آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

حامد جان این صحبتی که بعضی ها برای اینکه همچی نفی کنن میکنن که الان با زمان کریسمس که خانواده در صورت نبود یک کنسول یه کنسول دیگه میخرن جواب میدن که بخوان اونم نفی کنن دیگه نمیدونم کی میخوان متوجه این مضوع بشن هرچند کسی که نخواد متوجه بشه نمیشه .;)
قضیه اصلا این نیست که کسی در نبود یه کنسول بره یه کنسول دیگه بخره !! قضیه یه چیز دیگس که شاید یکم در فهمیدنش بعضی دوستان به مشکل بر بخورند اونم اینه که اگه مثلا PS4 در UK به تعداد محدوده کم در دسترس باشه برا خرید خیلی ها که میخوان PS4 بخرند فعلا قادر به خرید نیستند و میفته عقب (نه اینکه برن وان بخرن !!) و معنیش همین جمله ی سونی هست که به فارسی سلیس میشه تقاضای بیشتر نسبت به موجودی ولی کسی که بخواد xone بخره (حالا بخاطره تایتان یا هر دلیلی که داره ) به خاطره تقاضای کمتری که قبلا بوده و موجود بودن در تمام فروشگاه ها راحت میخره

آخرین ویرایش:
Microsoft’s Xbox One has been the best-selling games console for four weeks in a row, MCV understands
خبر خیلی واضحه :دی اینکه سونی به مشکل Shortage خورده دیگه تقصیر مایکروسافت نیست، همون طور که 100 دلار گرون تر بودن X1 تقصیر سونی نیست. حالا اصلا سونی هم کمبود داشته باشه بازم هیچ ربطی به فروش خوب X1 تو این چند هفته نداشته. به هر حال ما قبلا گفتیم Titanfall میتونه یه System Seller باشه، یه سری از دوستان میگفتن نه این واسه PC هم میاد و کاری نمی تونه بکنه! وگرنه قبلا هم PS4 مشکل Shortage داشت ولی بازم بیشتر از X1 میفروخت :دی

آخرین ویرایش:
جونم به این دیده بازت !! قضیه این نیست که طرف رفته دیده PS4 نیست X1 خریده قضیه اینه که خیلی ها خواستن PS4 بخرن نتونستن! ولی اون هایی که خواستن X1 بخرن راحت خریدن ! در همین هفته ی قبل در بعضی استورها وقت باز شد 74% رشد کرد . نمیدونم این قضیه تقاضای بیشتر از موجودی اینقدر غیر قابل درکه :-/
اولا که اینو پاک کردم چون حوصله بحث های واضح رو ندارم :دی دوما خیلی واضح اون بالا توضیح دادم، شما برداشتی فقط همون یه تیکه رو اونم به صورت نصفه نقل قول کردی؟ :-/ این مشکل سونی هست و ربطی به فروش خوب مایکروسافت نداره، خیلی واضحه.

طرف رفته دیده PS4 نیست بعد به جاش X1 خریده 8-|
جونم به این دیده بازت !! قضیه این نیست که طرف رفته دیده PS4 نیست X1 خریده قضیه اینه که خیلی ها در UK خواستن PS4 بخرن نتونستن! ولی اون هایی که خواستن X1 بخرن راحت خریدن ! در همین هفته ی قبل هم در بعضی استورها فقط باز شد 74% فروشش رشد کرد . نمیدونم این قضیه تقاضای بیشتر از موجودی اینقدر غیر قابل درکه :-/

- - -ویرایش - - -

اولا که اینو پاک کردم چون حوصله بحث های واضح رو ندارم :دی دوما خیلی واضح اون بالا توضیح دادم، شما برداشتی فقط همون یه تیکه رو اونم به صورت نصفه نقل قول کردی؟ :-/ این مشکل سونی هست و ربطی به فروش خوب مایکروسافت نداره، خیلی واضحه.
من گفتم ربطی به فروش X1 داره ؟! من دارم راجب فروش PS4 میگم که تقاضا بالاتره خیلی واضح ! حالا بیا همون فروش بیشتری که میگی رو با وجود کمبود PS4 در UK حساب کن ببین اختلاف مثلا در هفته ی قبل و قبلش در چه حد بوده بعد خودت اگه بخوای متوجه اوضاع میشی :)

آخرین ویرایش:
من گفتم ربطی به فروش X1 داره ؟! من دارم راجب فروش PS4 میگم که تقاضا بالاتره خیلی واضح ! حالا بیا همون فروش بیشتری که میگی رو با وجود کمبود PS4 در UK حساب کن ببین اختلاف مثلا در هفته ی قبل و قبلش در چه حد بوده بعد خودت اگه بخوای متوجه اوضاع میشی
فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره. کمبود PS4 فقط روی فروش خود PS4 تاثیر منفی میزاره، و این مشکل سونی هست نه مایکروسافت :دی من اول و وسط و آخر حرفی که زدم همین بود، مثل همیشه خیلی واضح :دی
===
فروش هفته 11 ـم سال 2014 در آلمان
Code:
[LEFT]01    (NE)    PS3    DARK SOULS II    (NAMCO BANDAI GAMES)
02    (NE)    XBO    TITANFALL    (ELECTRONIC ARTS)
03    (NE)    PC    TITANFALL    (ELECTRONIC ARTS)
04    (NE)    3DS    YOSHI'S NEW ISLAND    (NINTENDO)
05    (NE)    360    DARK SOULS II    (NAMCO BANDAI GAMES)
06    (09)    PS3    GRAND THEFT AUTO V    (TAKE-TWO INTERACTIVE)
07    (01)    PS3    NEED FOR SPEED: RIVALS    (ELECTRONIC ARTS)
08    (02)    PC    DIABLO III    (ACTIVISION BLIZZARD)
09    (06)    PS3    THE ELDER SCROLLS V - SKYRIM    (BETHESDA SOFTWORKS)
10    (05)    PS3    CALL OF DUTY: BLACK OPS II    (ACTIVISION BLIZZARD)

[/LEFT]

فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره.

از هر ترولیست و هیتری انتظار این جمله رو داشتم غیر از یکی مثل شما با این همه ادعا 8-|

مطمئنم این جمله رو خوندی مطمئن هم هستم که معنیش رو فهمیدی :
The console is reported to have benefited from PlayStation 4's hardware shortages

اینم تحلیل کارشناسانه :=d>
فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره

خدا رو شکر اگه به یه چیزی تا قبل از این شک داشتم الان صددرصد خیالم راحت شد.

فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره. کمبود PS4 فقط روی فروش خود PS4 تاثیر منفی میزاره، و این مشکل سونی هست نه مایکروسافت
:biggrin1:
من اول و وسط و آخر حرفی که زدم همین بود، مثل همیشه خیلی واضح
:biggrin1:ش
خب تاثیر منفی گذاشته که فروش X1 بهش رسیده وگرنه اگه PS4 به اندازه کافی موجود بود نزدیک آمار فروش PS4 هم نمیتونست بشه

Frobary

این "خیلی واضح"ـت منو کشت :دی اینجا همه دارن فروش دو کنسول رو مقایسه میکنن و خود منبع هم داره همینو میگه که دلیل فروش بیشتر X1 تو UK کمبود از PS4 هست . هیچکس چیزی در مورد فروش X1 نگفته که خیلی واضح باشه :دی

از هر ترولیست و هیتری انتظار این جمله رو داشتم غیر از یکی مثل شما با این همه ادعا
ادعا؟ :)) ما که اصولا از هیچ نظر در حد شما نیستیم استاد، ولی من در مورد فروش بهتر X1 نسبت به PS4 اون جمله رو نگفتم، صرفا در مورد فروش خود X1 گفتم. این چیزی که شما گذاشتی رو من نمی دونم کجا نوشته ولی تو منبع اصلی (MCV UK) گفته:
Xbox’s recent success has been aided by shortages of Sony’s console
حالا میشه این برداشت رو کرد که منظورش از موفقیت این بوده:
Microsoft’s Xbox One has been the best-selling games console for four weeks in a row
یعنی در رقابت با PS4. ولی حرف من صرفا در مورد فروش خوب X1 بوده که به خاطر عرضه باندل Titanfall و کاهش 30 پوندی قیمت بوده، نمی دونم یه چیز به این واضحی رو باید چجوری بگم که دوستان متوجه بشن :دی حالا شما نظر کارشناسیت در مورد فروش X1 رو لطف کن بگو تا بدونم بحث شما اصلا سر چی هست!
===
این "خیلی واضح"ـت منو کشت
biggrin1.gif
اینجا همه دارن فروش دو کنسول رو مقایسه میکنن و خود منبع هم داره همینو میگه که دلیل فروش بیشتر X1 تو UK کمبود از PS4 هست . هیچکس چیزی در مورد فروش X1 نگفته که خیلی واضح باشه
biggrin1.gif
عمو جون، دوست من، پسر خوب، قربونت برم (:دی)، شما اصلا کامنت های منو دقیق میخونی یا نه؟ :دی لطف کن همین بخش اول کامنت فعلی رو بخون متوجه قضیه میشی. من چه کار بقیه دارم؟ نظرم رو در مورد خبر MCV و تحلیلش از خبر رو گفتم. یه بخش از کامنت اولیه ـم رو هم پاک کردم چون احساس کردم گفتنش ضرورتی نداره :دی

آخرین ویرایش:
این چیزی که شما گذاشتی رو من نمی دونم کجا نوشته ولی تو منبع اصلی (MCV UK) گفته:
این لینکی که رفیقت گذاشته :
Xbox One has been outselling PS4 for 4 weeks running in UK – Report - VideoGamer.com
اون جمله تو این لینکه.

حالا میشه این برداشت رو کرد که منظورش از موفقیت این بوده:
نه میشه هرطوری برداشت کرد که به نفع خودمون باشه :-j
دوتا سایت از "Benefit" و "aided by " استفاده کردن. ینی فهمیدنش انقدر سخته.
کمبود PS4 تاثیر بسیار مثبتی رو فروش وان میزاره بر خلاف نظر گهربار شما. دوتا سایت دارن خیلی ساده و قابل فهم به این موضوع اشاره میکنن.

یعنی در رقابت با PS4. ولی حرف من صرفا در مورد فروش خوب X1 بوده که به خاطر عرضه باندل Titanfall و کاهش 30 پوندی قیمت بوده،
خیلی قشنگ تاثیر کمبود PS4 رو ندیده میگیری =d>

از کی تا حالا حرفِ یک ادیتور سایت گیمینگ شده ملاک این همه بحث بی فایده؟:-/ :دی

این "خیلی واضح"ـت منو کشت :biggrin1: اینجا همه دارن فروش دو کنسول رو مقایسه میکنن و خود منبع هم داره همینو میگه که دلیل فروش بیشتر X1 تو UK کمبود از PS4 هست . هیچکس چیزی در مورد فروش X1 نگفته که خیلی واضح باشه :biggrin1:

بابا ما داریم می گیم که کمبود PS4 هیچ ربطی به بیشتر شدن فروش Xbox One نداره! :دی حالا می گفتین کریسمس برای بچه هاشون Xbox One می گرفتن چون PS4 نبوده (!!!)، الان دیگه چه ربطی داره خداییش؟ :دی این Titanfallـه که با مارکتینگ خوبش فروش Xone رو Boost کرده.

پسرجان خبر رو نصفه ترجمه میکنی میری ؟:|

:eek:

مگه اصلا ایشون چیزی رو ترجمه کرده؟ :دی اومد گفت فروش Xone بیشتر شده اما PS4 هنوز بیشتر هست، اون هم فقط برای منبع داشتن حرفش گفت. این جریان کمبود فروش هم یک چیزی ـه که یک ادیتور می گه،بقیه هم می گن زیاد اهمیت خاصی هم نداره :دی

اون جمله تو این لینکه.
بنده منبع اصلی رو گفتم، ایشالا با مفهوم منبع اصلی آشنایی دارید؟ :-/
نه میشه هرطوری برداشت کرد که به نفع خودمون باشه :-j
دوتا سایت از "Benefit" و "aided by " استفاده کردن. ینی فهمیدنش انقدر سخته.
کمبود PS4 تاثیر بسیار مثبتی رو فروش وان میزاره بر خلاف نظر گهربار شما. دوتا سایت دارن خیلی ساده و قابل فهم به این موضوع اشاره میکنن.
آره درست عین شما :)) خیلی واضح توضیح دادم، شما کماکان می تونید تو کامنت های من دنبال سس مخفی بگردید :))
خیلی قشنگ تاثیر کمبود PS4 رو ندیده میگیری
پس نظر شما اینه کمبود PS4 باعث شده که فروش X1 افزایش پیدا کنه؟ یعنی الان مثلا X1 میگیم 100.000 واحد فروخته، اگه PS4 کمبود نداشت پس فروش X1 میشد 50.000 یا 60.000 مثلا؟ منظورت همینه؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or