آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

خب اینطور که مشخصه هر کس یه تعریفی از سیستم سلر بود نداره :d

---

فروبری@

محمد الان تو گفتی یه بازی که بخواد سیستم سلر شمرده بشه باید چند هفته بتونه فروش یه کنسول رو بالا نگه داره من یه سوال برام پیش اومد

فرض بگیریم یه بازی عرضه شده و طی یک هفته بعد عرضش تونسته 600-500 هزار فروش یه کنسول رو بالا ببره و بعدش فروش اون کنسول به حالت قبل برگشته ، یه بازی دیگه هم هست که تونسته همین افزایش فروش رو نه به صورت آنی بلکه به صورت مداوم طی 2-1 ماه برای کنسول به دست بیاره و بعدش فروش اون کنسول به حالت قبل برگرده

الان طبق تعریفی که کردی یعنی اولی سیستم سلر نیست ؟!

درسته به بحث در این مورد علاقه ندارم، منتهی بهتره این نکته رو هم در نظر بگیرید که 20-30 درصد دارندگان PS4 از XBOX کوچ کردن به این کنسول و اینطور نیست که بگیم هرکی PS4 داشته قطعه اصلا نمیدونسته بانجی و هیلو چیه.

31% از دارندگان PS4 یا Wii داشتن یا 360 جایی گفته نشده که 20-30% افرادی که قبلاً 360 داشتن رفتن و PS4 گرفتن. ولی وقتی رونمایی PS4 با Destiny بوده و بیش از 1 سال و نیم در تمام کنفرانسها حاضر بوده قاعدتاً هر کسی PS4 مد نظرش بوده و اخبارش رو دنبال میکرده باید این بازی رو هم میشناخته، ضمن اینکه لزومی هم نداشته که حتماً سازندش رو بشناسه.

اما در کل این جالب هست که بعضی دوستان Destiny رو یک IP جدید که به حساب نمیارن هیچ حتی اون رو برگ برنده از دست رفته نسل قبل مایکروسافت هم به حساب میارن:

مهم اینه که در حال حاضر یکی از بزرگترین بازی های نسل پیش رو که میتونست برگ برنده مایکروسافت باشه الان طرفدارهای خودش رو روی PS4 پیدا کرده و سونی موفق بوده.

شوخی میکنی دیگه؟ دستنی رو میدونی کی ساخته؟ اگه IP جدید بود منم باهات موافق بودم ...

شما گویا یا Destiny رو با Halo اشتباه گرفتید یا تعریف IP جدید رو فراموش کردید، ضمن اینکه بعید میدونم زیاد شدن طرفداران هیلو روی PS4 معنی و مفهومی داشته باشه و یا اینکه به موفقیت سونی کمکی بکنه.

Destiny یک IP جدید هست، درست مثل Watch_Dogs. فروش دو برابری نسخه PS4 نسبت به نسخه XB1 و فروش بیشتر نسخه PS3 نسبت به نسخه 360ـه WD یک موفقیت هست که میشه گذاشتش پای تبلیغات انحصاری سونی و باید بهش بابت این موضوع تبریک گفت ولی فکر نمیکنم بشه اسم فروش کلی 50-50% Destiny روی PS4&PS3 نسبت به XB1&360 در UK و فروش احتمالاً بیشتر این بازی روی پلتفرمهای مایکروسافت نسبت به پلتفرمهای سونی در آمریکا (که الان در حد شایعه هست، به نقل از Kevin Dent) رو گذاشت موفقیت.

خب اینطور که مشخصه هر کس یه تعریفی از سیستم سلر بود نداره :d

---

فروبری@

محمد الان تو گفتی یه بازی که بخواد سیستم سلر شمرده بشه باید چند هفته بتونه فروش یه کنسول رو بالا نگه داره من یه سوال برام پیش اومد

فرض بگیریم یه بازی عرضه شده و طی یک هفته بعد عرضش تونسته 600-500 هزار فروش یه کنسول رو بالا ببره و بعدش فروش اون کنسول به حالت قبل برگشته ، یه بازی دیگه هم هست که تونسته همین افزایش فروش رو نه به صورت آنی بلکه به صورت مداوم طی 2-1 ماه برای کنسول به دست بیاره و بعدش فروش اون کنسول به حالت قبل برگرده

الان طبق تعریفی که کردی یعنی اولی سیستم سلر نیست ؟!
من انواع و اقسام مثال عددی زدم باز میای همچین حرفی میزنی؟ واقعا کامنت هام رو میخونی؟ :دی دقیقا من منظورم اینه که فروش عددی بره بالا، نه اینکه بگیم این 300% افزایش داشته و اون یکی 200% و ... یه بازی بیاد که تو یک هفته یا حتی یک ماه فروش کنسول رو از 50.000 تا برسونه مثلا 300.000 تا یه System Seller هست قطعا.

آخرین ویرایش:
من انواع و اقسام مثال عددی زدم باز میای همچین حرفی میزنی؟ واقعا کامنت هام رو میخونی؟ :دی دقیقا من منظورم اینه که فروش عددی بره بالا، نه اینکه بگیم این 300% افزایش داشته و اون یکی 200% و ... یه بازی بیاد که تو یک هفته یا حتی یک ماه فروش کنسول رو از 50.000 تا برسونه مثلا 300.000 تا یه System Seller هست قطعا.

من چیکار مثال عددیی که زدی دارم من به خاطر اون مفهومی که تو اولین پستی که دادی و این بحث شروع شد اون سوال برام پیش اومد

الان مفهوم System Seller یعنی یه بازی بتونه فروش یه کنسول رو در حد بالایی نگه داره، حالا اگه Destiny حداقل تا چند هفته باعث فروش PS4 بشه، بهش میگن System Seller

Destiny یک IP جدید هست، درست مثل Watch_Dogs. فروش دو برابری نسخه PS4 نسبت به نسخه XB1 و فروش بیشتر نسخه PS3 نسبت به نسخه 360ـه WD یک موفقیت هست که میشه گذاشتش پای تبلیغات انحصاری سونی و باید بهش بابت این موضوع تبریک گفت ولی فکر نمیکنم بشه اسم فروش کلی 50-50% Destiny روی PS4&PS3 نسبت به XB1&360 در UK و فروش احتمالاً بیشتر این بازی روی پلتفرمهای مایکروسافت نسبت به پلتفرمهای سونی در آمریکا (که الان در حد شایعه هست، به نقل از Kevin Dent) رو گذاشت موفقیت.
نه دیگه. اکثر کسایی که دستینی رو روی PS4 خریدن کنسول نداشتن. یهو با عرضه شدن دستینی یادشون افتاده PS4 بگیرن و بازی هم شده کنسول سلر! :دی ولی کسایی که بازی رو روی وان گرفتن همشون از قبل کنسول داشتن. به عبارت دیگه دستینی یه چند ماهی زودتر برای وان کنسول سلر بوده و خودمون خبر نداشتیم...:)) :دی

من چیکار مثال عددیی که زدی دارم من به خاطر اون مفهومی که تو اولین پستی که دادی و این بحث شروع شد اون سوال برام پیش اومد
خب دیگه قضیه همونی هست که گفتم :دی البته من انتظار ندارم تو UK در عرض 1 هفته کنسول مثلا 250.000 تا فروش بره ولی اگه تو 1 ماه همچین اتفاقی بیفته اون وقت من به Destiny میگم System Seller. همون جور که از نظر من Titanfall با وجود اینکه فروش خیلی خوبی داشت، واسه X1 یه بازی System Seller نبود.

نمودار فروش ماینکرفت:

aojzsqpsivjwask7228g.jpg

UK Top 10

1. Destiny
  2. Disney Infinity 2.0
  3. Hyrule Warriors
  4. Watch Dogs
  5. The Sims 4
  6. Minecraft: Xbox 360 Edition
  7. Call of Duty: Ghosts
  8. Minecraft: PS3 Edition
  9. The Last of US: Remastered
  10. Plants vs Zombies: Garden Warfare
Chart-Track points out that PlayStation 4 continues to enjoy a boost from Destiny's launch; over 72 per cent of the console's sales last week were the Destiny hard bundle
Destiny tops UK chart for second week running

1. The Last of Us – Sony
2. Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition – Blizzard
3. Watch Dogs – Ubisoft
4. Minecraft Xbox 360 Edition – Microsoft
5. FIFA 14 - EA
6. Minecraft: PlayStation 3 Edition - Sony
7. Call of Duty: Ghosts – Activision
8. The LEGO Movie Video Game – Warner Bros
9. Grand Theft Auto V – Rockstar
10. Battlefield 4 – EA
11. Sniper Elite III – 505 Games
12. Plants vs Zombies: Garden Warfare – EA
13. Titanfall – EA
14. Tomodachi Life – Nintendo
15. Assassin's Creed IV: Black Flag – Ubisoft
16. LEGO Marvel Super Heroes – Warner Bros
17. Terraria – 505 Games
18. Wolfenstein: The New Order – Bethesda
19. Mario Kart 8 – Nintendo
20. Forza Motorsport 5 – Microsoft
21. Skate 3 – EA
22. EA Sports UFC – EA
23. WWE 2K14 - 2K
24. Need for Speed: Rivals – EA
25. Disney Infinity – Disney
26. Skylanders: Swap Force - Activision
27. Frozen: Olaf's Quest – GSP Avanquest
28. Ultra Street Fighter IV – Capcom
29. LEGO The Hobbit – Warner Bros
30. GRID Autosport – Codemasters
31. Command and Conquer: Ultimate Collection – EA
32. Rayman Legends – Ubisoft
33. Sonic and All Stars Racing Transformed – Sega
34. Pokemon Y – Nintendo
35. The Last of Us – Sony
36. Tales of Xillia 2 – Bandai Namco
37. LEGO Star Wars: The Complete Saga – Disney
38. How to Train Your Dragon 2 – Bandai Namco
39. Pokemon X – Nintendo
40. Aliens: Colonial Marines – Sega
Sony and The Last of Us dominates UK August charts | Games industry news | MCV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Steam top ten sellers chart: September 14-20

1. Wasteland 2
  2. Skyrim - Legendary Edition
  3. Counter-Strike: Global Offensive
  4. Left 4 Dead 2
  5. Life is Feudal: Your Own
  6. DayZ
  7. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
  8. Middle-earth: Shadow of Mordor
  9. Borderlands: The Pre-Sequel
  10. Dead Rising 3 Apocalypse Edition
Steam top ten sellers chart: September 14-20 | Games industry news | MCV

آخرین ویرایش:
اگه درصدهای قبلی رو اینجا هم در نظر بگیریم، فروش به این صورت میشه:

PS4 - 41.000
X1 - 32.000
X360 - 13.000
PS3 - 4.000

و فروش کلی بازی:
PS4 - 230.000
X1 - 180.000
X360 - 70.000
PS3 - 20.000

البته بستگی به این داره همون درصدهای فروش هفته قبل اینجا هم درست باشه. ولی خب مشخصا خود بازی به صورت کلی بین 500 تا 510 هزار واحد توی UK فروش داشته.

The Last of Us Remastered پر فروش ترین بازی ماه August در UK:
The Last of Us took the No.1 spot comfortably, selling 35 times more units than its second place rival.
1. The Last of Us Remastered – Sony
2. Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition – Blizzard
3. Watch Dogs – Ubisoft
4. Minecraft Xbox 360 Edition – Microsoft
5. FIFA 14 - EA
6. Minecraft: PlayStation 3 Edition - Sony
7. Call of Duty: Ghosts – Activision
8. The LEGO Movie Video Game – Warner Bros
9. Grand Theft Auto V – Rockstar
10. Battlefield 4 – EA
11. Sniper Elite III – 505 Games
12. Plants vs Zombies: Garden Warfare – EA
13. Titanfall – EA
14. Tomodachi Life – Nintendo
15. Assassin's Creed ?L)720Black Flag – Ubisoft
16. LEGO Marvel Super Heroes – Warner Bros
17. Terraria – 505 Games
18. Wolfenstein: The New Order – Bethesda
19. Mario Kart 8 – Nintendo
20. Forza Motorsport 5 – Microsoft
21. Skate 3 – EA
22. EA Sports UFC – EA
23. WWE 2K14 - 2K
24. Need for Speed: Rivals – EA
25. Disney Infinity – Disney
26. Skylanders: Swap Force - Activision
27. Frozen: Olaf's Quest – GSP Avanquest
28. Ultra Street Fighter IV – Capcom
29. LEGO The Hobbit – Warner Bros
30. GRID Autosport – Codemasters
31. Command and Conquer: Ultimate Collection – EA
32. Rayman Legends – Ubisoft
33. Sonic and All Stars Racing Transformed – Sega
34. Pokemon Y – Nintendo
35. The Last of Us – Sony
36. Tales of Xillia 2 – Bandai Namco
37. LEGO Star Wars: The Complete Saga – Disney
38. How to Train Your Dragon 2 – Bandai Namco
39. Pokemon X – Nintendo
40. Aliens: Colonial Marines – Sega
Sony and The Last of Us dominates UK August charts | Games industry news | MCV

آخرین ویرایش:
ip [ndn
چه جالب خودتونو میزنین به اون راه و از بحث فرار میکنید. منظورش استودیو جدید بوده اینو کسی که 2 سال تو ایران زندگی کرده باشه از جمله بندی طرف میفهمه. حالا به جای استودیو اشتباهی نوشته ip کل بحثو پیچوندین8-| نکنید اینکارارو ادم فکر میکنه چه خبره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or