آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

mohammd007

محمد مشکل سونی کمبود تولید هست. وگرنه 20 میلیون شیپ میکردن اصلا!:دی ولی انجوری ها هم که تو میگی بد نیست! یعنی تاثیر گذار نیست. درسته که اگه کنسول بیشتری داشت فروشش خیلی بیشتر میشد و کلا در وضعیتی هست که هرچی پیش کنه رو هوا میزنن اما مهم تر از اینا تقاضا بسیار بالا بازار هست. بالاخره همه اینهایی که الان قصد خرید PS4 دارن این کنسول رو تهیه میکنن و در مجموع سونی میتونه ان فروش باید رو داشته باشه.

mohammd007

محمد مشکل سونی کمبود تولید هست. وگرنه 20 میلیون شیپ میکردن اصلا!:دی ولی انجوری ها هم که تو میگی بد نیست! یعنی تاثیر گذار نیست. درسته که اگه کنسول بیشتری داشت فروشش خیلی بیشتر میشد و کلا در وضعیتی هست که هرچی پیش کنه رو هوا میزنن اما مهم تر از اینا تقاضا بسیار بالا بازار هست. بالاخره همه اینهایی که الان قصد خرید PS4 دارن این کنسول رو تهیه میکنن و در مجموع سونی میتونه ان فروش باید رو داشته باشه.
اتفاقا مشکل و ترس از کمبود تولید دقیقا همینجاست. تو بازار هایی که خیلی نایاب باشه شاید عده ای نه چندان کم به سمت مقابل کشیده بشن. مخصوصا تو مقطع کنونی و اوایل ریلیز که دو کنسول محتوی خیلی متفاوتی ندارن با هم

:|
یعنی من کشته درک بالای اقتصادی شما هستم:دی
یعنی از دید شما تو انگلستان (چون از ایران پولدارترن) کنسول هر قیمتی داشته باشه فرقی نداره؟؟؟!؟؟ بعد آیا میدانید وضعیت بیکاری و بی خانمان تو انگلستان جقدره که اینقدر با اطمینان ازش حرف میزنید؟ البته شاید شما با سویس اشتباه گرفته باشید:دی

هر کی 2 بار راجب به خرید کنسولا نقد خونده باشه میفهمه 100$ روی خریدشون تاثیر داره

منم نگفتم هر چقدر که قیمت کنسول باشه می خرن اتفاقن فرق مردم کشورهای پیشرفته در اینه با ما کشورهای غقب مونده که اونها اقتصادی فکر می کنن و یک دلار هم براشون یک دلاره در حالی که اینجا الان اعلام کنن پراید گرون شد جمع زیادی می رن می خرن تا گرون تر نشده!!!
بعدم تو اونجا هر چقدرم وضع اقتصادی بد باشه،وضع بی کاری بالا باشه به ایران خودمون نمی رسه (اقشار زیادی از جامعه ما دارن با پوست و استخوان حس می کنن این وضع رو و نگاه به چند نفر که پورشه سوار می شن و حاجی زادی هستن نکن) ضمنن به گفته خود روحانی بالاترین رقم تورم در 50 سال اخیر رو داشته،تومرم بالای 40% !!!
در ضمن بحث من این بود که اونجا درآمد مردم بالا هست و حقوق ها رو هر چفدر که اجناس گرون بشه و تورم بالا بره به همون میزان می برن بالا و مثل اینجا نیست

mohammd007

داری اشتباه می کنی.فرض کن تو یه بچه داری می خوای شب کریسمس براش یه هدیه بخری.می ری فروشگاه می بینی ps4 نیست بعدم می بینی زشته دست خالی بری خونه:d می ری xbox1 رو می خری به همین راحتی.الان سونی فکر کنم حدود 2 برابر ماکرو شیپ داشته باشه تا پایان سال ولی بیشتر با مشکل کمبود مواجه هست.چون توی بازار هایی الان وارد شده که اصلا نیازی نبود بهش.یعنی الان اصلا نیازی نبود که سونی بیاد توی آسیا ps4 رو عرضه کنه.یا اینکه تو بعضی کشور ها که هنوز ماکرو کنسولش رو عرضه نکرده نیازی نبود سونی این کار رو بکنه.
در کل سونی می تونست با مدیریت عرضه بازار آمریکا رو تا حدود زیادی به تسخیر خودش دربیاره....

64885496688675969592.jpg

این امار کم بود تولید و این بهانه ها رو رد میکنه سونی حرفی برای گفتن نداشت و حتی ps4 پایین تر از ps3 هستش
و با اون قیمت بالا میبینید که بیشترین فروش رو داشته اگه 1 سال بعد مایکروسافت کاهش قیمت بده فروشش از اینم نجومی تر میشه

این امار کم بود تولید و این بهانه ها رو رد میکنه سونی حرفی برای گفتن نداشت و حتی ps4 پایین تر از ps3 هستش
و با اون قیمت بالا میبینید که بیشترین فروش رو داشته اگه 1 سال بعد مایکروسافت کاهش قیمت بده فروشش از اینم نجومی تر میشه​

اگه عین شما منبع خودم باشم,مطمئنم که فروش وان حتی به سه چهارم 4 هم نمیرسه تا آخر امسال

64885496688675969592.jpg

و با اون قیمت بالا میبینید که بیشترین فروش رو داشته اگه 1 سال بعد مایکروسافت کاهش قیمت بده فروشش از اینم نجومی تر میشه
منبع بدید

این آمار از فروشیه که فروشگاه ها بزرگ امریکا منتشر کردن-از خودم که در نکردم اینارو
من بار دومی دارم میگم که فروش 1 توی امریکا شاید بخاطر جمعه سیاه رسیده باشه به فروش 4
ولی تو اروپا وامریکا فروش 4 بیشتر از 1 شده

64885496688675969592.jpg

درصد رو ولش ...یکی امار عددی بیاد بزاره ببینیم چقدر فروش رفته .... فکر کنم فروشps4 تو امریکا به 1.5 رسیده باشه ... با این حال کمبودش تو بازار به شدت حس میشه ... حتی برای wii هم این وضعیت پیش نیومد ....

shut up and take my money

متاسفانه برای wiiu هم باید فقط گفت در کنار گیم کیوب اسوده بخواب ... خیلی تلاش کرد ولی با نارسایی حاد به دنیا اومده بود

64885496688675969592.jpg

درصد رو ولش ...یکی امار عددی بیاد بزاره ببینیم چقدر فروش رفته .... فکر کنم فروشps4 تو امریکا به 1.5 رسیده باشه ... با این حال کمبودش تو بازار به شدت حس میشه ... حتی برای wii هم این وضعیت پیش نیومد ....

shut up and take my money

متاسفانه برای wiiu هم باید فقط گفت در کنار گیم کیوب اسوده بخواب ... خیلی تلاش کرد ولی با نارسایی حاد به دنیا اومده بود
ایراد از وی یو نیست تقصیر از مارکتینگ بد نینتندو ناشی میشه خیلی لز مردم هنوز فک میکنن وی یو اسم یه تبلته که با وی کار میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or