این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
منبع - NeogafPS4 - 271.000
XB1 - 141.000
3DS - 97.000
PS3 - 53.000
WiiU - 49.000
X360 - 48.000
Vita - 17.000
یکم دیر نقل قول کردماون دیگه بدشانسی شماست ...همونطوری که الان هم ps4 های ریجن 1 چپ و راست تلفات میدن و یه عده ادم معلوم الحال میگن بدشانسی هستش! .....
ps4 ها که خرابن تا چند وقت پیش 0.04دصد بودن همین الان میتونی زنگ بزنی توپ خونه ببینی اصلا تو ایران چند تا دستگاه خراب در اومده (والا من زنگ زدم توپ خونه یارو به من گفت تا حلا 4 هایی که فروخته یه دونه خراب هم نبودن )
نه قبول دارم ولی اون 0.04 ر خود سونی گفته بود و من خودم از بچه هایی که خریدن ندیدم خراب داشته باشه این آمار یعنی از هر 4000 تا 4 تا خراب هست که این آمار حتی قابل نگاه کردن هم نیست نسل قبل یادتون رقته از هر 4 تا 360 یکیش 3 چراغ میشد نزدیک به 20% حالا کسی اگه به خاطر این خرابی ها کنسول نخره خیلی ...دوست عزیز منبعت خیلی معتبره ها!آخه کدوم فروشنده ای دیدی که بیاد بگه فلان دستگام یکی دو تاش خراب بوده؟!اونم فروشنده های توپخونه.

البته اينم در نظر بگير كه سوني اعتبار زيادي رو بخش انحصاري بدست آورده تقريبا همه مطمئنن كه بازياي زيادي تو راهه حتي اگه معرفي نشده باشن ولي دليل اصليش اينه كه اصولا اكثر مردم اهميتي به بازياي انحصاري نميدن و كنسول ميخرن تا COD يا BF4 بازي كنن خوب PS4 ارزونتره و مولتي هارو هم بهتر اجرا ميكنهجالبی این فروش اینکه سونی هنوز بازی درست درمونی هم به صورت انحصاری عرضه نکرده از اون طرف هم معرفی نکرده جز UC و the order و Infamous که دوتاش مشخص نیست اصلا امسال میان یا نه حالا گفته the order میاد اما تاخیر بعضی وقت ها پیش میاد .![]()
داداش یه منبع واسه این ارقامت میدی لطفا؟فروش این ماه ها اصلا مهم نیست چون تعداد فروش خیلی پایین هست و فوقش 100 هزارتا اختلاف بندازه که این 100 هزارتا مثلا تو تعطیلات کریسمس قابل جبران هست یا مثل جمعه سیاه که XO حدود 900 هزارتا فروخت و PS4 حدود 400 هزارتا که 500 هزارتا اختلاف اونم تو یک روز داشت که PS4 چهار ما هم هر ماه 100 هزارتا بیشتر بفروشه بازم جبران نمیشه..
Shekam.comداداش یه منبع واسه این ارقامت میدی لطفا؟
بهر حال چون 3DS نتونسته دلیل نمیشه که این اتفاق غیر ممکن باشه.PS2 قبلا تو لانچش تو 24 ساعت 1 میلیون فروخته بود تو ژاپن.با توجه به وضعیت بازار کاملا میشه همچین اتفاقی رو برای PS4 هم در نظر گرفت.بهر حال یک هفته دیگه معلوم میشه3DS که یک کنسول دستی و ادامه دهنده ی راه پرفروش ترین کنسول بازی تاریخ ژاپن بود تو دو روز اول 370 هزار تا تقریبا فروخت.این پیش بینی هارو نکنید،برای خودتون بده.