این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
قضیه اصلا این نیست که کسی در نبود یه کنسول بره یه کنسول دیگه بخره !! قضیه یه چیز دیگس که شاید یکم در فهمیدنش بعضی دوستان به مشکل بر بخورند اونم اینه که اگه مثلا PS4 در UK به تعداد محدوده کم در دسترس باشه برا خرید خیلی ها که میخوان PS4 بخرند فعلا قادر به خرید نیستند و میفته عقب (نه اینکه برن وان بخرن !!) و معنیش همین جمله ی سونی هست که به فارسی سلیس میشه تقاضای بیشتر نسبت به موجودی ولی کسی که بخواد xone بخره (حالا بخاطره تایتان یا هر دلیلی که داره ) به خاطره تقاضای کمتری که قبلا بوده و موجود بودن در تمام فروشگاه ها راحت میخرهحامد جان این صحبتی که بعضی ها برای اینکه همچی نفی کنن میکنن که الان با زمان کریسمس که خانواده در صورت نبود یک کنسول یه کنسول دیگه میخرن جواب میدن که بخوان اونم نفی کنن دیگه نمیدونم کی میخوان متوجه این مضوع بشن هرچند کسی که نخواد متوجه بشه نمیشه .![]()
خبر خیلی واضحهMicrosoft’s Xbox One has been the best-selling games console for four weeks in a row, MCV understands
اولا که اینو پاک کردم چون حوصله بحث های واضح رو ندارمجونم به این دیده بازت !! قضیه این نیست که طرف رفته دیده PS4 نیست X1 خریده قضیه اینه که خیلی ها خواستن PS4 بخرن نتونستن! ولی اون هایی که خواستن X1 بخرن راحت خریدن ! در همین هفته ی قبل در بعضی استورها وقت باز شد 74% رشد کرد . نمیدونم این قضیه تقاضای بیشتر از موجودی اینقدر غیر قابل درکه![]()
این مشکل سونی هست و ربطی به فروش خوب مایکروسافت نداره، خیلی واضحه.جونم به این دیده بازت !! قضیه این نیست که طرف رفته دیده PS4 نیست X1 خریده قضیه اینه که خیلی ها در UK خواستن PS4 بخرن نتونستن! ولی اون هایی که خواستن X1 بخرن راحت خریدن ! در همین هفته ی قبل هم در بعضی استورها فقط باز شد 74% فروشش رشد کرد . نمیدونم این قضیه تقاضای بیشتر از موجودی اینقدر غیر قابل درکهطرف رفته دیده PS4 نیست بعد به جاش X1 خریده![]()

من گفتم ربطی به فروش X1 داره ؟! من دارم راجب فروش PS4 میگم که تقاضا بالاتره خیلی واضح ! حالا بیا همون فروش بیشتری که میگی رو با وجود کمبود PS4 در UK حساب کن ببین اختلاف مثلا در هفته ی قبل و قبلش در چه حد بوده بعد خودت اگه بخوای متوجه اوضاع میشیاولا که اینو پاک کردم چون حوصله بحث های واضح رو ندارمدوما خیلی واضح اون بالا توضیح دادم، شما برداشتی فقط همون یه تیکه رو اونم به صورت نصفه نقل قول کردی؟
این مشکل سونی هست و ربطی به فروش خوب مایکروسافت نداره، خیلی واضحه.
فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره. کمبود PS4 فقط روی فروش خود PS4 تاثیر منفی میزاره، و این مشکل سونی هست نه مایکروسافتمن گفتم ربطی به فروش X1 داره ؟! من دارم راجب فروش PS4 میگم که تقاضا بالاتره خیلی واضح ! حالا بیا همون فروش بیشتری که میگی رو با وجود کمبود PS4 در UK حساب کن ببین اختلاف مثلا در هفته ی قبل و قبلش در چه حد بوده بعد خودت اگه بخوای متوجه اوضاع میشی
[LEFT]01 (NE) PS3 DARK SOULS II (NAMCO BANDAI GAMES)
02 (NE) XBO TITANFALL (ELECTRONIC ARTS)
03 (NE) PC TITANFALL (ELECTRONIC ARTS)
04 (NE) 3DS YOSHI'S NEW ISLAND (NINTENDO)
05 (NE) 360 DARK SOULS II (NAMCO BANDAI GAMES)
06 (09) PS3 GRAND THEFT AUTO V (TAKE-TWO INTERACTIVE)
07 (01) PS3 NEED FOR SPEED: RIVALS (ELECTRONIC ARTS)
08 (02) PC DIABLO III (ACTIVISION BLIZZARD)
09 (06) PS3 THE ELDER SCROLLS V - SKYRIM (BETHESDA SOFTWORKS)
10 (05) PS3 CALL OF DUTY: BLACK OPS II (ACTIVISION BLIZZARD)
[/LEFT]
فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره.

The console is reported to have benefited from PlayStation 4's hardware shortages
فروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره
خب تاثیر منفی گذاشته که فروش X1 بهش رسیده وگرنه اگه PS4 به اندازه کافی موجود بود نزدیک آمار فروش PS4 هم نمیتونست بشهفروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره. کمبود PS4 فقط روی فروش خود PS4 تاثیر منفی میزاره، و این مشکل سونی هست نه مایکروسافت :biggrin1:من اول و وسط و آخر حرفی که زدم همین بود، مثل همیشه خیلی واضح :biggrin1:ش
پست های قبلیه منو ببین چی گفتمفروش خوب X1 عملا هیچ ارتباطی به کمبود PS4 نداره. کمبود PS4 فقط روی فروش خود PS4 تاثیر منفی میزاره، و این مشکل سونی هست نه مایکروسافت

ادعا؟از هر ترولیست و هیتری انتظار این جمله رو داشتم غیر از یکی مثل شما با این همه ادعا
ما که اصولا از هیچ نظر در حد شما نیستیم استاد، ولی من در مورد فروش بهتر X1 نسبت به PS4 اون جمله رو نگفتم، صرفا در مورد فروش خود X1 گفتم. این چیزی که شما گذاشتی رو من نمی دونم کجا نوشته ولی تو منبع اصلی (MCV UK) گفته:حالا میشه این برداشت رو کرد که منظورش از موفقیت این بوده:Xbox’s recent success has been aided by shortages of Sony’s console
یعنی در رقابت با PS4. ولی حرف من صرفا در مورد فروش خوب X1 بوده که به خاطر عرضه باندل Titanfall و کاهش 30 پوندی قیمت بوده، نمی دونم یه چیز به این واضحی رو باید چجوری بگم که دوستان متوجه بشنMicrosoft’s Xbox One has been the best-selling games console for four weeks in a row
عمو جون، دوست من، پسر خوب، قربونت برم (این "خیلی واضح"ـت منو کشتاینجا همه دارن فروش دو کنسول رو مقایسه میکنن و خود منبع هم داره همینو میگه که دلیل فروش بیشتر X1 تو UK کمبود از PS4 هست . هیچکس چیزی در مورد فروش X1 نگفته که خیلی واضح باشه![]()
![]()
این لینکی که رفیقت گذاشته :این چیزی که شما گذاشتی رو من نمی دونم کجا نوشته ولی تو منبع اصلی (MCV UK) گفته:
نه میشه هرطوری برداشت کرد که به نفع خودمون باشهحالا میشه این برداشت رو کرد که منظورش از موفقیت این بوده:

خیلی قشنگ تاثیر کمبود PS4 رو ندیده میگیری =d>یعنی در رقابت با PS4. ولی حرف من صرفا در مورد فروش خوب X1 بوده که به خاطر عرضه باندل Titanfall و کاهش 30 پوندی قیمت بوده،
این "خیلی واضح"ـت منو کشت :biggrin1: اینجا همه دارن فروش دو کنسول رو مقایسه میکنن و خود منبع هم داره همینو میگه که دلیل فروش بیشتر X1 تو UK کمبود از PS4 هست . هیچکس چیزی در مورد فروش X1 نگفته که خیلی واضح باشه :biggrin1:
پسرجان خبر رو نصفه ترجمه میکنی میری ؟![]()

بنده منبع اصلی رو گفتم، ایشالا با مفهوم منبع اصلی آشنایی دارید؟اون جمله تو این لینکه.

آره درست عین شمانه میشه هرطوری برداشت کرد که به نفع خودمون باشه
دوتا سایت از "Benefit" و "aided by " استفاده کردن. ینی فهمیدنش انقدر سخته.
کمبود PS4 تاثیر بسیار مثبتی رو فروش وان میزاره بر خلاف نظر گهربار شما. دوتا سایت دارن خیلی ساده و قابل فهم به این موضوع اشاره میکنن.
خیلی واضح توضیح دادم، شما کماکان می تونید تو کامنت های من دنبال سس مخفی بگردید
پس نظر شما اینه کمبود PS4 باعث شده که فروش X1 افزایش پیدا کنه؟ یعنی الان مثلا X1 میگیم 100.000 واحد فروخته، اگه PS4 کمبود نداشت پس فروش X1 میشد 50.000 یا 60.000 مثلا؟ منظورت همینه؟خیلی قشنگ تاثیر کمبود PS4 رو ندیده میگیری