آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

PS4 در اروپا عرضه شد

به گزارش شاهدان در شهر برلین آلمان از ساعتها پیش از باز شدن فروشگاهها صفهای بسیار طولانی و دیوانه کننده ای مقابل فروشگاههای عرضه کننده PS4 تشکیل شده

PS4 Berlin launch produces crazy queue, see it here – video | VG247

البته ویدیو انگار پاک شده از یوتیوب ولی عکسهایی رو از شهر لندن براتون می ذارم که نشون دهنده اینه که Sony تو اروپا هم موفق به فروش تعداد زیادی از کنسول خود خواهد شد

-----------

http://www.vg247.com/2013/11/28/ps4-uk-europe-launch-all-the-images-news-and-events-here/

آخرین ویرایش:
مایکروسافت برنده ی فروش جمعه ی سیاه شد

با سهم 31 درصدی xone و30درصدی 360 از بازار روز جمعه ی سیاه مایکروسافت برنده ی این روز شد.سهم سونی 15 درصد با ps4 و 15 درصد با ps3بود.مججموعا 61% مایکرو و30% سوتی که البته کمبود پلی استیشن 4 تو بازار تو این قضیه موثر بود
منبع: http://venturebeat.com/2013/11/30/microsofts-xbox-one-wins-early-sales-battle-on-black-friday/

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

مایکروسافت برنده ی فروش جمعه ی سیاه شد

با سهم 31 درصدی xone و30درصدی 360 از بازار روز جمعه ی سیاه مایکروسافت برنده ی این روز شد.سهم سونی 15 درصد با ps4 و 15 درصد با ps3بود.مججموعا 61% مایکرو و30% سوتی که البته کمبود پلی استیشن 4 تو بازار تو این قضیه موثر بود
منبع: Microsoft's Xbox One wins early sales battle on Black Friday | GamesBeat | Games | by Dean Takahashi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
توان پایین سونی در تولید باعث شد یک روز مهم رو از دست بده.یکی به نفع MS

به این دلیله تو اون کشورها درآمد قشر بزرگی از جامعه بالا هست و مثل ایران نیست که تو ماههای نخست کلن 100 نفر هم نخرن،

:|
یعنی من کشته درک بالای اقتصادی شما هستم:دی
یعنی از دید شما تو انگلستان (چون از ایران پولدارترن) کنسول هر قیمتی داشته باشه فرقی نداره؟؟؟!؟؟ بعد آیا میدانید وضعیت بیکاری و بی خانمان تو انگلستان جقدره که اینقدر با اطمینان ازش حرف میزنید؟ البته شاید شما با سویس اشتباه گرفته باشید:دی
میانگین درآمد یک انگلیسی: 39000 دلار در سال
میانگین درآمد ایرانی: 4000 دلار در سال
nuff said
من جایی گفتم ایرانیا پولدارترن؟ هر کی 2 بار راجب به خرید کنسولا نقد خونده باشه میفهمه 100$ روی خریدشون تاثیر داره

آخرین ویرایش:
فکر کنم با این جمعه سیاه فروش XO از PS4 بیشتر شده و تمام گمانه زنی ها و نظر سنجی ها و 80 درصد به 20 درصد ها رو نقض می کنه
حالا بنظرت اگر سونی جواب گوی نیاز مردم بودش و PS4 هم به اندازه توی فروشگاه ها بودش بازم این امار و اقام بدست میومد!!:-/

فکر کنم با این جمعه سیاه فروش XO از PS4 بیشتر شده و تمام گمانه زنی ها و نظر سنجی ها و 80 درصد به 20 درصد ها رو نقض می کنه
زیادی خوشبین هم که باشی شاید تونسته باشه کمی از اختلاف رو در پیش فروش کنسول ها جبران کرده باشه.در ضمن سونی PS4 رو در اروپا هم عرضه کرده که یکی ار دلایل کمبود کنسول در امریکا میتونه باشه

حالا بنظرت اگر سونی جواب گوی نیاز مردم بودش و PS4 هم به اندازه توی فروشگاه ها بودش بازم این امار و اقام بدست میومد!!:-/

یک شرکت باید همه جوانب رو در نظر بگیره وقتی نتونه کنسول عرضه کنه و ملت به خاطر نبود کنسول برن سمت کنسول رغیب یعنی نتونسته خوب برنامه ریزی کنه

فکر کنم خود سونی هم چند ماه پیش اشاره کرده بود که دوست نداریم در نبود PS4 ملت مجبور بشن برن PS4 بخرن که مثل اینکه نتونستن کاری برای این مشکل انجام بدن..

It’s still very early in the new console wars but it looks likeSony’s PlayStation 4 seems to have a slight early edge over Microsoft’s Xbox One so far. The Telegraph reports that retailer GAME says that early demand for the PS4 is off the charts and that preorders for the new console have been around four times greater than what it saw for the PlayStation 3. The Telegraphalso says that Amazon is projecting that the PS4 “will become the fastest selling console in Amazon UK history” and will overtake the record sales that the company has already seen for the Xbox One that launched in the country last week. We’re still in the very early stages, of course, and many gamers are still waiting to see what future console exclusives come out for the Xbox One and PS4 before making a decision on which console to buy.
PlayStation 4 beating Xbox One in early U.K. sales

دوست عزیز مطمن باش این جمعه سیاه شاید تونسته مقداری از پیش فروش هایی که ps4کرده رو جبران کنه اونم مه بطور کامل

دوست عزیز مطمن باش این جمعه سیاه شاید تونسته مقداری از پیش فروش هایی که ps4کرده رو جبران کنه اونم مه بطور کامل

من خودم هیچ نظر شخصی نمیدوم

اما در مورد پیش فروش ها گفته شد XO به همون مقدار PS4 پیش فروش کرده
و تو 24 ساعت PS4 حدود 1 میلیون کنسول فروش کرده و گفته شده XO در 24 ساعت بیش از 1 میلیون فروش کرده
تو جمعه سیاه هم گفته شده XO دو برابر PS4 فروش داشته

بالاخره شما یک جم بندی بکن ببین کی بیشتر فروش کرده

البته این چیزهای گفته شده از طرف دو شرکت هست راست و دروغش رو می تونی از روابط عمومی هر دو شرکت استعلام بگیری.

همون کنسولی که شکستش رو پیش بینی میکردن شده از پرفروش ترین ها:dعجب!
یعنی شما تحلیل کردی 1شد پر فروش ترین برای اینکه تو جمعه سیاه بیشتر فروخته
پیش فروش 4 خیلی بیشتر از 1 بوده این شاید تونسته بخشی رو جبران کنه

- - -ویرایش - - -

و تو 24 ساعت PS4 حدود 1 میلیون کنسول فروش کرده و گفته شده XO در 24 ساعت بیش از 1 میلیون فروش کرده

البته این چیزهای گفته شده از طرف دو شرکت هست راست و دروغش رو می تونی از روابط عمومی هر دو شرکت استعلام بگیری.

داداش من این صدبار گفتم اگه پیش فروش 1 بیشتر بود مایکرو همجا رو پر میکرد 100درصد خیلی پایینتر بوده
تو امریکا شاید تونسته با فروش 4 مساوی بشه بخاطر جمعه سیاه
ولی تو اروپا و کل فروش 4 بیشتر بوده
اینم در نظر بگیر 1تو 13 کشور تونست 1میلیون بفروشه
ps4فقط تو امریکا و کاندا تونسته 1 میلیون بفروشه

همون کنسولی که شکستش رو پیش بینی میکردن شده از پرفروش ترین ها:dعجب!
خودتم می دونی که سونی با کمبود شدیدی مواجه هست مگرنه اصن فرصتی برای xbox 1 باقی نمی موند....این ها همه از اشتباهات سونی هست که من قبلا هم در موردش گفته بودم .سونی باید امسال حدود 6 میلیون کنسول عرضه می کرد یا اینکه کنسولش رو فقط توی انگلستان و آمریکا عرضه می کرد.

تو جمعه سیاه هم گفته شده XO دو برابر PS4 فروش داشته

اون فروش برای فروش سونی تو آمریکا بود ولی برای ماکرو برای کل عرضه جهانیش بود.احتمالات سونی حدود یک میلیون هم این هفته توی اروپا شیپ کرده که همش فروش رفتنه و احتمالا تا پایان سال حدود 3 میلیون کنسول شیپ خواهد کرد که به نظرم همش توسط بازار بلعیده خواهد شد.

یعنی شما تحلیل کردی 1شد پر فروش ترین برای اینکه تو جمعه سیاه بیشتر فروخته
پیش فروش 4 خیلی بیشتر از 1 بوده این شاید تونسته بخشی رو جبران کنه
گفتم شده از پرفروش ترین ها نه پرفروشترین!

خودتم می دونی که سونی با کمبود شدیدی مواجه هست مگرنه اصن فرصتی برای xbox 1 باقی نمی موند....این ها همه از اشتباهات سونی هست که من قبلا هم در موردش گفته بودم .سونی باید امسال حدود 6 میلیون کنسول عرضه می کرد یا اینکه کنسولش رو فقط توی انگلستان و آمریکا عرضه می کرد.
آره X1 فرصتی نداره و همون نیمچه فروشی هم که کرده بخاطر کمبود PS4 بوده,خودم میدونم اینارو ولی میخواستم الکی خوشحالی کنم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or