آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

مایکرو هم باندل GTA + Forza 5 رو با قیمت عالی واسه اروپا داد بیرون

فقط میتونیم کلمون رو بکوبونیم به دیوار
استرالیا با این حرکت مایکرو باید بترکه :|

آخرین ویرایش:
gj5grsp7s1j31078mjps.jpg

این فیکه دیگه :| /!

GamesBeat: I see the bags under your eyes. The sweat rolling down your face. [Author's note: I was joking here] Do you feel pressure from the $50 price cut that Microsoft has made (Haha)?
Layden: That’s from too much celebrating.
GamesBeat: Hahaha.
آقای لیدن فرمودن که از شادی شروع به گریه کردن کردم وقتی 50$ کاهش قیمت X1 خبرش اومد.:d
Sony's North American PlayStation chief on PS4's dominance, 1-year anniversary, and GamerGate (interview) | GamesBeat | Games | by Dean Takahashi

سایت رسمی مایکروسافت هست. البته فکر کنم واسه دو روز باشه این آفر فقط تو استرالیا
یه کنسول میخری با 5 تا بازی مجانی و یه دسته مفتی :|

holy shit :|
3 تا از بازی هاش که کاملا جدید هستن و میشن 180 دلار،اون 2 تای دیگه هم بگیم هر کدوم 20 دلار،220 دلار فقط بازی داره این آفر :|
خود کنسول و دسته و ... هم به کنار :|

آخرین ویرایش:
بخش اکس باکس مایکرو این باندل ها رو ادامه بده به زودی میره زیر خط فقر :دی البته به نفع خریداران هست پس عیبی نداره :دی
اون سه تا بازی ناشرش خوده مایکروسافته ... پس خیلیم ضرر نمیبینه.در ضمن کنسول در میامد سال پیش 270 چقدر :D بازم با 339 دلار پول دستش در میاد :D

کسی میدونه قضیه این PS4 ـه 90 دلاری توی آمازون چیه؟ کلاه برداریه یا خالی بندی یا اینکه از الان به استقبال BF رفتن؟ :دی Amazon.com: PlayStation 4 Console: Video Games
نه کاملا واقعیه. همون طرح تعویض دمپایی پاره و لوازمات مستعمل با کنسول هست که قبلا پیش بینی کرده بودم.

اینا یحتمل اون کنسولای خراب اول نسل هستن که تعمیر شدن :)) وگرنه همچین چیزی ممکن نیست. فککنم اگه محدود نباشه دو میلیون تایی بفروشه :دی

اینا یحتمل اون کنسولای خراب اول نسل هستن که تعمیر شدن :)) وگرنه همچین چیزی ممکن نیست. فککنم اگه محدود نباشه دو میلیون تایی بفروشه :دی
فق
لول؟اگه محدود نباشه خودم دو میلیون تاشو میخرم دیگه چه برسه به اونایی که بعد میخوان 400$ دوباره بفروشن ! فکر کنم یه 10-12 تایی بفروشه:d

فق
لول؟اگه محدود نباشه خودم دو میلیون تاشو میخرم دیگه چه برسه به اونایی که بعد میخوان 400$ دوباره بفروشن ! فکر کنم یه 10-12 تایی بفروشه:d
منظورم اگه تعدادش محدود نباشه و فقط زمانش محدود باشه تو همون بازه زمانی کم میتونه اون مقدار بفروشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or