آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

U2 که حتی جزو 10 تای اول نیست، lbp ـه psp حتی تو ده تای اول عناوین همون پلتفرم هم جا نداره !!.
این آمار برای قبل از عرضه U2 هست.
البته در جو گرفتگیش که شکی نیست اما به احتمال زیاد این هفته U2 توی صدر فروش خواهد بود.

واقعا روحیه فوق العاده میخواد گفتن این حرفها وقتی بازی های عظیم شون فروش درستی ندارن!.
U2 که حتی جزو 10 تای اول نیست، lbp ـه psp حتی تو ده تای اول عناوین همون پلتفرم هم جا نداره !!.

این آمار مربوط به ماه سپتامبر ـه، Uncharted 2 که تو اکتبر عرضه شد، LBP هم که هنوز عرضه نشده!
توقع داری تو ماهی که هنوز عرضه نشدن جزو پرفروش‌ترین‌ها باشن؟

البته در جو گرفتگیش که شکی نیست اما به احتمال زیاد این هفته U2 توی صدر فروش خواهد بود.
آمار فروش در آمریکا هفتگی اعلام نمیشه. ماهانه...

آمار فروش در آمریکا هفتگی اعلام نمیشه. ماهانه...
میدونم کیوان جان البته این ماه که آمار فروششو گذاشتم دیدم از این به بعد دیگه به صورت 5 هفته ای اعلام میشه.(یا حداقل این ماه اینطور بود)

2128_300x250.jpg

درود
کنسول دستی psp go در هفته اول فروش خود در بازار استرالیا فقط توانست 1000 عدد به فروش برساند .

منبع

بنظر من و آماری که چند وقت پیش اعلام شد فروش پایین تر از حدتوقع سونی نسبت به بازیهای انحصاریش بخاطر اینه که حدود 60% افرادی که PS3 میگیرند ملاک اصلیشون گیم نیست.بیشترشون برای تماشای فیلمهای Bluray اقدام به خرید ps3 میکنن.چون bluray playerهای موجود تقریبا پول یه ps3 یه.چرا از پولی که میدن استفاده بهینه تر نکنن؟؟؟نمیخوام جانب microsoft رو بگیرم.چون دل خوشی از xbox 3 چراغی که رو دستم گذاشته ازش ندارم.اما کنسولی که پرفروش ترین بازیش (Metal Gear 4) مال خود شرکت سازندش (SCE)نباشه مشخصه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنه.من خودم killzone2 رو اینقد قشنگ بود که 2بار تموم کردم.اما فکر کردید چرا فروشش فقط 1.6M بوده؟؟؟؟:confused:

بنظر من و آماری که چند وقت پیش اعلام شد فروش پایین تر از حدتوقع سونی نسبت به بازیهای انحصاریش بخاطر اینه که حدود 60% افرادی که PS3 میگیرند ملاک اصلیشون گیم نیست.بیشترشون برای تماشای فیلمهای Bluray اقدام به خرید ps3 میکنن.چون bluray playerهای موجود تقریبا پول یه ps3 یه.چرا از پولی که میدن استفاده بهینه تر نکنن؟؟؟نمیخوام جانب microsoft رو بگیرم.چون دل خوشی از xbox 3 چراغی که رو دستم گذاشته ازش ندارم.اما کنسولی که پرفروش ترین بازیش (Metal Gear 4) مال خود شرکت سازندش (SCE)نباشه مشخصه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنه.من خودم killzone2 رو اینقد قشنگ بود که 2بار تموم کردم.اما فکر کردید چرا فروشش فقط 1.6M بوده؟؟؟؟:confused:
با احترام به نظر شما،ولی 60% دیگه خیلیه!یه زمان میشد گفت 40% ولی الآن دیگه قیمت BD Player به زیر 140$ هم رسیده و انتخابو برای خریدار راحت میکنه...
میزان فروش KZ2 هم نزدیک به 2 میلیونه(یکم بیشتر یا کمتر).

با احترام به نظر شما،ولی 60% دیگه خیلیه!یه زمان میشد گفت 40% ولی الآن دیگه قیمت BD Player به زیر 140$ هم رسیده و انتخابو برای خریدار راحت میکنه...
عزیزم منم همینو میگم دیگه.تقریبا 100 دلار کمتره.خوب براشون خرید ps3بصرفه نیست؟منم که دقیق نگفتم.گفتم در حدود.حالا اصلا 2m که هنوز نشده.بنظرت بازی با این هزینه سنگین و 4سال طول کشیدن برای ساختش منطقیه فقط 2m (که هنوز نشده)؟؟؟تازه بعداز 9ماه .اونم با باندل کردن که یه جوری فروششو بیشتر کنه.

عزیزم منم همینو میگم دیگه.تقریبا 100 دلار کمتره.خوب براشون خرید ps3بصرفه نیست؟منم که دقیق نگفتم.گفتم در حدود.حالا اصلا 2m که هنوز نشده.بنظرت بازی با این هزینه سنگین و 4سال طول کشیدن برای ساختش منطقیه فقط 2m (که هنوز نشده)؟؟؟تازه بعداز 9ماه .اونم با باندل کردن که یه جوری فروششو بیشتر کنه.
اصلا کسی که نیت دیدن فیلم داشته باشه فقط اصلا PS3 نمیخره!
BD Player ها الان بسیار از این کنسول ارزون تر هستند و این قضیه شاید 2 سال پیش صدق میکرد.
KZ2 که فقط جنبه فروش نداشته اون همه کارها و سرمایه گذاری هایی که روی این بازی و برای موتور و استفاده از Sell در Ps3 انجام شده ملاک هست که الان با توجه به همون ها سونی برای دیگر زیر مجموعه هاش کار با کنسولشو بسیار آسون و حیرت آور کرده مثل همین Ucharted 2 .
الان فکر کنم فروش KZ2 از 2 میلیون گذشته و البته پر فروش ترین بازی PS3 فکر نکنم MGS4 باشه بلکه GTA IV هست.

اگه مطمینی که GTAIV که من اشتباه کردم.ولی بنظرت فرقی میکنه؟بازم IP مال سونی نیست.و این قضیه بنظرم اسف باره.دیگه ام درباره این موضوع چیزی نمیگم که تاپیک منحرف نشه.ولی halo3 gears2 رو از لحاظ فروش با heveanly sowrd uncharted وبقیه که خودتون بهتر میدونید مقایسه کنید.این فروش کم اگه از این قضیه نیست پس دلیلش چیه؟

خواهش می کنم که آمار فروش رو از vgchartz نگذارید.
واقعا روحیه فوق العاده میخواد گفتن این حرفها وقتی بازی های عظیم شون فروش درستی ندارن!.
میشه بگید منظورتون از فروش کم بازی ها چیه؟؟؟من الان چند وقته که آمار اروپا رو می زارم تا شما تا حدی با آمار فروش بالای بازی های ps3 آشنا بشید.

توی ماهی که بزرگترین بازی انحصاری 360 عرضه شده و 360 حدود 150 دلار کاهش قیمت داشته فروشش 150 هزار تا کمتر هست.اونوقت بازم طرفداری می کنی؟؟؟

آخرین ویرایش:
خواهش می کنم که آمار فروش رو از vgchartz نگذارید.
اگه منظورتون منم که گفتم اون اولش درباره U2 بود که بیشتر پیش بینی هست و من چیزه خاصی نگفتم ادامه پست هم آمار NPD هست که دیگه کاملا معتبر هست.

واسه این پست متاسفم:
نوشته شده توسط Fratos
اشتباه چاپی بود :دی.

منبع و آمار معتبری واسه فروش KZ2 هست تا این لحظه محمد جان ؟
اشتباه چاپی بود :biggrin1:.
کلا تو خیلی جالبی فریدون :دی
آخه چه پدر کشتگی با این PS بدبخت داری :دی

سلام.
لیست 20 بازی پرفروش PC در ماه سپتامبر :

1. Aion
  2. The Sims 3
  3. Champions Online
  4. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King Expansion Pack
  5. Aion Collector’s Ed
  6. Mumbo Jumbo Assortment
  7. The Sims 2 Double Deluxe
  8. World Of Warcraft: Battle Chest
  9. Reel Deal Slots Treasures Of The Far East
  10. World Of Warcraft
  11. Spore
  12. Grand Theft Auto IV
  13. Starcraft: Battle Chest
  14. Zuma’s Revenge
  15. World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack
  16. Batman: Arkham Asylum
  17. Reel Deal Slots Adventure
  18. Nancy Drew: Ransom Of The Seven Ships
  19. Civilization IV: Complete Ed
  20. The Sims 2 University Life Collection

نبع و آمار معتبری واسه فروش KZ2 هست تا این لحظه محمد جان ؟
سلام آرش جان(اگه اشتباه نکنم:biggrin1:)،آمار فروش که دقیق نیست ولی آخرین آماری که از KZ2 اومد 1.8 میلیون نسخه به صورت جهانی بود،که تا الآن با تغییرات قیمت سخت افزار Sony میشه حدس زد که به 2 میلیون رسیده...
خبر فروش 1.8 (1.85 میلیون به طور دقیق)تو همین تاپیک هست.
صحبت من اصلاً برای دفاع از فروش این بازی یا هیچ بازی دیگه ای نبود فقط قصد تصحیح داشتم...
من اصولاً قضاوت راجع به فروش هیچ بازی نمی کنم...
توی ماهی که بزرگترین بازی انحصاری 360 عرضه شده و 360 حدود 150 دلار کاهش قیمت داشته فروشش 150 هزار تا کمتر هست.اونوقت بازم طرفداری می کنی؟؟؟
بزرگترین؟!اگه منظورت Halo 3:ODST هست،این بازی فقط یه Stand Alone Expansion برای Halo 3 هست گه به گواه آمار،فروش هفته ی اولش از فروش KZ2 که 27 فوریه تا بحال فروش کرده بیشتر بوده،منظور دوستان در قیاس با بازی های هم رده بود.
در ضمن اگه X360 به قول شما 150 دلار و در واقع تا 5 اکتبر 200 دلار کاهش قیمت داشته PS3 هم بعد از گذشت 22 ماه نه فقط 100 دلار کاهش قیمت داشت بلکه ویرایش جدیدی از سخت افزار عرضه کرد،وقتی فروش PS3 برا اولین بار در تاریخ بیشتر از بقیه ی پلتفرم های خانگی در ایالات متحده بشه پس انتظار فروش نرم افزار به میزان قابل توجه در همون ماه هم بی جا نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or