آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

NPD hardware sales estimates
PS4 - 271.000
XB1 - 141.000
3DS - 97.000
PS3 - 53.000
WiiU - 49.000
X360 - 48.000
Vita - 17.000
منبع - Neogaf
==
فروش XB1 تو مدت مشابه 2.3 برابر X360 بوده ولی به نظر من اگه XB1 بخواد تو یه رقابت نزدیک با PS4 قرار بگیره باید حتما یه جوری از قیمتش کاسته بشه. حالا با حذف کینکت یا باندل کردن بازی یا راه کارهای دیگه. در هر صورت XB1 با همین وضعیت میتونه به یه کنسول پرفروش و موفق تبدیل بشه ولی PS4 به سرعت ازش فاصله می گیره.

دو برابر xoneفروخته لول اونم توی امریکا
اگه سیاست ماکرو به همین شکل بمونه مطمئنا اختلاف بیشتر هم میشه اون اوایل هم که برابر بودن بدلیل عطش بازار برای کنسول های نسل جدید بود الان که کمکم داره اروم میشه اختلاف بیشترم میشه

اون دیگه بدشانسی شماست ...همونطوری که الان هم ps4 های ریجن 1 چپ و راست تلفات میدن و یه عده ادم معلوم الحال میگن بدشانسی هستش! .....
یکم دیر نقل قول کردم
ببخشید شما این امار رو از کجا در آوردی؟؟!!!!!!!!!!!!
ps4 ها که خرابن تا چند وقت پیش 0.04دصد بودن همین الان میتونی زنگ بزنی توپ خونه ببینی اصلا تو ایران چند تا دستگاه خراب در اومده (والا من زنگ زدم توپ خونه یارو به من گفت تا حلا 4 هایی که فروخته یه دونه خراب هم نبودن ) شما به جای آمار غلط دادن به فکر این باش تا آخر نسل چجور با کنسولی که بازی های نسل قبل هم درست اجرا نمیتونه بکنه سر کنی

ps4 ها که خرابن تا چند وقت پیش 0.04دصد بودن همین الان میتونی زنگ بزنی توپ خونه ببینی اصلا تو ایران چند تا دستگاه خراب در اومده (والا من زنگ زدم توپ خونه یارو به من گفت تا حلا 4 هایی که فروخته یه دونه خراب هم نبودن )

دوست عزیز منبعت خیلی معتبره ها!آخه کدوم فروشنده ای دیدی که بیاد بگه فلان دستگام یکی دو تاش خراب بوده؟!اونم فروشنده های توپخونه.

بنظرم اگه XO کینکت رو نداشت و بازم قیمتش همین بود باز ملت بیشتر میرفتن سمتش . الان رسمن حس میکنن دارن 100 دلار الکی بابت یه محصولی نچندان دوست داشتنی میدن درحالی که نمیخوانش !
وجود این کینکت بیشتر بچشم میاره اون اختلاف قیمتو برای خریدار .
اگه عقبم بکشه MS یعنی رسما تمام سیاستهای نسل جدیدش شکست خورده ... کلا شده جریان جام زهری که باید بنوشش :d

دوست عزیز منبعت خیلی معتبره ها!آخه کدوم فروشنده ای دیدی که بیاد بگه فلان دستگام یکی دو تاش خراب بوده؟!اونم فروشنده های توپخونه.
نه قبول دارم ولی اون 0.04 ر خود سونی گفته بود و من خودم از بچه هایی که خریدن ندیدم خراب داشته باشه این آمار یعنی از هر 4000 تا 4 تا خراب هست که این آمار حتی قابل نگاه کردن هم نیست نسل قبل یادتون رقته از هر 4 تا 360 یکیش 3 چراغ میشد نزدیک به 20% حالا کسی اگه به خاطر این خرابی ها کنسول نخره خیلی ...
اسپم sorry :d

فروش X1 نسبت به ۳۶۰ خیلی بهتر بوده ولی این PS4 اینقدر وحشتناک فروخته که اصلا به چشم نمیاد! مایکروسافت باید زودتر بازیای انحصاری خیلی خوبشو معرفی کنه و به نظرم قید سود سخت افزاری رو بزنه و بدون دست بردن تو سخت افزار ۵۰ دلار از قیمت کنسولش بندازه. اول تا آخر درآمد اصلیشون از XBL و بازیا باید باشه. PS4 رسما ترکونده :|

جالبی این فروش اینکه سونی هنوز بازی درست درمونی هم به صورت انحصاری عرضه نکرده از اون طرف هم معرفی نکرده جز UC و the order و Infamous که دوتاش مشخص نیست اصلا امسال میان یا نه حالا گفته the order میاد اما تاخیر بعضی وقت ها پیش میاد .:|

جالبی این فروش اینکه سونی هنوز بازی درست درمونی هم به صورت انحصاری عرضه نکرده از اون طرف هم معرفی نکرده جز UC و the order و Infamous که دوتاش مشخص نیست اصلا امسال میان یا نه حالا گفته the order میاد اما تاخیر بعضی وقت ها پیش میاد .:|
البته اينم در نظر بگير كه سوني اعتبار زيادي رو بخش انحصاري بدست آورده تقريبا همه مطمئنن كه بازياي زيادي تو راهه حتي اگه معرفي نشده باشن ولي دليل اصليش اينه كه اصولا اكثر مردم اهميتي به بازياي انحصاري نميدن و كنسول ميخرن تا COD يا BF4 بازي كنن خوب PS4 ارزونتره و مولتي هارو هم بهتر اجرا ميكنه

فروش این ماه ها اصلا مهم نیست چون تعداد فروش خیلی پایین هست و فوقش 100 هزارتا اختلاف بندازه که این 100 هزارتا مثلا تو تعطیلات کریسمس قابل جبران هست یا مثل جمعه سیاه که XO حدود 900 هزارتا فروخت و PS4 حدود 400 هزارتا که 500 هزارتا اختلاف اونم تو یک روز داشت که PS4 چهار ما هم هر ماه 100 هزارتا بیشتر بفروشه بازم جبران نمیشه..

فروش این ماه ها اصلا مهم نیست چون تعداد فروش خیلی پایین هست و فوقش 100 هزارتا اختلاف بندازه که این 100 هزارتا مثلا تو تعطیلات کریسمس قابل جبران هست یا مثل جمعه سیاه که XO حدود 900 هزارتا فروخت و PS4 حدود 400 هزارتا که 500 هزارتا اختلاف اونم تو یک روز داشت که PS4 چهار ما هم هر ماه 100 هزارتا بیشتر بفروشه بازم جبران نمیشه..
داداش یه منبع واسه این ارقامت میدی لطفا؟

داداش یه منبع واسه این ارقامت میدی لطفا؟
Shekam.com

این ماه Titanfall عرضه میشه روی XO که خیلی میتونه روی فروشش تاثیر بزاره(توی آمریکا) از اون طرف سونی PS4 رو تو ژاپن عرضه میکنه که پیش بینیم فروش 1 تا 1.5 میلیونی تو 24 ساعت اول هست.

3DS که یک کنسول دستی و ادامه دهنده ی راه پرفروش ترین کنسول بازی تاریخ ژاپن بود تو دو روز اول 370 هزار تا تقریبا فروخت.این پیش بینی هارو نکنید،برای خودتون بده.
بهر حال چون 3DS نتونسته دلیل نمیشه که این اتفاق غیر ممکن باشه.PS2 قبلا تو لانچش تو 24 ساعت 1 میلیون فروخته بود تو ژاپن.با توجه به وضعیت بازار کاملا میشه همچین اتفاقی رو برای PS4 هم در نظر گرفت.بهر حال یک هفته دیگه معلوم میشه :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or