این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
باید CODبه جا سالانه عرضه کردن بیاد یه وقفه ای بده CODسال بعدی رو یه چی خوب ارش دربیازه یه کمپین عالی شبیه ۳گانه اصلی MWدر بیارهفروش BO7 نسبت به BO6 بیشتر از 60 درصد کاهش پیدا کرده ( صرفا در اروپا )
Christopher Dring: Terrible launch for Black Ops 7 in Europe. Sold 63% fewer copies at launch VS BF6. More than 50% down VS BO6. (digital/physical) News
View attachment 401531
باید CODبه جا سالانه عرضه کردن بیاد یه وقفه ای بده CODسال بعدی رو یه چی خوب ارش دربیازه یه کمپین عالی شبیه ۳گانه اصلی MWدر بیاره
اصلا چرا وقفه بده؟ همین الانم تقریبا COD در اصل یه سال در میون ریلیز میشه. بینشم DLC های هفتاد دلاری میفروشن. اکتیویژن کاملا اطلاع داشته که فروش این نسخه چطور خواهد بود. حتی شاید از انتظاراتشونم بهتر فروخته باشه. جو خبری این چند روزه یه جوری شده انگار اکتیویژن شوکه شده و ستون های کمپانی لرزیده در صورتی که مطمئنم همچین چیزی نیست و کاملا طبق برنامه بوده همه چییه سال نده بیرون که خودکشیه. برعکس باید CoD سال بعدی با قدرت و کیفیت بسیار بالا برگرده و چه بسا معرفی خوبی هم داشته باشه که پرامیسینگ باشه، قشنگ هرچی این گند زده رو بشوره ببره کامیونتی امیدوار باشه به آینده. وگرنه بیشتر هم ریزش میکنه و ممکنه پلیرهایی که نمیخرن و میرن دیگه برنگردن.
اصلا چرا وقفه بده؟ همین الانم تقریبا COD در اصل یه سال در میون ریلیز میشه. بینشم DLC های هفتاد دلاری میفروشن. اکتیویژن کاملا اطلاع داشته که فروش این نسخه چطور خواهد بود. حتی شاید از انتظاراتشونم بهتر فروخته باشه. جو خبری این چند روزه یه جوری شده انگار اکتیویژن شوکه شده و ستون های کمپانی لرزیده در صورتی که مطمئنم همچین چیزی نیست و کاملا طبق برنامه بوده همه چی![]()
یه نکته مهم در نظر نگرفتیاصلا چرا وقفه بده؟ همین الانم تقریبا COD در اصل یه سال در میون ریلیز میشه. بینشم DLC های هفتاد دلاری میفروشن. اکتیویژن کاملا اطلاع داشته که فروش این نسخه چطور خواهد بود. حتی شاید از انتظاراتشونم بهتر فروخته باشه. جو خبری این چند روزه یه جوری شده انگار اکتیویژن شوکه شده و ستون های کمپانی لرزیده در صورتی که مطمئنم همچین چیزی نیست و کاملا طبق برنامه بوده همه چی![]()
)
حالا اگه bo7 در امریکا هم مثل اروپا / انگلیس / استیم با افت درامد بیش از 50 درصدی مواجه بشه چه اتفاقی می افته ؟

واقعا IW خیلی آندرریت بود و همچنان هست.موافقم منم. به نظرم اینکه هر چند نسخه یکبار یکی ضعیف در بیاد اجتناب ناپذیره و کامل میدونن بهایی هست که باید برای عرضه سالیانه پرداخت کرد. به هر حال همیشه ممکن نیست یه بازی متا +80 داد بیرون، با این حجم محتوا. کلا به نظر من کاری که اکتی و CoD دارن میکنن عجیب غریب خفنه! واقعا عرضه سالیانه یه بازی با این ابعاد وحشتناک سخته! مدیریت پشتش وهم ناکه! فکر میکنم طبیعیه که از سر ناچاری حاضر بشن یه نسخه شخماتیک هم بدن بیرون. یعنی به قول خودت طرف توجیه هست که داره یه چیز چرت میده بیرون و در واقع یه DLC بزرگه، یا سرهم بندی کرده، ولی میده چون باید سالیانه یه بازی داشته باشه و روند نباید متوقف بشه.
من همیشه فن کمپین CoD ها بودم و از بازی کردنشون لذت بردم. متاسفانه این دو سه سال اخیر خیلی کمپین هاش به سلیقه من نخورده. BO6 رو هم تقریبا دوست نداشتم و به نظرم دری وری بود. اینم که آشغاله. ولی امیدوارم سال بعد برگردن دوباره. من یه چیز تو مایه های IW رو دوست دارم. به نظرم CoD:IW که جیکوب مینکوف و تیلور کوراساکی (بکس ND) ساختن یکی از بهترین شوترهای نسل بود ولی سر اینکه فضایی بود تحویلش نگرفتن. امیدوارم باز یه کمپین داستانی اینجوری از CoD ببینیم.