این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد

فروش ps4 این هفته 126000 بوده ps3 هم 64000 بوده و کنسول محبوب قلب ها ی:-* مایکرسافت 48000 بوده فعلا مایکر باید با کنسول نسل قبل سونی رقابت کنه![]()
VGChartzفروش ps4 این هفته 126000 بوده ps3 هم 64000 بوده و کنسول محبوب قلب ها ی:-* مایکرسافت 48000 بوده فعلا مایکر باید با کنسول نسل قبل سونی رقابت کنه![]()

آره مایکروسافت گند زد به ip.باندل infamous ss برای ps4 در رده ی اول و باندل titanfall برای xboxone در رده ی 23 مایکرسافت به ip تایتان فال گند زد بیچاره ea:d
جالبش اینجاست باندل infamous برا 4 به قیمت 570$ که خیلی گرون هست ولی ملت باز دارن میخرن :d
برای ترول کردن تایپک های دیگه ای هم هست. باندل infamous ss برای ps4 در رده ی اول و باندل titanfall برای xboxone در رده ی 23 مایکرسافت به ip تایتان فال گند زد بیچاره ea:d

اماره خيلي سنگينيه..... اي كاش منبع رو هم ميزاشتي اگه واقعا اينجور باشه كه شما ميگي جاي بسي WOW دارهباندل infamous ss برای ps4 در رده ی اول و باندل titanfall برای xboxone در رده ی 23 مایکرسافت به ip تایتان فال گند زد بیچاره ea:d
جالبش اینجاست باندل infamous برا 4 به قیمت 570$ که خیلی گرون هست ولی ملت باز دارن میخرن :d
از معرفي باندل I SS هم فكر نميكنم خيلي گذشته باشه اصلا من خبر نداشتم كه باندل دارهمن کاربر قدیمی نیستم و سه سال هم از ثبت نام کردنم تو بازیسنتر نمیگذره. ولی به وضوح میگم درصد همچین پست هایی تو بازی سنتر 2-3 سال پیش یک دهم بود. یعنی ذره ای پیش خودت فکر کردی که تازه چندروز از معرفی باندل TF گذشته؟!
یعنی پست هاتون به مغز آدم تجاوز میکنه...![]()
الان شما به نظرت از اومدن باندل iss چه قدر گذشته؟l-)من کاربر قدیمی نیستم و سه سال هم از ثبت نام کردنم تو بازیسنتر نمیگذره. ولی به وضوح میگم درصد همچین پست هایی تو بازی سنتر 2-3 سال پیش یک دهم بود. یعنی ذره ای پیش خودت فکر کردی که تازه چندروز از معرفی باندل TF گذشته؟!
یعنی پست هاتون به مغز آدم تجاوز میکنه...![]()

خوب من که حرفم ر با سند زدم خوب حالا شما یه آمار بده که حرف من ر نقص کنهقبل پست دادن و كپي خبر از منابع نه خيلي حرفه اي خودتون هم سرچي بكنيد بد نيس :
باندل تايتان فال فقط واسه انگليس فعلا عرضه شده و تو همين امازون انگليس و گيم استاپ هم تا حالا جزو بهتريناي ليست بوده ولي خبر به فروش باندل تايتان فال(البته اون باندلي كه مثل نسخه انگليس ارزان نيس) رو با بازي ديگه تو يه جاي ديگه مقايسه كرده
.
شما چه جوری این آمار ر در اوردی میشه یه منبع بدی؟؟
Xbox One Top Selling Games | Statistic Brain این آمار فقط فروش tf هست
حالا باز شما بگو فیک هست