آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

فروش دو نسخه اول و دوم GOW فک میکنم 5 تا 5.5 میلیون بوده (اگه اینطور نیس یکی تصحیح کنه چون چند ماه قبل پیگیری کرده بودم فک میکنم همین قدر بود)
Yes Sir!
تقریباً همین حدوداست.
با این شاسگول بازی های سونی من بعید میدونم GOW بتونه خوب بفروشه!
Battlefeild BC2!
ّّ FF XIII
Heavy rain
GOW III
همه توی یک ماه!در حالی که مخاطب غربی بازی هم زیاده!حساب کنید!کی پول داره اینهمه بازی برای PS3 تو یکماه بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیهای دیگه رو یادم نمیاد که بگم!
البته دوستانی که خیلی به فروش GOW III امید بستید این رو در نظر بگیرید که زمان عرضه ی GOD OF WAR(سال 2005)Install Baseـه PS2 بین 60 تا 70 میلیون بود و برای عرضه ی Sequel یعنی دو سال بعد(حتی با در نظر گرفتن فروش سالی 10 میلیون دستگاه یعنی فروش فعلی XBOX 360 که قطعاً بیشتر از 10 میلیون بود)میشه چیزی بین 80 تا 90 میلیون،حالا،IBـه PS3 آخرین بار 33.5 میلیون اعلام شد و اگه از اول ژانویه تا مارچ 2 یا 2.5 میلیون دستگاه اضافه کنیم میشه نزدیک به 36 میلیون که بازم با 60 میلیون خیلی فاصله داره...
پس اگه فروشش با انتظاراتتون منطبق نبود زیاد حساس نشید...ضمن اینکه سال 2010 و مخصوصاً سه ماهه ی اولش خیلی شلوغه و تعدادی از مهاجران سه ماهه ی آخر 2009(زمان عرضه ی غول های سال مثله MW2 و...)پس ترافیک هم باید در نظر داشت!
دوستان فروش MAG تا این لحظه چقدر بوده؟
دوست عزیز پیدا کردن میزان فروش این بازی زحمتش بررسیه دو 1 یا 2 صفحه ی قبله!!
فروش MAG توسط جک ترتون 500,000 نسخه اعلام شد.

Demoـیه Battlefield:Bad Company 2 سه و نیم میلیون بار دانلود شد!

آیا شما Demoـیه Battlefield:Bad Company 2 را برای XBOX 360 یا PS3 دانلود کرده اید؟اگر جواب مثبت است،شما تنها نیستید!

battlefield-bad-company-2-20090205072430852_640w.jpg

EA در صفحه ی Tweetـه خود اعلام کرد حدود 3.5 میلیون نفر این دمو را روی هر دو سیستم دانلود کرده اند.این دمو اوایله ماه جاری عرضه شد و آخر هفته ی آینده برداشته خواهد شد.این میزان توجه به این دمو میتواند متاثر از عملکرد مثبت Battlefield 1943 که سال گذشته به عنوان یکی از بهترین بازی های دانلودی مطرح شد باشد.اگر هنوز آنرا دانلود نکرده اید تا 25 فبریه وقت دارید که این کار را انجام دهید و گرنه باید تا عرضه ی رسمی بازی برای PC,PS3 و XBOX 360 دوم مارچ منتظر بمانید.

1UP

Demoـیه Battlefield:Bad Company 2 سه و نیم میلیون بار دانلود شد!

خیلی خیلی عالیه.فکر کنم بازیشم خیلی عالی بفروشه.البته انتظار فروشی در حد mw2 درست نیست ولی مطمئنا فروش رویایی خواهد داشت اونم با سرما یه گذاری یکی از بزرگترین شرکتهای تبلیغاتی.ea استاد هایپه:love:

SEGA Europe اعلام کرد فروش Mario And Sonic At The Olympic Winter Games از 6 میلیون نسخه گذشت.

3344222892_d4d0a44eed.jpg

این بازی ادامه ی Mario And Sonic At The Olympic Games است که سال گذشته به صورت انحصاری برای Wii عرضه شد و سری جدید آن هم به موفقیت های چشمگیری دست یافته است.
این بازی اکتبر سال گذشته عرضه شد و به محض آغاز بازی های المپیک Vancouver هر روز به محبوبیت آن افزوده میشود.

MCV

البته دوستانی که خیلی به فروش GOW III امید بستید این رو در نظر بگیرید که زمان عرضه ی GOD OF WAR(سال 2005)Install Baseـه PS2 بین 60 تا 70 میلیون بود و برای عرضه ی Sequel یعنی دو سال بعد(حتی با در نظر گرفتن فروش سالی 10 میلیون دستگاه یعنی فروش فعلی XBOX 360 که قطعاً بیشتر از 10 میلیون بود)میشه چیزی بین 80 تا 90 میلیون،حالا،IBـه PS3 آخرین بار 33.5 میلیون اعلام شد و اگه از اول ژانویه تا مارچ 2 یا 2.5 میلیون دستگاه اضافه کنیم میشه نزدیک به 36 میلیون که بازم با 60 میلیون خیلی فاصله داره...
مطمئنا IB تاثیر زیادی در فروش بازیها داره ولی در کنار IB مولفه های زیاد دیگری در فروش تاثیر دارن که در مجموع بحث در این مورد رو بسیار پیچیده میکنه..
مثلا شما فروش نزدیک به سه برابری GT5 Prologue نسبت به GT4P رو در حالی که نسبت IB ها چیزی نزدیک به یک به چهار هست رو چجوری توجیه میکنید؟!

LucasArts اعلام كرد كه فروش Star wars : force unleashed به 7 ميليون نسخه رسيد

starwarstheforceunleashedultimatesithedition.jpg

اين خبر وقتي اعلام شد كه اين شركت با عرضه ي DLC روي PSN حمايتش رو از اين عنوان كه سال 2008 عرضه شده اعلام كرد.البته اين DLC روي XBL هم مياد.

اینم فروش هفته هفتم در مناطق دنیا که در امریکا بازی Wii Fit Plus فروش بالایی رو داشته در ژاپن هم بازی Resident Evil 5 : Alternative Edition در صدر پرفروش ها هست

امریکای شمالی :

1. Wii Fit Plus with Balance Board (Wii)
2. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Xbox 360)
3. Just Dance (Wii)

4. New Super Mario Bros. (Wii)
5. Endless Ocean: Blue World (Wii)
6. Wii Sports Resort with Wii MotionPlus Accessory (Wii)
7. Mario and Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)
8. Mario Kart Wii with Wii Wheel (Wii)
9. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3)
10. Dante’s Inferno Divine Edition (PS3)

ژاپن

1. Resident Evil 5: Alternative Edition (PS3)
2. God Eater (PSP)
3. Wii Fit Plus – Set with Wii Balance Board (Wii)

4. New Super Mario Bros. (Wii)
5. Heavy Rain: When The Heart Creaks (PS3)
6. Dragon Quest VI: Realms of Reverie (DS)
7. Tomodachi [Friend/Mii] Collection (DS)
8. Dynasty Warriors Online: Ranbu Masaru God – Online-Only Special Edition (PS3)
9. The Legend of Zelda: Spirit Tracks (DS)
10. More Prince of Prince of Tennis: School Festival – More Sweet Edition (DS)

اروپا

1. Just Dance (Wii)
2. Forza Motorsport 3 (Xbox 360)
3. Wii Fit Plus (Wii)

4. Aliens Vs Predator (Xbox 360)
5. Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)
6. New Super Mario Brothers (Wii)
7. BioShock 2 (Xbox 360)
8. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3)
9. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Xbox 360)
10. Aliens Vs Predator (PC)

source

نه ديگه شما دقت کن هر دو gow قبلی بد وقتی اومدن!

اوّلی که دم به عرضه ايکس باکس اومد و در ضمن يک IP جديد بود و يکمی هم سختيش جوری بود که هر کسی نميتونست کامل بازی کنه بعد GOW2 هم زرتی زد و موقعی اومد که کنسولای نسل هفتم بازارو گرفته بودن و نسل ششم ديگه تموم شده بود!

ه ديگه شما دقت کن هر دو gow قبلی بد وقتی اومدن!

اوّلی که دم به عرضه ايکس باکس اومد و در ضمن يک IP جديد بود و يکمی هم سختيش جوری بود که هر کسی نميتونست کامل بازی کنه بعد GOW2 هم زرتی زد و موقعی اومد که کنسولای نسل هفتم بازارو گرفته بودن و نسل ششم ديگه تموم شده بود!
دوست من،
عرض کردم اگر یا مثلاً،نگفتم که نه 100% همچین اتفاقی میفته!!
در ضمن توجیح اینکه GOW نزدیک عرضه ی X360 اومد تو بازار به نظر من صحیح نیست چون:1.عرضه ی X360 در مقابل IB غول آسای PS2 نمی تونست تاثیر گذار باشه.2.قیمت X360 دسترس همه نبود.3.سال 2008 در مقاطعی نسخه ی PS2 فوتبال PES 2009 فروشش از دو کنسول HD بالاتر میرفت،سال 2008 که 3 سال از عرضه ی X360 میگذشت و 2 سال از ورود PS3 پس نمیشه گفت رو فروش این عنوان تاثیر گذاشت.
تو آرشیو بعضی از سایت های خبری آمارهای فروش قبل از عرضه ی PS3 موجود هست،خیلی از ماهها X360 نمی تونست تو فروش(نرم افزار و سخت افزار)حریف PS2 بشه!!
ضمن اینکه جدید بودن IP برای قسمت اول قابله قبوله ولی برای قسمت دوم به نظر من نمیتونه صحیح باشه...
مطمئنا IB تاثیر زیادی در فروش بازیها داره ولی در کنار IB مولفه های زیاد دیگری در فروش تاثیر دارن که در مجموع بحث در این مورد رو بسیار پیچیده میکنه..
مثلا شما فروش نزدیک به سه برابری GT5 Prologue نسبت به GT4P رو در حالی که نسبت IB ها چیزی نزدیک به یک به چهار هست رو چجوری توجیه میکنید؟!
به دوست قبلی هم گفتم:اگر،ممکنه،شاید همگی برای احتمالات استفاده میشن...
یعنی شما از لحاظ تجاری GT رو با GOW در یه رده میبینید؟
GT از سال 1997 تا بحال موجودیت داره و سبکش شعاع بسیار وسیعتری نسبت به God Of War رو پوشش میده،مقایسه ی نحوه و میزان فروش این دو بازی از پایه و اساس اشتباهه...
God Of War III قطعاً از لحاظ تجاری انتظارات ناشر رو برآورده میکنه ولی اینکه انتظار داشته باشیم با غول های فروش رقابت کنه انتظاره بجایی نیست...
ضمن اینکه قیمت فروش GT5:Prologue یک سوم قیمت فروش God Of War IIIـه،همین عامل خود به خود فروش عنوان ارزونتر رو نسبت به عنوان Full Price بیشتر میکنه...

به دوست قبلی هم گفتم:اگر،ممکنه،شاید همگی برای احتمالات استفاده میشن...
یعنی شما از لحاظ تجاری GT رو با GOW در یه رده میبینید؟
GT از سال 1997 تا بحال موجودیت داره و سبکش شعاع بسیار وسیعتری نسبت به God Of War رو پوشش میده،مقایسه ی نحوه و میزان فروش این دو بازی از پایه و اساس اشتباهه...
God Of War III قطعاً از لحاظ تجاری انتظارات ناشر رو برآورده میکنه ولی اینکه انتظار داشته باشیم با غول های فروش رقابت کنه انتظاره بجایی نیست...
ضمن اینکه قیمت فروش GT5:Prologue یک سوم قیمت فروش God Of War IIIـه،همین عامل خود به خود فروش عنوان ارزونتر رو نسبت به عنوان Full Price بیشتر میکنه...
کجای پستم GOW رو با GT مقایسه کردم؟!!
شما بحث IB رو کشیدی وسط و بر مبنای اون استدلال کردی که احتمالا کمتر میفروشه , بنده هم عرض کردم که درسته IB تاثیر گذاره ولی عاملهای بسیار دیگه ای در فروش موثرند که در مجموع بحث در مورد فروش رو بسیار پیچیده و عمیق میکنه.
و من GT5 Prologue رو با GT4 Prologue مقایسه کردم(که شرایط تقریبا یکسانی از نظر قیمت و..داشتند)در حالی که در زمان عرضه نسبت IB ها تقریبا یک به چهار بوده ولی GT5P نزدیک به سه برابر GT4P فروخته.
حالا شما این موضوع رو با توجه اون پست چجوری توجیه میکنید؟!

فامیتسو : 10 بازی پرفروش هفته در ژاپن (15-21 Feb)

1. [PS3] Resident Evil 5: Gold Edition
2. [PSP] God Eater
3. [WII] New Super Mario Bros. Wii
4. [DS] Dragon Quest VI
5. [DS] Tomodachi Collection
6. [PS3] Heavy Rain
7. [DS] Yu-Gi-Oh WORLD CHAMPIONSHIP 2010 Reverse of Arcadia
8. [WII] Wii Fit Plus
9. [DS] The Legend of Zelda: Spirit Tracks
10. [DS] Pokemon HeartGold/SoulSilver

کجای پستم GOW رو با GT مقایسه کردم؟!!
شما بحث IB رو کشیدی وسط و بر مبنای اون استدلال کردی که احتمالا کمتر میفروشه , بنده هم عرض کردم که درسته IB تاثیر گذاره ولی عاملهای بسیار دیگه ای در فروش موثرند که در مجموع بحث در مورد فروش رو بسیار پیچیده و عمیق میکنه.
و من GT5 Prologue رو با GT4 Prologue مقایسه کردم(که شرایط تقریبا یکسانی از نظر قیمت و..داشتند)در حالی که در زمان عرضه نسبت IB ها تقریبا یک به چهار بوده ولی GT5P نزدیک به سه برابر GT4P فروخته.
حالا شما این موضوع رو با توجه اون پست چجوری توجیه میکنید؟!
دوست عزیز!!
شما گفتی با وجود IB کمتر GT5:P از GT4:P بیشتر فروش کرد و همینو به GOW 1,2 و GOW 3 نسبت دادید و از من خواستید که این موردو با توجه به پست قبلیم توجیه کنم.
خب این مقایسه ی GT5:P و GOW III نیست؟
پست قبلی هم گفتم،اگر و مثلاً و امثالهم برای نشون دادن احتمالات بکار میرن ضمن اینکه وظیفه ی من نیست که چیزی رو توجیه کنم چون هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته،هر چیزی که ممکنه هیچ توجیهی هم براش نباشه مثل امتیازات ضعیف Aliens VS Predator و شکستن رکورد BioShock 2 و صد البته Obtain کردن لقب بزرگترین لانچ سال 2010 تا الآن!!
خب آیا توجیهی برای فروش فوق عالی یه بازی کاملاً معمولی(از لحاظ امتیاز)هست؟نه نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or