این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
درسته به بحث در این مورد علاقه ندارم، منتهی بهتره این نکته رو هم در نظر بگیرید که 20-30 درصد دارندگان PS4 از XBOX کوچ کردن به این کنسول و اینطور نیست که بگیم هرکی PS4 داشته قطعه اصلا نمیدونسته بانجی و هیلو چیه.
مهم اینه که در حال حاضر یکی از بزرگترین بازی های نسل پیش رو که میتونست برگ برنده مایکروسافت باشه الان طرفدارهای خودش رو روی PS4 پیدا کرده و سونی موفق بوده.
شوخی میکنی دیگه؟ دستنی رو میدونی کی ساخته؟ اگه IP جدید بود منم باهات موافق بودم ...
من انواع و اقسام مثال عددی زدم باز میای همچین حرفی میزنی؟ واقعا کامنت هام رو میخونی؟خب اینطور که مشخصه هر کس یه تعریفی از سیستم سلر بود نداره :d
---
فروبری@
محمد الان تو گفتی یه بازی که بخواد سیستم سلر شمرده بشه باید چند هفته بتونه فروش یه کنسول رو بالا نگه داره من یه سوال برام پیش اومد
فرض بگیریم یه بازی عرضه شده و طی یک هفته بعد عرضش تونسته 600-500 هزار فروش یه کنسول رو بالا ببره و بعدش فروش اون کنسول به حالت قبل برگشته ، یه بازی دیگه هم هست که تونسته همین افزایش فروش رو نه به صورت آنی بلکه به صورت مداوم طی 2-1 ماه برای کنسول به دست بیاره و بعدش فروش اون کنسول به حالت قبل برگرده
الان طبق تعریفی که کردی یعنی اولی سیستم سلر نیست ؟!
من انواع و اقسام مثال عددی زدم باز میای همچین حرفی میزنی؟ واقعا کامنت هام رو میخونی؟دقیقا من منظورم اینه که فروش عددی بره بالا، نه اینکه بگیم این 300% افزایش داشته و اون یکی 200% و ... یه بازی بیاد که تو یک هفته یا حتی یک ماه فروش کنسول رو از 50.000 تا برسونه مثلا 300.000 تا یه System Seller هست قطعا.
الان مفهوم System Seller یعنی یه بازی بتونه فروش یه کنسول رو در حد بالایی نگه داره، حالا اگه Destiny حداقل تا چند هفته باعث فروش PS4 بشه، بهش میگن System Seller
نه دیگه. اکثر کسایی که دستینی رو روی PS4 خریدن کنسول نداشتن. یهو با عرضه شدن دستینی یادشون افتاده PS4 بگیرن و بازی هم شده کنسول سلر!Destiny یک IP جدید هست، درست مثل Watch_Dogs. فروش دو برابری نسخه PS4 نسبت به نسخه XB1 و فروش بیشتر نسخه PS3 نسبت به نسخه 360ـه WD یک موفقیت هست که میشه گذاشتش پای تبلیغات انحصاری سونی و باید بهش بابت این موضوع تبریک گفت ولی فکر نمیکنم بشه اسم فروش کلی 50-50% Destiny روی PS4&PS3 نسبت به XB1&360 در UK و فروش احتمالاً بیشتر این بازی روی پلتفرمهای مایکروسافت نسبت به پلتفرمهای سونی در آمریکا (که الان در حد شایعه هست، به نقل از Kevin Dent) رو گذاشت موفقیت.
خب دیگه قضیه همونی هست که گفتممن چیکار مثال عددیی که زدی دارم من به خاطر اون مفهومی که تو اولین پستی که دادی و این بحث شروع شد اون سوال برام پیش اومد
اینو میشه یه ذره توضیح بدی؟![]()

Destiny tops UK chart for second week runningChart-Track points out that PlayStation 4 continues to enjoy a boost from Destiny's launch; over 72 per cent of the console's sales last week were the Destiny hard bundle
1. The Last of Us Remastered – SonyThe Last of Us took the No.1 spot comfortably, selling 35 times more units than its second place rival.
نکنید اینکارارو ادم فکر میکنه چه خبره:d