این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
Kids are Playing Call of Duty , Not Mario or Zeldaببین, والده میره تو مغازه میبینه PS4 نیست, بجاش wiiu میگیره که هم next gen ـه هم 100$ ارزونتره
چه والدین مسئولیت پذیری !!!Kids are Playing Call of Duty , Not Mario or Zelda![]()
آخه آریا مسئله اینه که اصلا بازی وجود نداره که اینا بابتش کنسول بخرند.اما خوب زیاد نگرانی نداره چون فکر کنم در بدترین شرایط و با تخمینی که از پیش فروش زده شده من پیش بینی می کنم حدود 200 هزار تایی فروش داشته که به نظرم می تونه سونی را به جایگاه 7 میلیون شیپ تا پایان مارچ برسونه.حتی 8 میلیون هم بعید نیست.طبق گزارشات مردمی (!) توی Neogaf ، مثل اینکه کلی PS4 توی مغازه های ژاپن مونده و صف ها هم خیلی طولانی نیست !حالا باید آمار دقیق بیاد ، ولی بعیده فروشش خیلی خفن باشه.
یکی دو ماه پیش هم گفتم زیاد منتظر فروش بالای PS4 توی ژاپن نباشین ، چون اونجا بیشتر تبدیل شده به جایی که وسایل دستی و همراه محبوبیت دارن. Wii U که فروش خوبی نداره ، X1 هم که فکر نکنم کلاً کار خاصی با ژاپن داشته باشه ، دیگه اگه PS4 هم اونجا فروش نره یعنی باید رسماً بازار کنسول های خونگی رو توی ژاپن تعطیل اعلام کنن !![]()
پرفروشترين بازي هاي PS4 تو ژاپن تا به الان برطبق فروش آمازون اينا بودن
- Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (Pre-order – with Amazon limited bonuses)
- Yakuza Ishin
- Battlefield 4
- Tomb Raider: Definitive Edition
- Assassin’s Creed 4: Black Flag
- Killzone: Shadow Fall
- Dynasty Warriors 8: Extreme Legends
- Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (Pre-order)
- FIFA 14
- Watch_Dogs (Pre-order)
- Call of Duty: Ghosts (with Amazon limited bonuses)
- Need for Speed: Rivals
- Nobunaga’s Ambition: Creation
- Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (Pre-order – Limited Edition with Figurine)
- Yakuza Ishin (with Amazon Limited Bonuses)
- NBA2k14
- Natural Doctrine (Pre-order – PS4 + PS Vita bundle)
- Call of Duty: Ghosts
- Driveclub (Pre-order)
- Natural Doctrine (Pre-order)
- Call of Duty: Ghosts – US Import Version
- Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – Collector’s Edition
- Thief - US Import Version
- FIFA 14 - US Import Version
- Battlefield 4 - US Import Version
- Assassin’s Creed IV: Black Flag - US Import Version
- Madden NFL 25 - US Import Version
- Killzone: Shadow Fall - US Import Version
- Nobunaga’s Ambition Online
- Tomb Raider: Definitive Edition - US Import Version
The Best Selling PS4 Games in Japan After the Local Launch According to Amazon - NeoGAF
البته قطعا پرفروشترين بازي PS4 نك بوده چون تك تك كنسولا با نك باندل شدن
مسئله اینه که ps4 بازی ژاپنی پسند نداره! مطمئن باش بازی که براش بیاد فروششم درست میشه! ژاپنیا زیاد آدمای احساساتی نیستن که جوگیر شن کنسول بخرن! باید بازی مورد علاقشون بیاد بعد اقدام کننطبق گزارشات مردمی (!) توی Neogaf ، مثل اینکه کلی PS4 توی مغازه های ژاپن مونده و صف ها هم خیلی طولانی نیست !حالا باید آمار دقیق بیاد ، ولی بعیده فروشش خیلی خفن باشه.
یکی دو ماه پیش هم گفتم زیاد منتظر فروش بالای PS4 توی ژاپن نباشین ، چون اونجا بیشتر تبدیل شده به جایی که وسایل دستی و همراه محبوبیت دارن. Wii U که فروش خوبی نداره ، X1 هم که فکر نکنم کلاً کار خاصی با ژاپن داشته باشه ، دیگه اگه PS4 هم اونجا فروش نره یعنی باید رسماً بازار کنسول های خونگی رو توی ژاپن تعطیل اعلام کنن !![]()
شرکتا که هر روز آمار اعلام نمیکنن قربونشلانچ ژاپن چقدر فروش داشته ؟ چرا کسی اطلاع نمیده !
چقدر نک بازیش بد فروش بوده که با تک تک کنسول ها باندل شده :d
:dچقدر نک بازیش بد فروش بوده که با تک تک کنسول ها باندل شده :d
اینکه کنک! :d بازی خوبی نبود خب شکی نیست اما یعنی از نظرت هر بازی که با تک تک کنسولا باندل میشه بازیه بدیه ؟!:d
کلا ربطی نداره!
Knack یه بازی ضعیف و بد هست. در این اصلا شکی نیست. اما باندل شدنش نه به بد بودنش ربط داره و نه به بد فروش بودن. سونی نک رو روی همه کنسول هاش باندل میکنه چون خودش ساخته و هزینه های کمتری رو براش به همراه داره. اینکه این همه باندل میشه به 1st Party بودنش مربوطه.