آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

با اين حساب ميشه نتيجه گرفت كه احتمالا تا به حال فروش PS4 از مرز 6 ميليون گذشته كه اين خودش PS4 رو از Wii U جلوتر ميندازه و خوب بعد از مدت كوتاه پر فروشترين كنسول اين نسل مشخص شد

آخرین ویرایش:
باید دید بازار چقدر برای PS4 تو ژاپن ثبات داره PSV هم فکر کنم کلی لانچ فروش کرد و همه رو شگفت زده کرد ولی خوب در ادامه بسیار افت کرد.

فروش ps4 این هفته 126000 بوده ps3 هم 64000 بوده و کنسول محبوب قلب ها ی:-* مایکرسافت 48000 بوده فعلا مایکر باید با کنسول نسل قبل سونی رقابت کنه =))

اون واسه تقریبا 2 هفته پیشه :دی ( تا تاریخ 15 فوریه )

این هفته فقط نزدیک 400 هزار تا تو ژاپن فروخته :دی

باندل infamous ss برای ps4 در رده ی اول و باندل titanfall برای xboxone در رده ی 23 مایکرسافت به ip تایتان فال گند زد بیچاره ea:d
جالبش اینجاست باندل infamous برا 4 به قیمت 570$ که خیلی گرون هست ولی ملت باز دارن میخرن :d

باندل infamous ss برای ps4 در رده ی اول و باندل titanfall برای xboxone در رده ی 23 مایکرسافت به ip تایتان فال گند زد بیچاره ea:d
جالبش اینجاست باندل infamous برا 4 به قیمت 570$ که خیلی گرون هست ولی ملت باز دارن میخرن :d
آره مایکروسافت گند زد به ip.:| برای ترول کردن تایپک های دیگه ای هم هست.
مرسی.:)

من کاربر قدیمی نیستم و سه سال هم از ثبت نام کردنم تو بازیسنتر نمیگذره. ولی به وضوح میگم درصد همچین پست هایی تو بازی سنتر 2-3 سال پیش یک دهم بود. یعنی ذره ای پیش خودت فکر کردی که تازه چندروز از معرفی باندل TF گذشته؟!

یعنی پست هاتون به مغز آدم تجاوز میکنه... 8-|

اماره خيلي سنگينيه..... اي كاش منبع رو هم ميزاشتي اگه واقعا اينجور باشه كه شما ميگي جاي بسي WOW داره

- - -ویرایش - - -

من کاربر قدیمی نیستم و سه سال هم از ثبت نام کردنم تو بازیسنتر نمیگذره. ولی به وضوح میگم درصد همچین پست هایی تو بازی سنتر 2-3 سال پیش یک دهم بود. یعنی ذره ای پیش خودت فکر کردی که تازه چندروز از معرفی باندل TF گذشته؟!

از معرفي باندل I SS هم فكر نميكنم خيلي گذشته باشه اصلا من خبر نداشتم كه باندل داره

الان شما به نظرت از اومدن باندل iss چه قدر گذشته؟l-)
یه جوری میگی آدم فکر میکنه یه سال تفافت داره

خو یه چیزی! مگه این الان آمریکا نیست؟
باندل TF برای انگلیسه،حتی اگر مثلا گیم استاپ(کجاست این؟ GSـه دیگه؟ :d ) آمریکا، باندل انگلیس TF رو بفروشه،به نظرم بازم مشکلی نیست که اینجور باشه! یا حتی سرورها جدا هم نباشن،بالاخره بازار آمریکا بزرگتر از انگلیسه

قبل پست دادن و كپي خبر از منابع نه خيلي حرفه اي خودتون هم سرچي بكنيد بد نيس :

باندل تايتان فال فقط واسه انگليس فعلا عرضه شده و تو همين امازون انگليس و گيم استاپ هم تا حالا جزو بهتريناي ليست بوده ولي خبر به فروش باندل تايتان فال(البته اون باندلي كه مثل نسخه انگليس ارزان نيس) رو با بازي ديگه تو يه جاي ديگه مقايسه كرده

.

قبل پست دادن و كپي خبر از منابع نه خيلي حرفه اي خودتون هم سرچي بكنيد بد نيس :

باندل تايتان فال فقط واسه انگليس فعلا عرضه شده و تو همين امازون انگليس و گيم استاپ هم تا حالا جزو بهتريناي ليست بوده ولي خبر به فروش باندل تايتان فال(البته اون باندلي كه مثل نسخه انگليس ارزان نيس) رو با بازي ديگه تو يه جاي ديگه مقايسه كرده

.
خوب من که حرفم ر با سند زدم خوب حالا شما یه آمار بده که حرف من ر نقص کنه

شما چه جوری این آمار ر در اوردی میشه یه منبع بدی؟؟
Xbox One Top Selling Games | Statistic Brain این آمار فقط فروش tf هست
حالا باز شما بگو فیک هست

شما رتبه فروش باندلها و بازيها رو گذاشتي(تو خبر قبلي ولي مشخص نيس مال كجاي دنياس اون)چون:

تو امازن امريكا و انگليس هم بازي تايتال فال و هم باندلش نسبت به او بازي كه گذاشتين رتبه بالاتري دارن و رتبه ١ ليست هستن :

Amazon.com Best Sellers: Best Video Games

http://www.amazon.co.uk/Best-Sellers-PC-Video-Games/zgbs/videogames

گيم استاپ هم در كمتر از يك روز باندل titanfall اش تموم شده

+

حالا شما تو خبرت نوشتي رتبه باندل تايتان فال ٢٣ هست كه مشخص نيس اين رتبه مثلا مال المان هست(كه باندل قوي تو المان نداره و كلا كنسول وان فروش چنداني نداره)يا چه كشوري هست و .....(اصلا شايد كشوري هست كه ايكس باكس درش اقبال فروش نداره)

خلاصه اينكه به صرف اينكه بگيم به به يه شكست ديگه براي مايكرو پس سريع بريم خبرو بذاريم تو فروم نباشين و يكمي تحقيق كنيد(برعكسشم براي بعضي ها هست كه اين جور خبرا رو از سوني ميذارن)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or