این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سیستم سلر ماهیانه و سالیانه ...
این تعریفی که دادید واقعا از نظر منطق درسته، با استناد به این تعریف می تونیم بگیم لازمه بازی یه نفر رو ترغیب کنه کنسول بخره ! پس اسمش میشه سیستم سلر! باید یه تمایز قائل شد، مثلا یه بازی مثل Halo با عرضه هر نسخه ش در هر بازه زمانی به طرز چشمگیری رو فروش کنسول تاثیر میذاره، یا حکم ماریو برای کنسولهای نینتندو؛ طوری که زنده بودن کنسول به بودن این بازی ها وابسته باشه، این ها میشن سیستم سلر یا با توجه به تعریف شما برای نشان دادن تمایز میشن سوپر سیستم سلر! :d حالا من کار ندارم چه بازی سیستم سلر هست یا نیست، ولی این تعریفی که دادید از نظر تجربی کاملاً درست نیس.خب تعریف سیستم سلر هم در بازی سنتر عوض شد و دوستان برای خودشون رساله جدید تنظیم کردن. سیستم سلر یا همون killer game اسمشون روش هست، یعنی مثلا بازی که مصرف کننده به خاطر جهش گرافیکش، یونیک بودن یا امتیازات بالا و مثبتی که داشته، یا تحسین مخاطب و منقد رو بدست آورده، (که این لزوما الزامی نیست) ترغیب بشه یک دستگاه رو برای استفاده اون عنوان خریداری کنه. این مسئله هم که باید حتما فروشش پایدار باشه از بازی سنتر در اومده و اصلا همچین چیزی نیست. بازی اگر تونسته به فروش یک دستگاه حتی یک روز کمک کنه و باعث افزایشش بشه A killer game یا همون سیستم سلر میگن
رسمی که نه ولی فکر کنم خودت هم میدونی آماری که مثلا هر ماه تو این تاپیک در مورد NPD گذاشته میشه از Neogaf هست و کسی هم نمیاد گیر بده اینا آمار رسمی نیستاین جایی اعلام رسمی شده ؟![]()
PS4 دوبرابر X1 فروخته, خود دستینی هم تا خرخره روی PS4 تبلیغ شده, چرا نباید میزان فروش 70 به 30 نباشه؟حالا کاملا آزادید که به شوخی های بی مزتون ادامه بدید و هی بگید سونی توی 500 تا کنفرانس Destiny رو نمایش داد و یا کلی تبلیغ کرد و... اصلا مهم نیست. مهم اینه که در حال حاضر یکی از بزرگترین بازی های نسل پیش رو که میتونست برگ برنده مایکروسافت باشه الان طرفدارهای خودش رو روی PS4 پیدا کرده و سونی موفق بوده. کسایی هم که انتظار داشتن Destiny بیاد 70 80 درصد روی PS4 فروش کنه و کلا X1 هیچی نفروشه کلا از بیخ از مرحله پرتن و به وضوح از هیچی سر در نمیارن.
به خاطر اینکه 2 نسله بانجی = XBox !PS4 دوبرابر X1 فروخته, خود دستینی هم تا خرخره روی PS4 تبلیغ شده, چرا نباید میزان فروش 70 به 30 نباشه؟
این دو موردی که Bold کردم رو اگر لینک بدی حرفی نیسترسمی که نه ولی فکر کنم خودت هم میدونی آماری که مثلا هر ماه تو این تاپیک در مورد NPD گذاشته میشه از Neogaf هست و کسی هم نمیاد گیر بده اینا آمار رسمی نیستگذشته از این حساب کردنش هم راحته، خود سونی چند وقت پیش گفته بود به ازای هر 15.000 کنسول PS4 که تو UK فروش میره، 10.000 تا X1 فروخته میشه. این میشه 1.5 به 1.0 (آمار فروش کلی دو کنسول هم تقریبا اینو تایید میکنه). حالا گفتن فروش PS4 حدود 300% رشد داشته، بعد هم گفتن فروش PS4 دقیقا دو برابر X1 بوده، حالا با یه محاسبه ساده به اون 200% می رسیم
![]()
PS4 دوبرابر X1 فروخته, خود دستینی هم تا خرخره روی PS4 تبلیغ شده, چرا نباید میزان فروش 70 به 30 نباشه؟
PS4 دوبرابر X1 فروخته, خود دستینی هم تا خرخره روی PS4 تبلیغ شده, چرا نباید میزان فروش 70 به 30 نباشه؟
شوخی میکنی دیگه؟ دستنی رو میدونی کی ساخته؟ اگه IP جدید بود منم باهات موافق بودم، اما عزیز من، برادر من این بازی رو بانجی ساخته! فن های مایکروسافت دو نسل با این استدیو زندگی کردن. پر فروش ترین بازیشون هست. ان میلیون ساعت بازی کردنش. همینکه اسم بانجی رو بازی باشه کافیه تا فروشش تضمین باشه! خیلی واضح هست! درسته که تبلیغات بازی انحصاری سونی بوده اما دیگه اینطور هم نبوده که کلا فن های مایکروسافت ندونن اصلا Destiny چیه، خوردنیه یا پوشیدنیه! انها هم به همون اندازه بازی رو دیدن و تجربه کردن! اصلا اگه سونی این همه تبلیغ نمیکرد و این سیاست رو در پیش نمیگرفت اصلا بعید نبود که الان قضیه کاملا برعکس بشه و فروش X1 بیشتر بشه!
ببین قضیه عین MGS هست قشنگ. با اینکه مولتی شده اما فروش روی برند PS بیشتر بود. خوب معلومه چرا. چون فن های سونی سه نسله این بازی رو تجربه کردن و منتظرشن اما فن های مایکرو نه. حالا شما فکر کن مایکرو بیاد تبلیغات انحصاری بکنه برای MGS5 و یکاری کنه که روی X1 بیشتر بفروشه. با همین نصبتی که الان Destiny داره. خوب کار خیلی بزرگی انجام داده و همینکه بازی رو کشیده طرف خودش و برای خودش شد کنسول سلر یعنی کلی. دیگه نمیشه گفت که همه تبلیغاتش پشم بوده و گند زده و خسته نباشه و اینا چون حالا که تبلیغات انجصاری داشته یعنی باید فروشش 7 به 3 باشه و ....
در هر صورت توضیح واضحات هست. اگه باز هم نمیخواید قبول کنید و هی دلیل و توجیح میارید خودتون هم میدونید که بنا به دلایل دیگه هست که ما با ان دلایل خاص اصلا کار نداریم.
این واسه چند ماه پیش هست ولی من خبر جدیدتر از این هم دارم که اگه پیدا کردم میزارماین دو موردی که Bold کردم رو اگر لینک بدی حرفی نیست![]()
Sony: UK PS4 to Xbox One sales ratio is 1.5:1 • Eurogamer.netSony: UK PS4 to Xbox One sales ratio is 1.5:1
حتی تو خود خبر تلویحا به رشد فروش X1 اشاره شده.It outsold Xbox One hardware by two consoles to one, but it wasn't a bad week for Microsoft either, who also posted a significant sales hike week-on-week