این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
شما که توی راه هستید برید کامنت های مربوطه رو بخونید جوری هست که به آدم القا میشه هر تعداد کنسولی که مایکروسافت توی کریسمس فروخته به خاطر کمبود PS4 بوده. وگرنه بازم میگم این قضیه اصلا در حدی نیست که بخواد حتی بهش اشاره بشه. به هر حال فکر کنم در جریان باشید بازار کنسول با بازار مثلا MP3 Player تفاوت عمده ای داره. البته من خوشحال میشدم بشه یه بحث منطقی اینجا انجام داد ولی متاسفانه انگار میدان جنگ هست و همه هم توی وضعیت تهاجمی قرار دارند!2 میلیون؟ اینجا باز یه مساله جدید پیش میاد که بهش میگن "به کوچه علی چپ زدن" 1. هیچ کس ادعا نکرده که به خاطر کمبود PS4، مایکروسافت مقدار 2 میلیون xbone فروخته. 2. هیچ کس ادعا نکرده که همه فروش xbone به خاطر کمبود PS4 بوده. تنها چیزی که اینجا گفته شده اینه که این مساله تو کریسمس اتفاق میوفته، مقدار دقیقش رو هم نه ما میدونیم، نه شما.
کسی میدونه دلیل فروش زیاد Xbox One چیه؟
خب لطف کنید بگید الان من به کوچه علی چپ زدم یا اینکه شما خودتون رو به اون راه؟!کمبود PS4 تو فروشگاه ها
دوست عزیز من خودم فن مایکروسافت هستم ولی انصافا کامنت های شما تو این تاپیک خیلی وضعیتشون جالب نیستدوست من یکم برای خودت ارزش قائل بشو شما حرف منطقی رو قبول نمی کنید قرار نیست ما هم قبول نکنیم الان شما اینترنت جلوت هست الحمدالله برو یک گشتی تو فروشگاها های اینترنتی از دبی گرفته تا آفریقای جنوبی و آمریکا بزن ببین آیا PS4 تموم کردن یا نه..! اگر تموم کرده بودن که باید قبول کرد کمبود کنسول وجود داره و حرف سونی فن ها درسته ولی اگر کنسول موجود بود چی..؟ اگر 90 درصد فروشگاه های اینترنتی دنیا کنسول موجود داشتن آیا این نشان نبود کنسول تو بازار هست..؟
کامنتای ایشون تو هر تاپیکی وضعیتشون جالب نیستانصافا کامنت های شما تو این تاپیک خیلی وضعیتشون جالب نیست :biggrin1:
ناظم عزیزم دقت کن2 میلیون؟ اینجا باز یه مساله جدید پیش میاد که بهش میگن "به کوچه علی چپ زدن" 1. هیچ کس ادعا نکرده که به خاطر کمبود PS4، مایکروسافت مقدار 2 میلیون xbone فروخته. 2. هیچ کس ادعا نکرده که همه فروش xbone به خاطر کمبود PS4 بوده. تنها چیزی که اینجا گفته شده اینه که این مساله تو کریسمس اتفاق میوفته، مقدار دقیقش رو هم نه ما میدونیم، نه شما.
پ.ن: کسی که خودش رو بزنه به اون راه خیلی سخت میشه بیرونش آورد.
2 میلیون پدر مادر رفتن فروشگاه گفتن ps4 دارید؟ اونا گفتن نه تموم شده بعد xbox خریدن
داستان فروش xbox ها از این قراره
بالا رفتیم ماست بود قصه ماراست بودبزار یک بار برای همیشه جواب این پست داده بشه دقیق که دیگه تکرار نکنید هرچند بازم قانع نمیشید میدونم اما...
یه تعداد از افراد شب سال نو میخوان دستگاه بخرن این تعداد به دو دسته تقسیم میشن یه تعداد هستن که از بازی سر در میان میرن دستگاهی که میخوان میخرن یه تعداد از بازی سر در نمیارن مثل خانواده ها یعنی تو جو خصوصیات دستگاه نیستن فقط میخوان یه هدیه ای برای بچشون برای سال نو بخرن که فروش بیشتر سال نو به دلیل همین هدیه دادن والدین به فرزنداشونه خوب حالا شما خانواده یا افراد معمولی که PS4 میخوان بخرن میرن بخرن میبینن PS4 نیست خوب کسی که میخواسته بخره نبوده خوب میگه بعدم میخرم کسی که تو جو نبوده میخواد یه هدیه برای سال نو بخره خوب میره XBOX ONE میخره چون انتخاب دیگه ای وجود نداره PS4 وجود نداشته یا داشته بقیه خریدن حالا خانواده میخواستن کنسول بخرن خوب نمیشه به بچه بگی هدیه کریسمس تو بعد سال نو میخرم تمام صحبت همینه بزرگترین دسته ای هم که فروش شب سال نو کنسول ها رو بیشتر میکنن همین دسته از افراد هستن و هم سونی و هم ماکروسافت و هم نینتندو میخوسان این دسته افراد جذب کنن .

ناظم عزیزم دقت کن
البته بجای تصحیح خطا پست من پاک میشه عین قبلی
بالا رفتیم ماست بود قصه ماراست بود
پایین اومدیم دوغ بود قصه مادروغ بود
من که 1000% قانع شدم![]()
چرا نرفتن wiiU بخرن؟!بزار یک بار برای همیشه جواب این پست داده بشه دقیق که دیگه تکرار نکنید هرچند بازم قانع نمیشید میدونم اما...
یه تعداد از افراد شب سال نو میخوان دستگاه بخرن این تعداد به دو دسته تقسیم میشن یه تعداد هستن که از بازی سر در میان میرن دستگاهی که میخوان میخرن یه تعداد از بازی سر در نمیارن مثل خانواده ها یعنی تو جو خصوصیات دستگاه نیستن فقط میخوان یه هدیه ای برای بچشون برای سال نو بخرن که فروش بیشتر سال نو به دلیل همین هدیه دادن والدین به فرزنداشونه خوب حالا شما خانواده یا افراد معمولی که PS4 میخوان بخرن میرن بخرن میبینن PS4 نیست خوب کسی که میخواسته بخره نبوده خوب میگه بعدم میخرم کسی که تو جو نبوده میخواد یه هدیه برای سال نو بخره خوب میره XBOX ONE میخره چون انتخاب دیگه ای وجود نداره PS4 وجود نداشته یا داشته بقیه خریدن حالا خانواده میخواستن کنسول بخرن خوب نمیشه به بچه بگی هدیه کریسمس تو بعد سال نو میخرم تمام صحبت همینه بزرگترین دسته ای هم که فروش شب سال نو کنسول ها رو بیشتر میکنن همین دسته از افراد هستن و هم سونی و هم ماکروسافت و هم نینتندو میخوسان این دسته افراد جذب کنن .
چرا نرفتن wiiU بخرن؟!
چرا نرفتن wiiU بخرن؟!
از همون توپخونه خودمون بگیر تا ناف آمریکا افراد خیلی خیلی خیلی زیادی هستند که هیچی سررشته ای از گیم ندارند.امکان نداره توپخونه نرفته باشی و همچین افرادی رو ندیده باشی.همه حرفه ای نیستند.چرا نرفتن wiiU بخرن؟!
از همون توپخونه خودمون بگیر تا ناف آمریکا افراد خیلی خیلی خیلی زیادی هستند که هیچی سررشته ای از گیم ندارند.امکان نداره توپخونه نرفته باشی و همچین افرادی رو ندیده باشی.همه حرفه ای نیستند.
فرض کن 3میلیون X1 فرار تو این ماه فروخته بشه.حالا یه دونه X1 هم تو بازار نیست.به نظرت ماه بعدی میشه علاوه برفروش همیشگی 3میلیون دیگه هم فروخت؟یعنی چند درصد اون افراد حاضرند یک ماه صبر کنند....؟؟؟؟باور کن 50 60 درصدشون توی همون ماه ، یا کنسول دیگه ای رو میخرند یا پولشون رو میدن یه وسیله دیگه میخرند مثل اسمارت فون(نخریدن X1)
واسه هر شرکتی کمبود خوب نیست.فهمیدن این مسئله یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟