این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سلام،
تو آخرین گزارش مالی SEGA منتهی به 31 دسامبر 2009 اعلام شد فروش جهانی Bayonetta به 1.1 میلیون نسخه رسیده و[رضا جان]اشاره ای به میزان فروش جدای دو نسخه نشد ضمن اینکه فروش Mario And Sonic At The Olympic Winter Games به 5.67 میلیون نسخه به صورت جهانی رسید.

بهترین بازی که تو 88 انجام دادم همین bayonetta بود.چقدر ابتکار! چقدر هیجان.حرف نداشت.با اینکه بد جوری طرفدار gow هستم ولی احساس میکنم این حرفهای بیشتری برای گفتن داره.فروششم به عنوان جدید بودن ip بد نیست.از dmc ده سال کوچیکتره و از لحاظ مقایسه و فروش توان رقابت با اون رو نداره.ولی در نوع خودش فوق العاده است.محمد خیلی ضعیف نیست؟؟؟DMC 4 رو اینهمه خریدن ولی این بازی که واقعا یک سرو گردن بزرگتر از اون بود رو!
اینجاست که اسمها فروش تضمین شده ی خودشون رو نشون میدن!!!:smile:
محمد خیلی ضعیف نیست؟؟؟DMC 4 رو اینهمه خریدن ولی این بازی که واقعا یک سرو گردن بزرگتر از اون بود رو!
اینجاست که اسمها فروش تضمین شده ی خودشون رو نشون میدن!!!:smile:
پستتو ندیدم والا یه تایید میزدم زیرش و بس!بهترین بازی که تو 88 انجام دادم همین bayonetta بود.چقدر ابتکار! چقدر هیجان.حرف نداشت.با اینکه بد جوری طرفدار gow هستم ولی احساس میکنم این حرفهای بیشتری برای گفتن داره.فروششم به عنوان جدید بودن ip بد نیست.از dmc ده سال کوچیکتره و از لحاظ مقایسه و فروش توان رقابت با اون رو نداره.ولی در نوع خودش فوق العاده است.
ممنون محمدسلام رضاجان،
من قبلاً هم تو همین تاپیک بارها گفتم که نه فروش سیستم یا بازی ها رو مقایسه میکنم و نه راجع به قوی یا ضعیف بودنشون نظر میدم(مگر موارد خاض).
در مورد فروش Bayonetta هم چند فاکتورو باید در نظر گرفت:
1.تاریخ عرضه ست،Bayonetta برا ژاپن 29 اکتبر عرضه شد و تو بازارهای غربی 5 ژانویه در امریکای شمالی و 7 و 8 ژانویه به ترتیب در استرالیا و اروپا عرضه شد،محاسبه ی مدت زمان موجود بودن بازی در بازار به عهده ی خودت.
2.در نظر گرفتن IP بازی،عرضه ی اولین قسمت DMC برمیگرده به سال 2001 یعنی 9 سال پیش پس نام و بازیه شناخته شده تر و آشنا تریه(هرچند که سازنده ی Bayonetta هم کاملاً شناخته شده است ولی همیشه نام سازنده برای جذب مخاطب کافی نیست)پس طبیعیه که عملکرد یا به عبارت صحیح تر فروش DMC نسبت به Bayonetta بهتر باشه...هرچند که باید صبر کرد و دید بعد از گذشت مثلاً 6 یا 8 ماه یا حتی 1 سال یا اصلاً قسمت های آتی(در صورت موجود بودن)چه کار میکنه(ن)...
3.فاکتور آخر و نسبتاً مهم شرایط اقتصادی کلیه،که دیگه احتیاجی به توضیح و بررسی نداره چون از نزدیک به 7 میلیارد انسان ساکن کره ی خاکی نزدیک به 7 میلیاردشون از این پدیده با خبرن!!
در بین عناوین First Party...نه در بین کل عناوین انحصاری.
سری GoW با اینکه از لحاظ کیفی در سطح بسیار بالایی قرار داره ولی متاسفانه از نظر فروش چندان عالی نیست.با این حال به احتمال زیاد این نسخه از همه نسخه های قبلی بهتر میفروشه.ببینیم March 2010 بازی GOW III چقدر میفروشه.!
این بازی هایی که نام بردی توی اروپا و آمریکا هر کدوم طرفدار های خاص خودشون رو دارن!با این شاسگول بازی های سونی من بعید میدونم GOW بتونه خوب بفروشه!
Battlefeild BC2!
ّّ FF XIII
Heavy rain
GOW III
همه توی یک ماه!در حالی که مخاطب غربی بازی هم زیاده!حساب کنید!کی پول داره اینهمه بازی برای PS3 تو یکماه بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیهای دیگه رو یادم نمیاد که بگم!
اون قضیه ایران فرق داره1تو ایران میخرید و میفروشید!ولی اونا مثل ایران نیستن بازی بخرن 60 تومن 55 بفروشن و هزار دست بگرده!اونجا فرهنگ کپی رایت رو درک میکنن!این بازی هایی که نام بردی توی اروپا و آمریکا هر کدوم طرفدار های خاص خودشون رو دارن!
مثلا تو ایران، اکثرا بازی هایی که نام بردی رو بچه ها میگیرن.
اما در خارج اینطور نیست که هر چی بازی بیاد برن بگیرن. تو Friend list من تو پی اس ان، 35 تا خارجی هست. هیچ کدومشون رو ندیدم که دمو GOW III یا کالکشن بازی کنه. هیچ کدومشون MAG بازی نمیکنن!. اما عوضش همه منتظر BC2 هستند. ( البته من رفیق های خارجیم رو از میادین مختلف پیدا کردم. فقط مربوط به بازی BC 1 نیست. ) یه بازی رو میگیرن یه ماه باهاش سرگرم هستند!