این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اقا گیر بیخود نده! محمد داره آمار فروش رو میده و کارش رو هم درست انجام میده. دیگه به چیش معترضی؟از کاربر mohammd007 تمنا می کنم که لطفا اگه میشه نظم تایپک رو به هم نریزید!!یا عکس بزارید یا منظم لیست بازیها رو قرار بدید.. درست مثل پست بالایی..
یه خواهش دیگه دوباره این بحثها بی فایده را شروع نکنید..
!منظور شما از بهم ریختن تاپیک چیه؟؟؟؟؟ بعد من چه بحث جنجالی کردم؟؟؟ (ایشون توی پست قبلیشون یه جوری نوشتند که انگار بزرگترین بازی 360 امسال بازی جز هیلو هست که برای من خیلی تعجب آور بود.
ببین دوست عزیر من این بازی رو با هیچ بازی دیگه ای مقایسه نکردم.من دارم می گم بزرگترین بازی امسال برای 360 از نظر فروش هیلو بود.(کسی شکی داره؟؟؟)همون طور که GT5P برای PS3 یکی از بزرگترین بازی های عرضه شده بوده.اما با این وجود یک بازی کامل به حساب نمیومد.اگه کسی بازی بزرگ تر از هیلو برای 360 سراغ داره که به صورت انحصاری امسال برای 360 اومده باشه ما رو بی خبر نذاره.البته اصلا پسندیده نیست( خنده داره )که یک بازی به قول دوستمون Stand Alone Expansion رو با یک بازی کامل توی فروش مقایسه کنیم که البته بازم فکر کنم به پاش نرسه مگر نه همه دیگه مستحضر هستن که شماره های اصلی halo چه قدرت فروشی دارن ...
ببین دوست عزیر من این بازی رو با هیچ بازی دیگه ای مقایسه نکردم.من دارم می گم بزرگترین بازی امسال برای 360 از نظر فروش هیلو بود.(کسی شکی داره؟؟؟)همون طور که GT5P برای PS3 یکی از بزرگترین بازی های عرضه شده بوده.اما با این وجود یک بازی کامل به حساب نمیومد.اگه کسی بازی بزرگ تر از هیلو برای 360 سراغ داره که به صورت انحصاری امسال برای 360 اومده باشه ما رو بی خبر نذاره.
dst و یا GT5p با یک بازی کامل اشتباه هست .....
دوست عزیز چه گیری؟!اقا گیر بیخود نده! محمد داره آمار فروش رو میده و کارش رو هم درست انجام میده. دیگه به چیش معترضی؟
در ضمن توی فروم ها تا جایی که به کسی توهین نشه و منطق وجود داشته باشه همه میتونن با هم بحث کنن. قرار نیست اینجا هر کی یه پست بده بره که...
میدونم نباید جواب بدم اما مگه قیمت Halo:ODST میخواد همینقدر بمونه!بعد از مدتی افت میکنه!مثل تمام بازیهای موجود!59 دلار هم فروشگاههای مثل آمازون شاید بدن وگر نه 100 فروشگاه اینترنتی هست که همون روز عرضه یا به صورت پیش خرید بازیو 56 دلار عرضه میکنند.قیمت gt5p بین 39 دلار تا 29 دلار متغیر شد ....در حالی که holo: odst قیمتش تا 59 دلار متغیره ....که تقریبا شما پول یک بازی کامل رو میدی ...
جهت اطلاع شما باید بگم gt5p در روزهای استارت 39 دلار قیمت داشته .... یعنی با افت قیمت شده 29 دلار !میدونم نباید جواب بدم اما مگه قیمت Halo:ODST میخواد همینقدر بمونه!بعد از مدتی افت میکنه!مثل تمام بازیهای موجود!59 دلار هم فروشگاههای مثل آمازون شاید بدن وگر نه 100 فروشگاه اینترنتی هست که همون روز عرضه یا به صورت پیش خرید بازیو 56 دلار عرضه میکنند.
:smile:
محمدم آماراش همه درست و منطقیه و هر کس نظری داره قرار نیست همیشه نظرات طبق مراد شما باشه
من متاسفانه چند روز گرفتار بودم...یعنی بزرگترین بازی امسال 360 هیلو نیست؟؟؟؟پس اگه نیست می شه بگید کدوم بازی می تونه از نظر فروش با اون رقابت کنه(منظورم توی انحصاری هاست). در ضمن بتمن رو که یادته؟؟؟
یعنی به نظر تو با وجود بخش انحصاری موجود در این نسخه 12 هزار نسخه(کم یا زیاد)بیشتر خیلی پیروزی بزرگی محسوب میشه؟!و مهمتر اینکه کنسول MS هرچند ناچیز ولی از Piracy رنج میبره...ر ادامه ی این Statement به ساخته ی جدید RockSteady یعنی Batman:Arkham Asylum اشاره شد(نسخه ی PS3 این بازی هشتمین بازی پرفروش ماه بود) و اینکه بدون در نظر گرفتن بازی های کنسول های دستی دهمین بازی پرفروش ماه بود.
تنها بازی کنسول های دستی که در این لیست قرار گرفت Mario And Luigi:The Bowser's Inside Story بود،طبق این اطلاعات نسخه ی XBOX 360 این بازی قاعدتاً باید حدود 200.000 نسخه فروش داشته بوده باشد
26/Oct/2009
New All Formats No1 ‘Pro Evolution Soccer 2010’ kicks ‘FIFA 10’ off the top spot and a new All Formats No2 (‘Forza Motorsport 3’, Microsoft Xbox360 only) means FIFA is down to No3 this week.
Last year ‘FIFA 10’ scored 2 weeks at No1 before conceding to PES - this year EA’s popular football franchise remained unbeaten for 3 weeks. Konami’s ‘Pro Evolution Soccer 2010’ doesn’t manage to match the launch of its predecessor, selling 39% less in its first week across the same formats (PS3/XB360 and PC), however it does top the PS3 Full Price Chart. In fact, PS3 appears to be more and more the format of choice for PES with 66% selling on PS3, 32% on XB360 and 2% on PC (compared to 57% PS3, 40% XB360 and 3% PC in launch week last year). Blocking PES’ shot at the top of the Xbox 360 Chart is Microsoft’s ‘Forza Motorsport 3’, topping the Xbox 360 chart and as previously mentioned, debuts at No2 in the All Formats Chart ahead of ‘FIFA 10’. Sega climb one place to No4 with ‘Mario & Sonic at the Olympic Winter Games’, positioning it ahead of 6 format newcomer ‘WWE Smackdown Vs Raw 2010’ at No5.
The critically acclaimed PS3 ‘Uncharted 2: Among Thieves’ is robbed of 4 places as it slides from No2 to No6 (-53%), while 2K Games/Take 2 claim the 4th Top 10 new entry this week with ‘Borderlands’ at No7. The large number of Top 10 new entries means Nintendo find themselves down 4 places to No8 despite sales of ‘Wii Sports Resort’ rising by 3%. EA are the only publisher to have at least 2 games in the Top 10 thanks to ‘Need for Speed: Shift’ (-19%) only dropping 3 places to No9. Codemasters complete the Top 10 with ‘Operation Flashpoint: Dragon’s Rising (-60%) down from No3 to No10. Sony’s ‘EyePet’ doesn’t manage to crash the Top 10 new-entry party, debuting at No18, while bundling boosts ‘Lego Batman’ (+123%) up to No19 and ‘Pure’ (+563%) back into the Top 40 at No29.