آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

سلام
من میزان فروش بازی Brutal Legend و دانتز اینفرنو رو میخواستم.اگه کسی میدونه لطف کنه بزاره
سلام محمد جان،
از این بازی آمار زیادی منتشر نشده فقط اکتبر 2009 که اگه اشتباه نکنم ماه عرضه ش بود اعلام شد فروش بازی به 216,000 نسخه رسید.
نسخه ی X360 با فروش 150,000 و نسخه ی PS3 با 66,000 به ترتیب اول و دوم بودن...
هنوز آماری به صورت جهانی یا منطقه ای از بازی درنیومده اگرم اومده من ندیدم.
Dante's Inferno هم یکم صبر کن ببینم چند روز آینده چه کار میکنه...

Microsoft تایید کرد فروش Forza 3 از 2 میلیون نسخه گذشت.

forza3header580.jpg

همراه با این خبر اعلام شد Nurburgring Grand Prix Track Pack به صورت DLC و با قیمت 5$ روی Xbox Live قرار داده شده است و علاقه مندان می توانند آنرا دانلود کنند.

سلام محمد جان،
از این بازی آمار زیادی منتشر نشده فقط اکتبر 2009 که اگه اشتباه نکنم ماه عرضه ش بود اعلام شد فروش بازی به 216,000 نسخه رسید.
نسخه ی X360 با فروش 150,000 و نسخه ی PS3 با 66,000 به ترتیب اول و دوم بودن...
هنوز آماری به صورت جهانی یا منطقه ای از بازی درنیومده اگرم اومده من ندیدم.
Dante's Inferno هم یکم صبر کن ببینم چند روز آینده چه کار میکنه...
سلام
دستت درد نکنه محمد
من بیشتر نگران اینم که مشکلی برای تیم شافر پیش نیاد.چون فکر میکنم هر چی بازی خودش ساخته از نظر فروش شکست خوردن بخصوص این دو بازی آخرش(سایکوناتز و بروچال لجند)
EA هم که روی این بازی خیلی تبلیغات کرده بود و با این فروش افتضاح گمون نمی کنم بازیی دیگه از دابل فاین از طرف EA منتشر بشه
و ازون طرف خیلی علاقه دارم ادامه دانتز اینفرنو هم ساخته بشه چون از بازی خیلی خوشم اومد

نگران B L که نباش چون بعید میدونم دیگه ادامش بدند! من فکر میکردم حد اقل تو امریکا و اروپا 2-3 میلیونی بفروش (بخاطر علاقه وافر این دسته به ROCK و شخصیت بازیjack black-:love:)

ولی مطمئنن ادامه ای برای D I رو میسازند،چون مثل A O T و خیلی بازی های دیگه(حتی بیشتر از اونها )پشت وانه داره!چون هم سبکش پر طرفداره ،هم شخصیتش! این بازی هم اولین بازی تو این سبکشون بود-چون تو این سبک بازی ندارند احتمال ساختن دنباله بازی زیاده از EA!

آخرین ویرایش:
نگران B L که نباش چون بعید میدونم دیگه ادامش بدند! من فکر میکردم حد اقل تو امریکا و اروپا 2-3 میلیونی بفروش (بخاطر علاقه وافر این دسته به ROCK و شخصیت بازیjack black-)
اونو که میدونم.گفتم نگران تیم شافرم که دیگه کسی بازی هاش رو منتشر نکنه و دره دابل فاین تخته بشه
دانته رو هم به نظر من اگه فروشش بد باشه مثل پدرخوانده بیخیالش میشن

Microsoft تایید کرد فروش Forza 3 از 2 میلیون نسخه گذشت.

forza3header580.jpg

همراه با این خبر اعلام شد Nurburgring Grand Prix Track Pack به صورت DLC و با قیمت 5$ روی Xbox Live قرار داده شده است و علاقه مندان می توانند آنرا دانلود کنند.

به نظر شما چرا همچین شاهکاری باید 2میلیون بفروشه؟

سلام،
سلام
دستت درد نکنه محمد
من بیشتر نگران اینم که مشکلی برای تیم شافر پیش نیاد.چون فکر میکنم هر چی بازی خودش ساخته از نظر فروش شکست خوردن بخصوص این دو بازی آخرش(سایکوناتز و بروچال لجند)
EA هم که روی این بازی خیلی تبلیغات کرده بود و با این فروش افتضاح گمون نمی کنم بازیی دیگه از دابل فاین از طرف EA منتشر بشه
و ازون طرف خیلی علاقه دارم ادامه دانتز اینفرنو هم ساخته بشه چون از بازی خیلی خوشم اومد
البته من گفتم تنها آمار منظورم تنها آمار عمومیه وگرنه ترکرهای منطقه ای به مشترک های پولیشون آمار بازی های مختلف از جمله این بازی رو میدن...
تو گزارش مالی EA هم اشاره ای به این بازی نشده بود...
راجع به Dante's Inferno هم درست که امتیازات درخشانی نگرفت ولی ژانر Hack 'n Slash همیشه یه سری طرفدار ثابت داشته و داره که بدون در نظر گرفتن امتیازات از بازی حمایت کنن(البته نه به این معنی که مثلاً طرفداران 3rd-Person Shooter حتماً جذب Damination شدن!!).
ولی قضیه ی EA فرق میکنه تبلیغات،کاهش قیمت مقطعی و...میتونه این بازی رو به میزان فروش هدف نزدیک کنه...نکته ی دیگه اینکه Mirrors Edge هم موفقیت چشمگیری در زمینه ی فروش نداشت ولی Sequelـش هرچند غیر رسمی تایید شد چون ناشر اعتقاد داره بازی پتانسیل Franchise شدن رو داره و واقعیت هم همینه ممکنه بعضی ها بگن خب Mirrors Edge ایده ی بدیع و نوآورانه داشت ولی Dante's Inferno اولین تو سبک خودش نیست و المان های تقلیدی زیادی داره خب Dead Space هم همینطور بود مخلوطی از BioShock،System Shock و Doom و کمی نوآوری مثله Dismembering بود و نتیجه ی دلخواه ناشر رو نگرفت ولی ادامه ش هم تایید شد...کسی نمیدونه،شاید یه مدت دیگه Sequel این بازی هم تایید بشه!
نگران B L که نباش چون بعید میدونم دیگه ادامش بدند! من فکر میکردم حد اقل تو امریکا و اروپا 2-3 میلیونی بفروش (بخاطر علاقه وافر این دسته به ROCK و شخصیت بازیjack black-:love:)

ولی مطمئنن ادامه ای برای D I رو میسازند،چون مثل A O T و خیلی بازی های دیگه(حتی بیشتر از اونها )پشت وانه داره!چون هم سبکش پر طرفداره ،هم شخصیتش! این بازی هم اولین بازی تو این سبکشون بود-چون تو این سبک بازی ندارند احتمال ساختن دنباله بازی زیاده از EA!
اونو که میدونم.گفتم نگران تیم شافرم که دیگه کسی بازی هاش رو منتشر نکنه و دره دابل فاین تخته بشه
دانته رو هم به نظر من اگه فروشش بد باشه مثل پدرخوانده بیخیالش میشن
اصلاً راجع به Double Fine حساس نباشید چون حتی اگه از لحاظ اقتصادی به بدترین حال ممکن در بیاد یکی از غول های صنعت بازی(مشخصاً امریکایی!!)به محض پایین اومدن ارزش سهام و بدهکار شدن استودیو میخرتش و با کمی تغییرات به عنوان زیر مجموعه ی جدیدش معرفی میکنه شرکت های Electronic Arts,Activision Blizzard و 2K و تا حدودی Microsoft ید طولایی در اینگونه Acquire کردن ها دارن!

به نظر شما چرا همچین شاهکاری باید 2میلیون بفروشه؟
نظر خاصی نمیشه داد ولی با همین فروش هم به نظر میرسه Microsoft راضیه چون باندل های زیادی در انگلستان از این بازی فروخته شد!

خب Dead Space هم همینطور بود مخلوطی از BioShock،System Shock و Doom و کمی نوآوری مثله Dismembering بود و نتیجه ی دلخواه ناشر رو نگرفت ولی ادامه ش هم تایید شد...کسی نمیدونه،شاید یه مدت دیگه Sequel این بازی هم تایید بشه!
و البته بیشترین تقلید رو از روی رزیدنت اویل 4 کرده بود.
اصلاً راجع به Double Fine حساس نباشید چون حتی اگه از لحاظ اقتصادی به بدترین حال ممکن در بیاد یکی از غول های صنعت بازی(مشخصاً امریکایی!!)به محض پایین اومدن ارزش سهام و بدهکار شدن استودیو میخرتش و با کمی تغییرات به عنوان زیر مجموعه ی جدیدش معرفی میکنه شرکت های Electronic Arts,Activision Blizzard و 2K و تا حدودی Microsoft ید طولایی در اینگونه Acquire کردن ها دارن!
امیدوارم که همین طور باشه و تیم شافر تا آخر عمرش به کارش ادامه بده

سلام،

آمار فروش بازی در انگلستان برای هفته ی منتهی به 13 فوریه(GFK-Chart Track):صدر نشینی BioShock 2 و سقوط Mass Effect 2!

bioshock2.jpg

آمار کلی:

BioShock 2
Publisher:Take 2
Platform:XBOX 360,PS3,PC

Just Dance
Publisher:Ubisoft
Platform:Wii

FIFA 10
Publisher:EA
Platform:XBOX 360,PS3,PC,PS2,Wii,PSP,DS,iPhone,Mobile

Call Of Duty:Modern Warfare 2
Publisher:Activision
Platform:XBOX 360,PS3,PC

Wii Sports Resort
Publisher:Nintendo

New Super Mario Bros. Wii

Wii Fit Plus

Mass Effect 2
Platform:XBOX 360,PC

Dante's Inferno
Platform:XBOX 360,PS3

Bayonetta
Publisher:SEGA
Platform:XBOX 360,PS3

آمار با تفکیک پلتفرم:

BioShock 2
Platform:XBOX 360

Just Dance

BioShock 2
Platform:PS3

Wii Sports Resort

New Super Mario Bros. Wii

Wii Fit Plus

Mass Effect 2

Platform:PS3

FIFA 10

Gamasutra

کسی امار بایونتا رو داره؟؟
اگه امارش رو دارید بصورت 360 و PS3 جدا جدا بنویسید خواهشا!
سلام،
تو آخرین گزارش مالی SEGA منتهی به 31 دسامبر 2009 اعلام شد فروش جهانی Bayonetta به 1.1 میلیون نسخه رسیده و[رضا جان]اشاره ای به میزان فروش جدای دو نسخه نشد ضمن اینکه فروش Mario And Sonic At The Olympic Winter Games به 5.67 میلیون نسخه به صورت جهانی رسید.

سلام،

در ماه ژانویه عملکرد بخش بازی های Sony خیلی خوب نبود،طبق آمار NPD(که در همین تاپیک موجود است)PS3 نتوانست دو رقیب خانگی خود را در ایالات متحده شکست دهد و نهایتاً به فروش 276,900 دستگاهی بسنده کرد و ناامید کننده تر PSP بود که چندصد دستگاهی بیش از 100,000 دستگاه فروش داشت.
نرم افزار هم بهتر از سخت افزار نبود و تنها بازی PS3 که در میان 10 بازی پرفروش ماه قرار گرفت Call Of Duty:Modern Warfare 2 بود.
طبق رسم ماهانه بعد از انتشار گزارش NPD دو شرکت Microsoft و Sony واکنش های متفاوت و بعضاً جالبی(بخوانید فنبوییسمانه ی رابی بچ!)نشان میدهند این ماه هرچند که وضعیت زیاد برای Sony مطلوب نبود ولی Jack Tretton همیشه چیزهایی برای ارائه دارد!!

uncharted-2.jpg

Jack Tretton رئیس SCEA بعد از انتشار گزارش NPD اعلام کرد وضعیت آنگونه نیست که به نظر میرسد و فروش نرم افزارهای Sony در حد مطلوبی است و برای تایید گفته ی خود اعلام کرد فروش Uncharted 2:Among Thieves نزدیک به 3 میلیون نسخه به صورت جهانی است و فروش MAG هم از 500,000 نسخه گذشته است و در حال حاضر 270,000 نبرد در این بازی اتفاق افتاده است.
Sony پیش بینی فروش بازی های PSP,PS3,PS2 را از 240 میلیون نسخه به 200 میلیون نسخه کاهش داد ولی پیش بینی فروش 13 میلیون دستگاه PS3 در سال مالی منتهی به 31 مارچ را بدون تغییر باقی گذاشت و همچنین پیش بینی فروش PSP را از 15 میلیون به 10 میلیون دستگاه کاهش داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or