آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

سلام،
تو آخرین گزارش مالی SEGA منتهی به 31 دسامبر 2009 اعلام شد فروش جهانی Bayonetta به 1.1 میلیون نسخه رسیده و[رضا جان]اشاره ای به میزان فروش جدای دو نسخه نشد ضمن اینکه فروش Mario And Sonic At The Olympic Winter Games به 5.67 میلیون نسخه به صورت جهانی رسید.

محمد خیلی ضعیف نیست؟؟؟DMC 4 رو اینهمه خریدن ولی این بازی که واقعا یک سرو گردن بزرگتر از اون بود رو!:-"
اینجاست که اسمها فروش تضمین شده ی خودشون رو نشون میدن!!!:smile:

محمد خیلی ضعیف نیست؟؟؟DMC 4 رو اینهمه خریدن ولی این بازی که واقعا یک سرو گردن بزرگتر از اون بود رو!:-"
بهترین بازی که تو 88 انجام دادم همین bayonetta بود.چقدر ابتکار! چقدر هیجان.حرف نداشت.با اینکه بد جوری طرفدار gow هستم ولی احساس میکنم این حرفهای بیشتری برای گفتن داره.فروششم به عنوان جدید بودن ip بد نیست.از dmc ده سال کوچیکتره و از لحاظ مقایسه و فروش توان رقابت با اون رو نداره.ولی در نوع خودش فوق العاده است.

سلام رضاجان،
من قبلاً هم تو همین تاپیک بارها گفتم که نه فروش سیستم یا بازی ها رو مقایسه میکنم و نه راجع به قوی یا ضعیف بودنشون نظر میدم(مگر موارد خاض).
در مورد فروش Bayonetta هم چند فاکتورو باید در نظر گرفت:
1.تاریخ عرضه ست،Bayonetta برا ژاپن 29 اکتبر عرضه شد و تو بازارهای غربی 5 ژانویه در امریکای شمالی و 7 و 8 ژانویه به ترتیب در استرالیا و اروپا عرضه شد،محاسبه ی مدت زمان موجود بودن بازی در بازار به عهده ی خودت.
2.در نظر گرفتن IP بازی،عرضه ی اولین قسمت DMC برمیگرده به سال 2001 یعنی 9 سال پیش پس نام و بازیه شناخته شده تر و آشنا تریه(هرچند که سازنده ی Bayonetta هم کاملاً شناخته شده است ولی همیشه نام سازنده برای جذب مخاطب کافی نیست)پس طبیعیه که عملکرد یا به عبارت صحیح تر فروش DMC نسبت به Bayonetta بهتر باشه...هرچند که باید صبر کرد و دید بعد از گذشت مثلاً 6 یا 8 ماه یا حتی 1 سال یا اصلاً قسمت های آتی(در صورت موجود بودن)چه کار میکنه(ن)...
3.فاکتور آخر و نسبتاً مهم شرایط اقتصادی کلیه،که دیگه احتیاجی به توضیح و بررسی نداره چون از نزدیک به 7 میلیارد انسان ساکن کره ی خاکی نزدیک به 7 میلیاردشون از این پدیده با خبرن!!
بهترین بازی که تو 88 انجام دادم همین bayonetta بود.چقدر ابتکار! چقدر هیجان.حرف نداشت.با اینکه بد جوری طرفدار gow هستم ولی احساس میکنم این حرفهای بیشتری برای گفتن داره.فروششم به عنوان جدید بودن ip بد نیست.از dmc ده سال کوچیکتره و از لحاظ مقایسه و فروش توان رقابت با اون رو نداره.ولی در نوع خودش فوق العاده است.
پستتو ندیدم والا یه تایید میزدم زیرش و بس!

سلام،

آمار فروش کنسول و بازی ژاپن هفته ی منتهی به 14 فوریه(Media-Create):

free-psp.jpg

PSP:39,293

Wii:37,501

DSi LL:27,586

PS3,24,811

DSi:18,082

DS Lite:5,659

DS Total:51,327

XBOX 360:3,428

PS2:1,869

PSP GO:1,394

PSP Total:40,687

آمار بازی:

god-eater-game-psp.jpg

God Eater - Namco Bandai - PSP :110,000

Dragon Quest VI:Realms Of Reverie - DS - Square Enix - DS :80,000

New Super Mario Bros. Wii - Nintendo - Wii :59,000

The Prince Of Tennis:Motto Gakuensai no Ojisama - More Sweet Edition - Konami - DS :44,000

Friend Collection - Nintendo - DS :38,000

Quiz Magic Academy DS:Futatsu no Jikku Koku - Konami - DS :32,000

Wii Fit Plus - Nintendo - Wii :29,000

Star Ocean 4:The Last Hope International - Square Enix - PS3 :26,000

Zangeki no REGINLEIV - Nintendo - Wii :22,000

Sacred 2 - Spike - PS3 :22,000

*Sacred 2 فروش شگفت آفرینی داشت،بازیی که توسط استودیوی آلمانی Ascaron ساخته شده است.گفتنی است به غیر از نسخه ی PS3 آن که دهمین بازی پرفروش هفته بود نسخه ی XBOX 360 آن نیز در رده ی 14 قرار گرفت.

سلام رضاجان،
من قبلاً هم تو همین تاپیک بارها گفتم که نه فروش سیستم یا بازی ها رو مقایسه میکنم و نه راجع به قوی یا ضعیف بودنشون نظر میدم(مگر موارد خاض).
در مورد فروش Bayonetta هم چند فاکتورو باید در نظر گرفت:
1.تاریخ عرضه ست،Bayonetta برا ژاپن 29 اکتبر عرضه شد و تو بازارهای غربی 5 ژانویه در امریکای شمالی و 7 و 8 ژانویه به ترتیب در استرالیا و اروپا عرضه شد،محاسبه ی مدت زمان موجود بودن بازی در بازار به عهده ی خودت.
2.در نظر گرفتن IP بازی،عرضه ی اولین قسمت DMC برمیگرده به سال 2001 یعنی 9 سال پیش پس نام و بازیه شناخته شده تر و آشنا تریه(هرچند که سازنده ی Bayonetta هم کاملاً شناخته شده است ولی همیشه نام سازنده برای جذب مخاطب کافی نیست)پس طبیعیه که عملکرد یا به عبارت صحیح تر فروش DMC نسبت به Bayonetta بهتر باشه...هرچند که باید صبر کرد و دید بعد از گذشت مثلاً 6 یا 8 ماه یا حتی 1 سال یا اصلاً قسمت های آتی(در صورت موجود بودن)چه کار میکنه(ن)...
3.فاکتور آخر و نسبتاً مهم شرایط اقتصادی کلیه،که دیگه احتیاجی به توضیح و بررسی نداره چون از نزدیک به 7 میلیارد انسان ساکن کره ی خاکی نزدیک به 7 میلیاردشون از این پدیده با خبرن!!
ممنون محمد
--------
360داره با PS2 رقابت میکنه ها:biggrin1:بازار ژاپنی=کنسول ژاپنی!

فروش جهانی Uncharted 2: Among Thieves از مرز 3.5 میلیون نسخه گذشت و رسما سریعترین فروش را در بین عناوین انحصاری PS3 بدست آورد.
در بین عناوین First Party...نه در بین کل عناوین انحصاری.
ببینیم March 2010 بازی GOW III چقدر میفروشه.!
سری GoW با اینکه از لحاظ کیفی در سطح بسیار بالایی قرار داره ولی متاسفانه از نظر فروش چندان عالی نیست.با این حال به احتمال زیاد این نسخه از همه نسخه های قبلی بهتر میفروشه.

آخرین ویرایش:
فروش دو نسخه اول و دوم GOW فک میکنم 5 تا 5.5 میلیون بوده (اگه اینطور نیس یکی تصحیح کنه چون چند ماه قبل پیگیری کرده بودم فک میکنم همین قدر بود)
با توجه به این نکته اگه GOW III سه میلیون بفروشه عالیه :love:

با این شاسگول بازی های سونی من بعید میدونم GOW بتونه خوب بفروشه!
Battlefeild BC2!
ّّ FF XIII
Heavy rain
GOW III
همه توی یک ماه!در حالی که مخاطب غربی بازی هم زیاده!حساب کنید!کی پول داره اینهمه بازی برای PS3 تو یکماه بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیهای دیگه رو یادم نمیاد که بگم!

با این شاسگول بازی های سونی من بعید میدونم GOW بتونه خوب بفروشه!
Battlefeild BC2!
ّّ FF XIII
Heavy rain
GOW III
همه توی یک ماه!در حالی که مخاطب غربی بازی هم زیاده!حساب کنید!کی پول داره اینهمه بازی برای PS3 تو یکماه بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیهای دیگه رو یادم نمیاد که بگم!
این بازی هایی که نام بردی توی اروپا و آمریکا هر کدوم طرفدار های خاص خودشون رو دارن!
مثلا تو ایران، اکثرا بازی هایی که نام بردی رو بچه ها میگیرن.
اما در خارج اینطور نیست که هر چی بازی بیاد برن بگیرن. تو Friend list من تو پی اس ان، 35 تا خارجی هست. هیچ کدومشون رو ندیدم که دمو GOW III یا کالکشن بازی کنه. هیچ کدومشون MAG بازی نمیکنن!. اما عوضش همه منتظر BC2 هستند. ( البته من رفیق های خارجیم رو از میادین مختلف پیدا کردم. فقط مربوط به بازی BC 1 نیست. ) یه بازی رو میگیرن یه ماه باهاش سرگرم هستند!

این بازی هایی که نام بردی توی اروپا و آمریکا هر کدوم طرفدار های خاص خودشون رو دارن!
مثلا تو ایران، اکثرا بازی هایی که نام بردی رو بچه ها میگیرن.
اما در خارج اینطور نیست که هر چی بازی بیاد برن بگیرن. تو Friend list من تو پی اس ان، 35 تا خارجی هست. هیچ کدومشون رو ندیدم که دمو GOW III یا کالکشن بازی کنه. هیچ کدومشون MAG بازی نمیکنن!. اما عوضش همه منتظر BC2 هستند. ( البته من رفیق های خارجیم رو از میادین مختلف پیدا کردم. فقط مربوط به بازی BC 1 نیست. ) یه بازی رو میگیرن یه ماه باهاش سرگرم هستند!
اون قضیه ایران فرق داره1تو ایران میخرید و میفروشید!ولی اونا مثل ایران نیستن بازی بخرن 60 تومن 55 بفروشن و هزار دست بگرده!اونجا فرهنگ کپی رایت رو درک میکنن!
اینجا ایران است
هیچ وقت اینجا و اونجا رو مقایسه نکن!من به یک بنده خدایی FIFA بازی میکردم- کلا امسال میگفت 5 تا بازی خردیده:دی

uncharted-2-among-thieves-artwork-big.jpg

فروش جهانی Uncharted 2: Among Thieves از مرز 3.5 میلیون نسخه گذشت و رسما سریعترین فروش را در بین عناوین انحصاری PS3 بدست آورد.

فروش خوبی داشته.البته باید بازهم بیشتر از این مقدار بفروشه ولی این فروش میتونه روزنه ای باشه برای شروع فروش خوب بازیهای سونی.
میزان فروش mw2 در هر پلتفرم مشخص نشده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or