آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

2 میلیون؟ اینجا باز یه مساله جدید پیش میاد که بهش میگن "به کوچه علی چپ زدن" 1. هیچ کس ادعا نکرده که به خاطر کمبود PS4، مایکروسافت مقدار 2 میلیون xbone فروخته. 2. هیچ کس ادعا نکرده که همه فروش xbone به خاطر کمبود PS4 بوده. تنها چیزی که اینجا گفته شده اینه که این مساله تو کریسمس اتفاق میوفته، مقدار دقیقش رو هم نه ما میدونیم، نه شما.
شما که توی راه هستید برید کامنت های مربوطه رو بخونید جوری هست که به آدم القا میشه هر تعداد کنسولی که مایکروسافت توی کریسمس فروخته به خاطر کمبود PS4 بوده. وگرنه بازم میگم این قضیه اصلا در حدی نیست که بخواد حتی بهش اشاره بشه. به هر حال فکر کنم در جریان باشید بازار کنسول با بازار مثلا MP3 Player تفاوت عمده ای داره. البته من خوشحال میشدم بشه یه بحث منطقی اینجا انجام داد ولی متاسفانه انگار میدان جنگ هست و همه هم توی وضعیت تهاجمی قرار دارند!
مثال:
کسی میدونه دلیل فروش زیاد Xbox One چیه؟
کمبود PS4 تو فروشگاه ها
خب لطف کنید بگید الان من به کوچه علی چپ زدم یا اینکه شما خودتون رو به اون راه؟!
----------------------------------------------------
دوست من یکم برای خودت ارزش قائل بشو شما حرف منطقی رو قبول نمی کنید قرار نیست ما هم قبول نکنیم الان شما اینترنت جلوت هست الحمدالله برو یک گشتی تو فروشگاها های اینترنتی از دبی گرفته تا آفریقای جنوبی و آمریکا بزن ببین آیا PS4 تموم کردن یا نه..! اگر تموم کرده بودن که باید قبول کرد کمبود کنسول وجود داره و حرف سونی فن ها درسته ولی اگر کنسول موجود بود چی..؟ اگر 90 درصد فروشگاه های اینترنتی دنیا کنسول موجود داشتن آیا این نشان نبود کنسول تو بازار هست..؟
دوست عزیز من خودم فن مایکروسافت هستم ولی انصافا کامنت های شما تو این تاپیک خیلی وضعیتشون جالب نیست :دی کمبود کنسول هست (نه در این حد که کلا قحطی باشه ولی خب واقعا Shortage وجود داره). توی آمازون وگیم استاپ و غیره هم کنسول واسه فروش موجود نیست پس بهتره قبل از کامنت دادن یه کم اطلاعاتتون رو بهتر کنید.

آخرین ویرایش:
تا آپریل کمبود کنسول خبر بدی میتونه باشه با توجه به این که اون system seller ماکرو ماه بعد میاد. هر چند اختلاف فعلا به بازی زیاد ربط نداره تو بحث PS4 و X1 و فقط مقطعی میتونه رو فروش تاثیر بزاره .

انصافا کامنت های شما تو این تاپیک خیلی وضعیتشون جالب نیست :biggrin1:
کامنتای ایشون تو هر تاپیکی وضعیتشون جالب نیست :دی Just Let Him Type :دی

2 میلیون؟ اینجا باز یه مساله جدید پیش میاد که بهش میگن "به کوچه علی چپ زدن" 1. هیچ کس ادعا نکرده که به خاطر کمبود PS4، مایکروسافت مقدار 2 میلیون xbone فروخته. 2. هیچ کس ادعا نکرده که همه فروش xbone به خاطر کمبود PS4 بوده. تنها چیزی که اینجا گفته شده اینه که این مساله تو کریسمس اتفاق میوفته، مقدار دقیقش رو هم نه ما میدونیم، نه شما.

پ.ن: کسی که خودش رو بزنه به اون راه خیلی سخت میشه بیرونش آورد.
ناظم عزیزم دقت کن
البته بجای تصحیح خطا پست من پاک میشه عین قبلی

2 میلیون پدر مادر رفتن فروشگاه گفتن ps4 دارید؟ اونا گفتن نه تموم شده بعد xbox خریدن
داستان فروش xbox ها از این قراره

بزار یک بار برای همیشه جواب این پست داده بشه دقیق که دیگه تکرار نکنید هرچند بازم قانع نمیشید میدونم اما...

یه تعداد از افراد شب سال نو میخوان دستگاه بخرن این تعداد به دو دسته تقسیم میشن یه تعداد هستن که از بازی سر در میان میرن دستگاهی که میخوان میخرن یه تعداد از بازی سر در نمیارن مثل خانواده ها یعنی تو جو خصوصیات دستگاه نیستن فقط میخوان یه هدیه ای برای بچشون برای سال نو بخرن که فروش بیشتر سال نو به دلیل همین هدیه دادن والدین به فرزنداشونه خوب حالا شما خانواده یا افراد معمولی که PS4 میخوان بخرن میرن بخرن میبینن PS4 نیست خوب کسی که میخواسته بخره نبوده خوب میگه بعدم میخرم کسی که تو جو نبوده میخواد یه هدیه برای سال نو بخره خوب میره XBOX ONE میخره چون انتخاب دیگه ای وجود نداره PS4 وجود نداشته یا داشته بقیه خریدن حالا خانواده میخواستن کنسول بخرن خوب نمیشه به بچه بگی هدیه کریسمس تو بعد سال نو میخرم تمام صحبت همینه بزرگترین دسته ای هم که فروش شب سال نو کنسول ها رو بیشتر میکنن همین دسته از افراد هستن و هم سونی و هم ماکروسافت و هم نینتندو میخوسان این دسته افراد جذب کنن .

بزار یک بار برای همیشه جواب این پست داده بشه دقیق که دیگه تکرار نکنید هرچند بازم قانع نمیشید میدونم اما...

یه تعداد از افراد شب سال نو میخوان دستگاه بخرن این تعداد به دو دسته تقسیم میشن یه تعداد هستن که از بازی سر در میان میرن دستگاهی که میخوان میخرن یه تعداد از بازی سر در نمیارن مثل خانواده ها یعنی تو جو خصوصیات دستگاه نیستن فقط میخوان یه هدیه ای برای بچشون برای سال نو بخرن که فروش بیشتر سال نو به دلیل همین هدیه دادن والدین به فرزنداشونه خوب حالا شما خانواده یا افراد معمولی که PS4 میخوان بخرن میرن بخرن میبینن PS4 نیست خوب کسی که میخواسته بخره نبوده خوب میگه بعدم میخرم کسی که تو جو نبوده میخواد یه هدیه برای سال نو بخره خوب میره XBOX ONE میخره چون انتخاب دیگه ای وجود نداره PS4 وجود نداشته یا داشته بقیه خریدن حالا خانواده میخواستن کنسول بخرن خوب نمیشه به بچه بگی هدیه کریسمس تو بعد سال نو میخرم تمام صحبت همینه بزرگترین دسته ای هم که فروش شب سال نو کنسول ها رو بیشتر میکنن همین دسته از افراد هستن و هم سونی و هم ماکروسافت و هم نینتندو میخوسان این دسته افراد جذب کنن .
بالا رفتیم ماست بود قصه ماراست بود
پایین اومدیم دوغ بود قصه مادروغ بود
من که 1000% قانع شدم:eek:

بالا رفتیم ماست بود قصه ماراست بود
پایین اومدیم دوغ بود قصه مادروغ بود
من که 1000% قانع شدم:eek:

بابا قصه مادروغ بود چطور با دروغ ما شما قانع شدی

پس صحبت شما دروغ بود که با قصه ما قانع و دروغگو شدی

بهتره دروغ کمتر بگی اینجوری چوپان دروغگو میشی

قصه همیشه همینه راست دروغ در اینه که شما پند بگیری

نه اینکه بر مبنای قصه دروغ بگی

چرا نرفتن wiiU بخرن؟!

چرا نرفتن wiiU بخرن؟!

Before the NPD numbers even came out, Sony sent us an email reminding us that PS4 was "out of stock in December due to overwhelming demand." It sounded like Sony was blaming supply for what could have been a second-place finish against Xbox One. We were right.
Xbox One beat PS4 in console sales in December, but as before, there are a few caveats. When you combine both November and December, PS4 is still the best-selling next-gen console--and when you factor in global sales, PS4 clearly has the lead. However, while both new machines are having great, competitive launches, neither of them were able to beat Nintendo 3DS, the best selling system of all of 2013--not just December.
"Hardware sales of the Wii U were also positive with December 2013 marking its highest month for unit sales month so far," NPD analyst Liam Callahan noted. Guess having great games does sell hardware, huh?

December NPD: Xbox One beats PS4, but 3DS com - Video Game News, Videos and File Downloads for PC and Console Games at Shacknews.com

آخرین ویرایش:
چرا نرفتن wiiU بخرن؟!
از همون توپخونه خودمون بگیر تا ناف آمریکا افراد خیلی خیلی خیلی زیادی هستند که هیچی سررشته ای از گیم ندارند.امکان نداره توپخونه نرفته باشی و همچین افرادی رو ندیده باشی.همه حرفه ای نیستند.
فرض کن 3میلیون X1 فرار تو این ماه فروخته بشه.حالا یه دونه X1 هم تو بازار نیست.به نظرت ماه بعدی میشه علاوه برفروش همیشگی 3میلیون دیگه هم فروخت؟یعنی چند درصد اون افراد حاضرند یک ماه صبر کنند....؟؟؟؟باور کن 50 60 درصدشون توی همون ماه ، یا کنسول دیگه ای رو میخرند یا پولشون رو میدن یه وسیله دیگه میخرند مثل اسمارت فون(نخریدن X1)
واسه هر شرکتی کمبود خوب نیست.فهمیدن این مسئله یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟

از همون توپخونه خودمون بگیر تا ناف آمریکا افراد خیلی خیلی خیلی زیادی هستند که هیچی سررشته ای از گیم ندارند.امکان نداره توپخونه نرفته باشی و همچین افرادی رو ندیده باشی.همه حرفه ای نیستند.
فرض کن 3میلیون X1 فرار تو این ماه فروخته بشه.حالا یه دونه X1 هم تو بازار نیست.به نظرت ماه بعدی میشه علاوه برفروش همیشگی 3میلیون دیگه هم فروخت؟یعنی چند درصد اون افراد حاضرند یک ماه صبر کنند....؟؟؟؟باور کن 50 60 درصدشون توی همون ماه ، یا کنسول دیگه ای رو میخرند یا پولشون رو میدن یه وسیله دیگه میخرند مثل اسمارت فون(نخریدن X1)
واسه هر شرکتی کمبود خوب نیست.فهمیدن این مسئله یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟

بعلاوه شما وقتي تو يه فروشگاه ميري و طرف جنسي رو كه ميخواي نداره سعي ميكنه كه جنسي كه داره رو بهت بفروشه و تا حد ممكن نزاره دست خالي بري بيرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or