این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
واقعا روحیه فوق العاده میخواد گفتن این حرفها وقتی بازی های عظیم شون فروش درستی ندارن!.
U2 که حتی جزو 10 تای اول نیست، lbp ـه psp حتی تو ده تای اول عناوین همون پلتفرم هم جا نداره !!.
آمار فروش در آمریکا هفتگی اعلام نمیشه. ماهانه...البته در جو گرفتگیش که شکی نیست اما به احتمال زیاد این هفته U2 توی صدر فروش خواهد بود.
بنظر من و آماری که چند وقت پیش اعلام شد فروش پایین تر از حدتوقع سونی نسبت به بازیهای انحصاریش بخاطر اینه که حدود 60% افرادی که PS3 میگیرند ملاک اصلیشون گیم نیست.بیشترشون برای تماشای فیلمهای Bluray اقدام به خرید ps3 میکنن.چون bluray playerهای موجود تقریبا پول یه ps3 یه.چرا از پولی که میدن استفاده بهینه تر نکنن؟؟؟نمیخوام جانب microsoft رو بگیرم.چون دل خوشی از xbox 3 چراغی که رو دستم گذاشته ازش ندارم.اما کنسولی که پرفروش ترین بازیش (Metal Gear 4) مال خود شرکت سازندش (SCE)نباشه مشخصه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنه.من خودم killzone2 رو اینقد قشنگ بود که 2بار تموم کردم.اما فکر کردید چرا فروشش فقط 1.6M بوده؟؟؟؟:confused:
عزیزم منم همینو میگم دیگه.تقریبا 100 دلار کمتره.خوب براشون خرید ps3بصرفه نیست؟منم که دقیق نگفتم.گفتم در حدود.حالا اصلا 2m که هنوز نشده.بنظرت بازی با این هزینه سنگین و 4سال طول کشیدن برای ساختش منطقیه فقط 2m (که هنوز نشده)؟؟؟تازه بعداز 9ماه .اونم با باندل کردن که یه جوری فروششو بیشتر کنه.با احترام به نظر شما،ولی 60% دیگه خیلیه!یه زمان میشد گفت 40% ولی الآن دیگه قیمت BD Player به زیر 140$ هم رسیده و انتخابو برای خریدار راحت میکنه...
میزان فروش KZ2 هم نزدیک به 2 میلیونه(یکم بیشتر یا کمتر).
اصلا کسی که نیت دیدن فیلم داشته باشه فقط اصلا PS3 نمیخره!عزیزم منم همینو میگم دیگه.تقریبا 100 دلار کمتره.خوب براشون خرید ps3بصرفه نیست؟منم که دقیق نگفتم.گفتم در حدود.حالا اصلا 2m که هنوز نشده.بنظرت بازی با این هزینه سنگین و 4سال طول کشیدن برای ساختش منطقیه فقط 2m (که هنوز نشده)؟؟؟تازه بعداز 9ماه .اونم با باندل کردن که یه جوری فروششو بیشتر کنه.
میشه بگید منظورتون از فروش کم بازی ها چیه؟؟؟من الان چند وقته که آمار اروپا رو می زارم تا شما تا حدی با آمار فروش بالای بازی های ps3 آشنا بشید.واقعا روحیه فوق العاده میخواد گفتن این حرفها وقتی بازی های عظیم شون فروش درستی ندارن!.
U2 که حتی جزو 10 تای اول نیست، lbp ـه psp حتی تو ده تای اول عناوین همون پلتفرم هم جا نداره !!.
سلام آرش جان(اگه اشتباه نکنم:biggrin1نبع و آمار معتبری واسه فروش KZ2 هست تا این لحظه محمد جان ؟
صحبت من اصلاً برای دفاع از فروش این بازی یا هیچ بازی دیگه ای نبود فقط قصد تصحیح داشتم...عزیزم منم همینو میگم دیگه.تقریبا 100 دلار کمتره.خوب براشون خرید ps3بصرفه نیست؟منم که دقیق نگفتم.گفتم در حدود.حالا اصلا 2m که هنوز نشده.بنظرت بازی با این هزینه سنگین و 4سال طول کشیدن برای ساختش منطقیه فقط 2m (که هنوز نشده)؟؟؟تازه بعداز 9ماه .اونم با باندل کردن که یه جوری فروششو بیشتر کنه.
بزرگترین؟!اگه منظورت Halo 3:ODST هست،این بازی فقط یه Stand Alone Expansion برای Halo 3 هست گه به گواه آمار،فروش هفته ی اولش از فروش KZ2 که 27 فوریه تا بحال فروش کرده بیشتر بوده،منظور دوستان در قیاس با بازی های هم رده بود.توی ماهی که بزرگترین بازی انحصاری 360 عرضه شده و 360 حدود 150 دلار کاهش قیمت داشته فروشش 150 هزار تا کمتر هست.اونوقت بازم طرفداری می کنی؟؟؟