبنای اون استدلال کردی که احتمالا کمتر میفروشه , بنده هم عرض کردم که درسته IB تاثیر گذاره ولی عاملهای بسیار دیگه ای در فروش موثرند که در مجموع بحث در مورد فروش رو بسیار پیچیده و عمیق میکنه.
و من GT5 Prologue رو با GT4 Prologue مقایسه کردم(که شرایط تقریبا یکسانی از نظر قیمت و..داشتند)در حالی که در زمان عرضه نسبت IB ها تقریبا یک به چهار بوده ولی GT5P نزدیک به سه برابر GT4P فروخته.
حالا شما این موضوع رو با توجه اون پست چجوری توجیه میکنید؟!