آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

چرا معنی یک موضوع رو تحریف میکنید؟ سیستم سلر اسمش روشه:d محصولی که باعث فروش سیستم میشه.... حالا یک محصول مثل gt5 سیستم سلر بزرگی محصوب میشه.. یکی هم مثل gt6 سیستم سلر معمولی... موضوع اینجاست چه دوستان قبول کنید چه نکنید destiny یک سیستم سلر برای هر 4 پلتفرم محصوب میشه... حالا تاثییر زیاد یا کم باید چند ماه دیگه بررسی بشه...نمیدونم چه اصراریه الان معلوم کنید:d

خب تعریف سیستم سلر هم در بازی سنتر عوض شد و دوستان برای خودشون رساله جدید تنظیم کردن. سیستم سلر یا همون killer game اسمشون روش هست، یعنی مثلا بازی که مصرف کننده به خاطر جهش گرافیکش، یونیک بودن یا امتیازات بالا و مثبتی که داشته، یا تحسین مخاطب و منقد رو بدست آورده، (که این لزوما الزامی نیست) ترغیب بشه یک دستگاه رو برای استفاده اون عنوان خریداری کنه. این مسئله هم که باید حتما فروشش پایدار باشه از بازی سنتر در اومده و اصلا همچین چیزی نیست. بازی اگر تونسته به فروش یک دستگاه حتی یک روز کمک کنه و باعث افزایشش بشه A killer game یا همون سیستم سلر میگن

خوب معناهای بسیاری از سیستم سلر در آوردیم امروز :d سیستم سلر های یه روزه , دو روزه , سه روزه تا یه هفته ای ;) سیستم سلر ماهیانه و سالیانه ...
سیستم سلر فروش پایدار , سیستم سلر فروش نا پایدار :d
سیستم سلر COD کیلر :d سیستم سلر همچون COD نسل قبل :))
و باقی سیستم سلر های دیگر ...

خب تعریف سیستم سلر هم در بازی سنتر عوض شد و دوستان برای خودشون رساله جدید تنظیم کردن. سیستم سلر یا همون killer game اسمشون روش هست، یعنی مثلا بازی که مصرف کننده به خاطر جهش گرافیکش، یونیک بودن یا امتیازات بالا و مثبتی که داشته، یا تحسین مخاطب و منقد رو بدست آورده، (که این لزوما الزامی نیست) ترغیب بشه یک دستگاه رو برای استفاده اون عنوان خریداری کنه. این مسئله هم که باید حتما فروشش پایدار باشه از بازی سنتر در اومده و اصلا همچین چیزی نیست. بازی اگر تونسته به فروش یک دستگاه حتی یک روز کمک کنه و باعث افزایشش بشه A killer game یا همون سیستم سلر میگن
این تعریفی که دادید واقعا از نظر منطق درسته، با استناد به این تعریف می تونیم بگیم لازمه بازی یه نفر رو ترغیب کنه کنسول بخره ! پس اسمش میشه سیستم سلر! باید یه تمایز قائل شد، مثلا یه بازی مثل Halo با عرضه هر نسخه ش در هر بازه زمانی به طرز چشمگیری رو فروش کنسول تاثیر میذاره، یا حکم ماریو برای کنسولهای نینتندو؛ طوری که زنده بودن کنسول به بودن این بازی ها وابسته باشه، این ها میشن سیستم سلر یا با توجه به تعریف شما برای نشان دادن تمایز میشن سوپر سیستم سلر! :d حالا من کار ندارم چه بازی سیستم سلر هست یا نیست، ولی این تعریفی که دادید از نظر تجربی کاملاً درست نیس.

یک سرچی در این مورد زدم این متن پیدا کردم که فکر می کنم دوستمون Farh@d فقط دو خط اولش ترجمه کرده گذاشته :

A killer game or system seller is a kind of game that makes a consumer want to purchase a console primarily for that game. It's often because of a significant leap forward in graphics, but can also be because a game offers something unique, never seen before, critical acclaim, or appeals to an entirely new audience. Companies try to put out at least one system seller during the launch of a console in order to convince people to purchase it. In the case of PC gaming, a gamer may spend money upgrading computer parts to play the game at high settings.

Exclusives tend to be better system sellers than cross-platform games. Additionally, a sequel on a new console is usually a big system seller (e.g. Halo 3 on Xbox 360). However, a sequel released on the original game's console may not generate higher system sales, because gamers who wanted that type of game will have already purchased the console for the original (e.g. Halo 2 on Xbox).

Typically, a good game will cause some sort of hardware bump, but only a killer game provides a large and sustained system boost. A killer game is nearly always a best seller, but a best selling game is not always a system seller

این جایی اعلام رسمی شده ؟ :دی
رسمی که نه ولی فکر کنم خودت هم میدونی آماری که مثلا هر ماه تو این تاپیک در مورد NPD گذاشته میشه از Neogaf هست و کسی هم نمیاد گیر بده اینا آمار رسمی نیست :دی گذشته از این حساب کردنش هم راحته، خود سونی چند وقت پیش گفته بود به ازای هر 15.000 کنسول PS4 که تو UK فروش میره، 10.000 تا X1 فروخته میشه. این میشه 1.5 به 1.0 (آمار فروش کلی دو کنسول هم تقریبا اینو تایید میکنه). حالا گفتن فروش PS4 حدود 300% رشد داشته، بعد هم گفتن فروش PS4 دقیقا دو برابر X1 بوده، حالا با یه محاسبه ساده به اون 200% می رسیم :دی

پ.ن: اون System Seller ـی که همه می شناسیم با این تعاریفی که دوستان از System Seller میکنن یه کم تضاد داره :دی

آخرین ویرایش:
البته که کامل مشخصا هست عزیزانی که این بحث System Seller بودن یا نبودن Destiny رو پیش کشیدن چه منظوری دارن که انم انقدر صحبت هاشون تکراری و فنبویانه هست که ارزش نقل قول کردن رو هم نداره. اما در کل System Seller هیچ معنی خاص و عجیبی نداره که نیاز به کشف و رمزگشایی داشته باشه. هر عنوانی که بتونه به طور محسوسی موجب افزایش فروش یک پلتفرم بشه، میشه یک بازی System Seller. به همین سادگی. الکی با لغات بازی نکنید. هیچ قانونی هم مبنی بر اینکه حتما باید انحصاری باشه و یا موجب افزایش فروش تنها یک کنسول بشه وجود نداره. فلذا از خودتون قانون و بند و تبصره اختراع نکنید!

Destiny یکی از کنسول سلرترین بازی های پایانی سال هست. هم برای سونی و هم برای مایکروسافت. حرف من نیست. اگه کار با اینترنت و تایپ کردن رو بلد هستید میتونید سرچ کنید ببینید تو یک سری از نظر سنجی ها چند درصد از گیمرها گفته بودن که با Destiny وارد نسل هشتم میشن. وقتی این بازی یک عالمه گیمر رو متقاعد کرده که بیان PS4 و X1 بخرن یعنی کنسول سلر هست. منتهای مراتب به دلیل عملکرد بهتر سونی و هزینه هایی که کرد به فروش PS4 خیلی بیشتر کمک کرد و خود سونی گفته که این بازی باعث شده PS4 بعد از کریسمس بهترین دوران فروش رو تجربه کنه.

در آخر اینکه باز هم میگم، Destiny یک بازی بزرگ از طرف محبوب ترین استدیو بازی سازی برای برند Xbox هست، در نتیجه همه کسایی که تا الان X1 خریدن با این بازی آشنا هستن و سازنده هاش رو میشناسن. عین رابطه ای که فن های سونی با ND دارن و این استدیو و بازی هاش رو میپرستن. بازی تو ژانری هست که بیشتر طرفدار و مخاطب رو بین فن های Xbox داره. در نتیجه پتانسیل خیلی خیلی بالایی برای فروش خیلی زیاد روی X1 و 360 داشت. از ان طرف شرایط سخت برای سونی بود. اما با برنامه ریزی های خوب و سرمایه گذاری درستی که کرد تونست این بازی رو طوری برای طرفداران خودش پرزنت کنه که روی PS4 فروش بهتری داشته باشه. تو همه کنفرانس ها بردش، یک عالمه تبلیغ کرد و .... الان هم داره نتیجش رو میبینه و این بازی بجای X1 داره بیشتر برای PS4 مشتری جذب میکنه. عین MGS که علی رغم مولتی شدن فروش نسخه PS اش خیلی بیشتره چون بیشتر طرفدارانش فن های برند PS هستن نه Xbox. اگه مایکروسافت هم بتونه کاری بکنه که MGS بیاد روی X1 بیشتر بفروشه یعنی تونسته عین سونی کار بزرگی رو انجام بده. وقتی افراد بیشتری به واسطه این بازی میرن PS4 میخرن یعنی مجاب شدن که انتخاب بهتر PS4 هست. حتی تو بازارهای اصلی مایکروسافت (آمریکا و انگلیس) که همین دوستان تا 7 8 ماه پیش سندش رو شیش دونگ پشت قباله مایکروسافت انداخته بودن هم Xbox نتونست با PS رقابت کنه و گیمرها بجای X1 دارن PS4 رو انتخاب میکنن.

حالا کاملا آزادید که به شوخی های بی مزتون ادامه بدید و هی بگید سونی توی 500 تا کنفرانس Destiny رو نمایش داد و یا کلی تبلیغ کرد و... اصلا مهم نیست. مهم اینه که در حال حاضر یکی از بزرگترین بازی های نسل پیش رو که میتونست برگ برنده مایکروسافت باشه الان طرفدارهای خودش رو روی PS4 پیدا کرده و سونی موفق بوده. کسایی هم که انتظار داشتن Destiny بیاد 70 80 درصد روی PS4 فروش کنه و کلا X1 هیچی نفروشه کلا از بیخ از مرحله پرتن و به وضوح از هیچی سر در نمیارن.

حالا کاملا آزادید که به شوخی های بی مزتون ادامه بدید و هی بگید سونی توی 500 تا کنفرانس Destiny رو نمایش داد و یا کلی تبلیغ کرد و... اصلا مهم نیست. مهم اینه که در حال حاضر یکی از بزرگترین بازی های نسل پیش رو که میتونست برگ برنده مایکروسافت باشه الان طرفدارهای خودش رو روی PS4 پیدا کرده و سونی موفق بوده. کسایی هم که انتظار داشتن Destiny بیاد 70 80 درصد روی PS4 فروش کنه و کلا X1 هیچی نفروشه کلا از بیخ از مرحله پرتن و به وضوح از هیچی سر در نمیارن.
PS4 دوبرابر X1 فروخته, خود دستینی هم تا خرخره روی PS4 تبلیغ شده, چرا نباید میزان فروش 70 به 30 نباشه؟

PS4 دوبرابر X1 فروخته, خود دستینی هم تا خرخره روی PS4 تبلیغ شده, چرا نباید میزان فروش 70 به 30 نباشه؟
به خاطر اینکه 2 نسله بانجی = XBox !
اگر این تبلیغات تا خرخره نبود، احتمالا فروش 10:1 روی Xbox بود!

رسمی که نه ولی فکر کنم خودت هم میدونی آماری که مثلا هر ماه تو این تاپیک در مورد NPD گذاشته میشه از Neogaf هست و کسی هم نمیاد گیر بده اینا آمار رسمی نیست :دی گذشته از این حساب کردنش هم راحته، خود سونی چند وقت پیش گفته بود به ازای هر 15.000 کنسول PS4 که تو UK فروش میره، 10.000 تا X1 فروخته میشه. این میشه 1.5 به 1.0 (آمار فروش کلی دو کنسول هم تقریبا اینو تایید میکنه). حالا گفتن فروش PS4 حدود 300% رشد داشته، بعد هم گفتن فروش PS4 دقیقا دو برابر X1 بوده، حالا با یه محاسبه ساده به اون 200% می رسیم :دی
این دو موردی که Bold کردم رو اگر لینک بدی حرفی نیست :دی

یه موقع 10 میلیون کنسول فروخته شده، یه بازی میاد 4 میلیون نسخه میفروشه ولی میزان فروش کنسول به اندازه ی فروش بازی تغییر نمیکنه. فرضاً 500.000 کنسول فروخته میشه.
یه موقع 10 میلیون کنسول فروخته شده، یه بازی میاد 4 میلیون نسخه میفروشه و میزان فروش کنسول متناسب با فروش اون بازی تغییر میکنه.فرضاً 2 میلیون کنسول فروخته میشه.
اولی سیستم سلر نیست! به عنوان مثال من X1 دارم، انتخاب میکنم از بین بازیهای موجود DR3 رو بگیرم و بازی کنم. اگه X1 نداشتم طرف DR3 هم نمیرفتم!
دومی سیستم سلر هست!فرضاً من PS4 ندارم، با اومدن destiny تصمیم میگیرم برای تجربه کردنش برم کنسول بگیرم!
هیچ ربطی به اینکه یه بازی چند هفته فروش رو بالا نگه داره و ... نداره! اینکه یه بازی پرفروش باشه ولی سیستم سلر نباشه تو مثال بالا کاملاً فکر میکنم مشخص باشه.
این دیگه تعریف پایه ای بود! درسطح پایین تر من بلد نیستم :دی

شوخی میکنی دیگه؟ دستنی رو میدونی کی ساخته؟ اگه IP جدید بود منم باهات موافق بودم، اما عزیز من، برادر من این بازی رو بانجی ساخته! فن های مایکروسافت دو نسل با این استدیو زندگی کردن. پر فروش ترین بازیشون هست. ان میلیون ساعت بازی کردنش. همینکه اسم بانجی رو بازی باشه کافیه تا فروشش تضمین باشه! خیلی واضح هست! درسته که تبلیغات بازی انحصاری سونی بوده اما دیگه اینطور هم نبوده که کلا فن های مایکروسافت ندونن اصلا Destiny چیه، خوردنیه یا پوشیدنیه! انها هم به همون اندازه بازی رو دیدن و تجربه کردن! اصلا اگه سونی این همه تبلیغ نمیکرد و این سیاست رو در پیش نمیگرفت اصلا بعید نبود که الان قضیه کاملا برعکس بشه و فروش X1 بیشتر بشه!

ببین قضیه عین MGS هست قشنگ. با اینکه مولتی شده اما فروش روی برند PS بیشتر بود. خوب معلومه چرا. چون فن های سونی سه نسله این بازی رو تجربه کردن و منتظرشن اما فن های مایکرو نه. حالا شما فکر کن مایکرو بیاد تبلیغات انحصاری بکنه برای MGS5 و یکاری کنه که روی X1 بیشتر بفروشه. با همین نصبتی که الان Destiny داره. خوب کار خیلی بزرگی انجام داده و همینکه بازی رو کشیده طرف خودش و برای خودش شد کنسول سلر یعنی کلی. دیگه نمیشه گفت که همه تبلیغاتش پشم بوده و گند زده و خسته نباشه و اینا چون حالا که تبلیغات انجصاری داشته یعنی باید فروشش 7 به 3 باشه و ....

در هر صورت توضیح واضحات هست. اگه باز هم نمیخواید قبول کنید و هی دلیل و توجیح میارید خودتون هم میدونید که بنا به دلایل دیگه هست که ما با ان دلایل خاص اصلا کار نداریم.

شوخی میکنی دیگه؟ دستنی رو میدونی کی ساخته؟ اگه IP جدید بود منم باهات موافق بودم، اما عزیز من، برادر من این بازی رو بانجی ساخته! فن های مایکروسافت دو نسل با این استدیو زندگی کردن. پر فروش ترین بازیشون هست. ان میلیون ساعت بازی کردنش. همینکه اسم بانجی رو بازی باشه کافیه تا فروشش تضمین باشه! خیلی واضح هست! درسته که تبلیغات بازی انحصاری سونی بوده اما دیگه اینطور هم نبوده که کلا فن های مایکروسافت ندونن اصلا Destiny چیه، خوردنیه یا پوشیدنیه! انها هم به همون اندازه بازی رو دیدن و تجربه کردن! اصلا اگه سونی این همه تبلیغ نمیکرد و این سیاست رو در پیش نمیگرفت اصلا بعید نبود که الان قضیه کاملا برعکس بشه و فروش X1 بیشتر بشه!

ببین قضیه عین MGS هست قشنگ. با اینکه مولتی شده اما فروش روی برند PS بیشتر بود. خوب معلومه چرا. چون فن های سونی سه نسله این بازی رو تجربه کردن و منتظرشن اما فن های مایکرو نه. حالا شما فکر کن مایکرو بیاد تبلیغات انحصاری بکنه برای MGS5 و یکاری کنه که روی X1 بیشتر بفروشه. با همین نصبتی که الان Destiny داره. خوب کار خیلی بزرگی انجام داده و همینکه بازی رو کشیده طرف خودش و برای خودش شد کنسول سلر یعنی کلی. دیگه نمیشه گفت که همه تبلیغاتش پشم بوده و گند زده و خسته نباشه و اینا چون حالا که تبلیغات انجصاری داشته یعنی باید فروشش 7 به 3 باشه و ....

در هر صورت توضیح واضحات هست. اگه باز هم نمیخواید قبول کنید و هی دلیل و توجیح میارید خودتون هم میدونید که بنا به دلایل دیگه هست که ما با ان دلایل خاص اصلا کار نداریم.

دوست عزیز دستینی درسته که یه ip مجزا واسه سونی نیست ولی محتوا و قابلیت های اضافه ایی در بازی برای ps4 قرار داده شده که در xbox one نیست که این بازی رو در ps4 بسیار لذتبخش تر از xbox one کرده خود رئیس بخش سرگرمی های سونی هم اعلام کرده بود که دستینی همانند یک ip جدید واسه ماست خبری که در یک هفته گذشته منتشر شد حاکی از این بود که سونی 300 هزار کنسول در بریتانیا فروخته , بدون شک این امار در کشور های دیگه هم تکرار خواهد شد و فروشی باور نکردی رو برای ps4 به همراه خواد داشته پس نظریه اون دوستمون راجب 70 به 30 زیاد عجیب بنظر نمیرسه

این دو موردی که Bold کردم رو اگر لینک بدی حرفی نیست :دی
این واسه چند ماه پیش هست ولی من خبر جدیدتر از این هم دارم که اگه پیدا کردم میزارم :دی
Sony: UK PS4 to Xbox One sales ratio is 1.5:1
Sony: UK PS4 to Xbox One sales ratio is 1.5:1 • Eurogamer.net

اینم که واسه همین چند روز پیش هست دیگه :دی
UK PS4 sales up 300 per cent thanks to Destiny launch | Games industry news | MCV
It outsold Xbox One hardware by two consoles to one, but it wasn't a bad week for Microsoft either, who also posted a significant sales hike week-on-week
حتی تو خود خبر تلویحا به رشد فروش X1 اشاره شده.

آخرین ویرایش:
درسته به بحث در این مورد علاقه ندارم، منتهی بهتره این نکته رو هم در نظر بگیرید که 20-30 درصد دارندگان PS4 از XBOX کوچ کردن به این کنسول و اینطور نیست که بگیم هرکی PS4 داشته قطعه اصلا نمیدونسته بانجی و هیلو چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or