این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سلام
من میزان فروش بازی Brutal Legend و دانتز اینفرنو رو میخواستم.اگه کسی میدونه لطف کنه بزاره
سلامسلام محمد جان،
از این بازی آمار زیادی منتشر نشده فقط اکتبر 2009 که اگه اشتباه نکنم ماه عرضه ش بود اعلام شد فروش بازی به 216,000 نسخه رسید.
نسخه ی X360 با فروش 150,000 و نسخه ی PS3 با 66,000 به ترتیب اول و دوم بودن...
هنوز آماری به صورت جهانی یا منطقه ای از بازی درنیومده اگرم اومده من ندیدم.
Dante's Inferno هم یکم صبر کن ببینم چند روز آینده چه کار میکنه...
)اونو که میدونم.گفتم نگران تیم شافرم که دیگه کسی بازی هاش رو منتشر نکنه و دره دابل فاین تخته بشهنگران B L که نباش چون بعید میدونم دیگه ادامش بدند! من فکر میکردم حد اقل تو امریکا و اروپا 2-3 میلیونی بفروش (بخاطر علاقه وافر این دسته به ROCK و شخصیت بازیjack black-)
البته من گفتم تنها آمار منظورم تنها آمار عمومیه وگرنه ترکرهای منطقه ای به مشترک های پولیشون آمار بازی های مختلف از جمله این بازی رو میدن...سلام
دستت درد نکنه محمد
من بیشتر نگران اینم که مشکلی برای تیم شافر پیش نیاد.چون فکر میکنم هر چی بازی خودش ساخته از نظر فروش شکست خوردن بخصوص این دو بازی آخرش(سایکوناتز و بروچال لجند)
EA هم که روی این بازی خیلی تبلیغات کرده بود و با این فروش افتضاح گمون نمی کنم بازیی دیگه از دابل فاین از طرف EA منتشر بشه
و ازون طرف خیلی علاقه دارم ادامه دانتز اینفرنو هم ساخته بشه چون از بازی خیلی خوشم اومد
نگران B L که نباش چون بعید میدونم دیگه ادامش بدند! من فکر میکردم حد اقل تو امریکا و اروپا 2-3 میلیونی بفروش (بخاطر علاقه وافر این دسته به ROCK و شخصیت بازیjack black-)
ولی مطمئنن ادامه ای برای D I رو میسازند،چون مثل A O T و خیلی بازی های دیگه(حتی بیشتر از اونها )پشت وانه داره!چون هم سبکش پر طرفداره ،هم شخصیتش! این بازی هم اولین بازی تو این سبکشون بود-چون تو این سبک بازی ندارند احتمال ساختن دنباله بازی زیاده از EA!
اصلاً راجع به Double Fine حساس نباشید چون حتی اگه از لحاظ اقتصادی به بدترین حال ممکن در بیاد یکی از غول های صنعت بازی(مشخصاً امریکایی!!)به محض پایین اومدن ارزش سهام و بدهکار شدن استودیو میخرتش و با کمی تغییرات به عنوان زیر مجموعه ی جدیدش معرفی میکنه شرکت های Electronic Arts,Activision Blizzard و 2K و تا حدودی Microsoft ید طولایی در اینگونه Acquire کردن ها دارن!اونو که میدونم.گفتم نگران تیم شافرم که دیگه کسی بازی هاش رو منتشر نکنه و دره دابل فاین تخته بشه
دانته رو هم به نظر من اگه فروشش بد باشه مثل پدرخوانده بیخیالش میشن
نظر خاصی نمیشه داد ولی با همین فروش هم به نظر میرسه Microsoft راضیه چون باندل های زیادی در انگلستان از این بازی فروخته شد!
به نظر شما چرا همچین شاهکاری باید 2میلیون بفروشه؟
و البته بیشترین تقلید رو از روی رزیدنت اویل 4 کرده بود.خب Dead Space هم همینطور بود مخلوطی از BioShock،System Shock و Doom و کمی نوآوری مثله Dismembering بود و نتیجه ی دلخواه ناشر رو نگرفت ولی ادامه ش هم تایید شد...کسی نمیدونه،شاید یه مدت دیگه Sequel این بازی هم تایید بشه!
امیدوارم که همین طور باشه و تیم شافر تا آخر عمرش به کارش ادامه بدهاصلاً راجع به Double Fine حساس نباشید چون حتی اگه از لحاظ اقتصادی به بدترین حال ممکن در بیاد یکی از غول های صنعت بازی(مشخصاً امریکایی!!)به محض پایین اومدن ارزش سهام و بدهکار شدن استودیو میخرتش و با کمی تغییرات به عنوان زیر مجموعه ی جدیدش معرفی میکنه شرکت های Electronic Arts,Activision Blizzard و 2K و تا حدودی Microsoft ید طولایی در اینگونه Acquire کردن ها دارن!
اگه امارش رو دارید بصورت 360 و PS3 جدا جدا بنویسید خواهشا!کسی امار بایونتا رو داره؟؟
کسی امار بایونتا رو داره؟؟
سلام،اگه امارش رو دارید بصورت 360 و PS3 جدا جدا بنویسید خواهشا!