این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
یعنی ما فرض رو بر این می گیریم که هفته آینده فروش PS4 دوباره میشه هفته ای 15.000 واحد، الان این 45.000 تایی که به خاطر عرضه Destiny بیشتر از حالت عادی فروش رفته، باعث میشه به این بازی بگیم System Seller؟ واقعا؟دقیقاً کجا گفتن یه بازی باید چند هفته فروشش ادامه داشته باشه تا System Seller به حساب بیاد ؟System Seller به بازی هایی می گن که باعث میشه مردم برن به خاطر اون بازی یه کنسول بخرن.به مدّت ادامه ی فروش بازی ارتباطی نداره.Destiny هم چه این فروشش ادامه پیدا کنه چه نکنه،یه System Seller هستش به همون دلیلی که فرمودم .
![]()
یعنی ما فرض رو بر این می گیریم که هفته آینده فروش PS4 دوباره میشه هفته ای 15.000 واحد، الان این 45.000 تایی که به خاطر عرضه Destiny بیشتر از حالت عادی فروش رفته، باعث میشه به این بازی بگیم System Seller؟ واقعا؟من نگفتم این بازی System Seller نمیشه، شاید در ادامه خیلی بهتر از این کار کرد و باعث فروش بیشتر PS4 شد، ولی حتما یه تجدید نظری در مورد دیدگاهت در مورد System Seller بکن
![]()
به اون واضحی توضیح دادمآخه به ادامه یافتن فروش خوب بازی ارتباطی نداره.همین الان همه جا Destiny رو System Seller حساب کردن.چه هفته ی بعد هم خوب بفروشه چه خوب نفروشه :biggrin1: تعریف System Seller هم همینی بود که فرمودم :biggrin1: دیگه نمی دونم شما اون ادامه یافتن فروش بازی رو از کجا میاری :biggrin1:
دقیقا!! زدی تو خال!تازه کلی رفتن براش کنسول خریدن و این شده؟یعنی در غیر اینصورت روی وان 5 میلیونی بیشتر از PS4 ـه 10 میلیونی میفروخت؟
واویلا...
تا باشه از این فرست پارتی ها![]()
به اون واضحی توضیح دادمحالا مثال عددی میزنم بلکه متوجه بشی!
آمار فروش ماه May 2008 تو آمریکا:
PS3 = 208.000
X360 = 186.000
تو ماه June 2008 بازی MGS4 عرضه میشه و آمار به این شکل تغییر میکنه:
PS3 = 405.000
X360 = 220.000
الان هم قضیه همینه، الان اگه تو چند هفته اختلاف فروش X1 و PS4 در همون حدی که گفتم باشه اون وقت به بازی میگن System Seller، گرفتی یا یه مدل دیگه بگم؟
پ.ن: چون آمار US ماهیانه اعلام میشه، در مورد UK هم حداقل باید آمار 4 هفته بیاد که بشه دقیق نظر داد. البته مشخصا فروش تو UK کمتر از US هست و در کل منظورم تدام فروش خوب بود.
System Seller بودن به مدّت زمان ربطی نداره .شما میگی اگه اختلاف فروش X1 و PS4 چند هفته ادامه داشته باشه به همون صورت، اون وقت بازی System Seller محسوب میشه.ادامه پیدا کردن اون اختلاف هیچ تاثیری رو System Seller بودن نمیذاره.الان اگه تو چند هفته اختلاف فروش X1 و PS4 در همون حدی که گفتم باشه اون وقت به بازی میگن System Seller
اوکی فروش PS4 از X1 به میزان 30.000 هزار تا توی UK بیشتر شده در نتیجه بهش میگیم System Seller، ولمون کن تو رو خداآقا خودت و زدی به اون راه یا مارو چیز دیگه ای فرض کردی ؟عزیز من تعریف System Seller رو که گفتم بخون بعد آمار بزار
![]()
اشتباهت هم همینجاس:
System Seller بودن به مدّت زمان ربطی نداره .شما میگی اگه اختلاف فروش X1 و PS4 چند هفته ادامه داشته باشه به همون صورت، اون وقت بازی System Seller محسوب میشه.ادامه پیدا کردن اون اختلاف هیچ تاثیری رو System Seller بودن نمیذاره.بعد شما هی بگو اگه چند هفته ادامه پیدا کنه .
الان Destiny اومد فروش PS4 سیصد درصد زیاد شد.الان Destiny یه System Seller حساب میشه.به ادامه پیدا کردن این روند یا ادامه پیدا نکردنش تاثیری رو System Seller بوذن بازی نمیذاره.افتاد ؟![]()
پس اینجوری که میگی سالی 20 تا System Seller داریم، من رو بگو فکر میکردم System Seller یه چیز دیگه هستSystem Seller به بازی میگن که باعث بشه مردم برن یه کنسول به خاطر اون بازی بخرن.دیگه خودت پیدا کن کدوما System Seller هستن کدوما نه
اوکی فروش PS4 از X1 به میزان 30.000 هزار تا توی UK بیشتر شده در نتیجه بهش میگیم System Seller، ولمون کن تو رو خدامثلا فردا Forza Horizon 2 اومد و فروش X1 یه هفته بیشتر شد در نتیجه FH2 هم System Seller هست؟ هفته بعدش DriverClub اومد و قضیه برعکس شد اون موقع DC میشه System Seller؟
بعدش هم که Sunset میاد و از اون طرف هم LBP3 میاد و قطعا همه اینا حداقل تو هفته اول تاثیر خوبی رو فروش کنسول میزارن، در نتیجه همشون System Seller هستن؟ ابهت System Seller رو زیر سوال بردی!
![]()
پس اینجوری که میگی سالی 20 تا System Seller داریم، من رو بگو فکر میکردم System Seller یه چیز دیگه هست![]()
حاجی چرا بحثو میپیچونی ؟:d معمولا به هر چیزی که باعث بالا رفتن فروش یک کنسول بشه میگن SYSTEM SELLER . حالا DESTINY هم باعث افزای فروش 300 درصدی PS4 شده .:dاوکی فروش PS4 از X1 به میزان 30.000 هزار تا توی UK بیشتر شده در نتیجه بهش میگیم System Seller، ولمون کن تو رو خدامثلا فردا Forza Horizon 2 اومد و فروش X1 یه هفته بیشتر شد در نتیجه FH2 هم System Seller هست؟ هفته بعدش DriverClub اومد و قضیه برعکس شد اون موقع DC میشه System Seller؟
بعدش هم که Sunset میاد و از اون طرف هم LBP3 میاد و قطعا همه اینا حداقل تو هفته اول تاثیر خوبی رو فروش کنسول میزارن، در نتیجه همشون System Seller هستن؟ ابهت System Seller رو زیر سوال بردی!
![]()
مواردی که توی این متن نوشته شده نشون از این داره که این بازی یک SYSTEM SELLER__ه:dWhat a week! Since Destiny launched one week ago, it has officially become the biggest PS4 game launch in North America ever. The game broke records for being the fastest purchased and most played PS4 game during its first week on sale. In fact, last week was our single biggest PS4 hardware sales week since Christmas 2013! That’s a lot of PS4s. Thanks, Guardians!
اگه یه بازی باعث رشد چشمگیری تو فروش کنسول بشه بهش میگن System Seller
عزیزان، دوستان، برادرانمعمولا به هر چیزی که باعث بالا رفتن فروش یک کنسول بشه میگن SYSTEM SELLER . حالا DESTINY هم باعث افزای فروش 300 درصدی PS4 شده