آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

لینکی که دادی هیلتره.در ضمن توی vgchartz هم همین مقدار نوشته شده.توی ساهکار بودن GT5 و فروش بالای کنسول ps3 توی اون مقطع اصلا شکی نیست.ولی شما Halo رو فراموش کردین.;)

اونجارو ول کن از رو معده آمار ميزاره!

و با اومدن halo reach چند میلیون فروش 360 بیشتر میشه؟
درسته Halo: Reach فروش فوق العاده ای خواهد داشت ولی اگه کسی طرفدار Halo بوده , از سال 2007 تا الآن که 2 نسخه کامل از این بازی ساخته شده , 360 رو تهیه کرده. از اون طرف GT5 اولین نسخه واقعی و کامل از GT هست که خیلی ها منتظرن عرضه بشه تا تازه برن PS3 بگیرن. (از خودم شروع کنین تا خیلی های دیگه که میشه صحبت هاشون رو توی فرومهای مختلف خوند و تنها دلیلی که تا حالا PS3 نگرفتن , عرضه نشدن GT5 هست)
یعنی شاید فروش Reach از GT5 بیشتر بشه , ولی تعداد افرادی که به خاطرش کنسول جدید میگیرن به نظرم کمتر از GT5 هست.

درسته Halo: Reach فروش فوق العاده ای خواهد داشت ولی اگه کسی طرفدار Halo بوده , از سال 2007 تا الآن که 2 نسخه کامل از این بازی ساخته شده , 360 رو تهیه کرده. از اون طرف GT5 اولین نسخه واقعی و کامل از GT هست که خیلی ها منتظرن عرضه بشه تا تازه برن PS3 بگیرن. (از خودم شروع کنین تا خیلی های دیگه که میشه صحبت هاشون رو توی فرومهای مختلف خوند و تنها دلیلی که تا حالا PS3 نگرفتن , عرضه نشدن GT5 هست)
یعنی شاید فروش Reach از GT5 بیشتر بشه , ولی تعداد افرادی که به خاطرش کنسول جدید میگیرن به نظرم کمتر از GT5 هست.

یعنی شما میخوای بگی halo reach که عرضه میشه کشش اینو نداره که تو حد و اندازه gt5 افراد و مجاب کنه که 360 بخرن؟ میدونی که تبلیغات معجزه میکنه.1 هفته مونده به عرضه halo از درو دیوار تبلیغاتشو شروع میکنه همراه با slim و bundle و از این دمو دستگاها:d:d

دقیقا.منتها توی اینجور بحث ها این چیزا وسط نمیاد و فقط موفقیت های سونی و GT5 گفته میشه.

شما طوری صحبت میکنی انگار تنها بازار همین آمریکاست. بقیه جاها مثل ژاپن و اروپا که اماری ازش نمیاد PS3 خیلی بیشتر فروش میکنه. به همین خاطر هست که تقریباً بعد از عرضه PS3 Slim توی جمع فروش سالانه PS3 تونسته 360 رو outsell کنه.

یعنی شما میخوای بگی halo reach که عرضه میشه کشش اینو نداره که تو حد و اندازه gt5 افراد و مجاب کنه که 360 بخرن؟ میدونی که تبلیغات معجزه میکنه.1 هفته مونده به عرضه halo از درو دیوار تبلیغاتشو شروع میکنه همراه با slim و bundle و از این دمو دستگاها:d:d
خوبه گفتم فروش Reach شاید از GT5 هم بالاتر میشه ! منظور من رو درست متوجه نشدین. میگم یه بازی با شهرت Halo که از سال 2001 همیشه جزو پر فروش ترین ها بوده , با اومدن نسخه سوم روی 360 باعث شده طرفداراش کنسول رو تهیه کنن ! ولی GT هنوز نسخه واقعی روی PS3 نداشته و خیلی از طرفداراش هنوزم PS3 ندارن چون نیازی بهش ندارن ! وگرنه مشخصه که Reach طرفدارای جدید زیادی هم پیدا میکنه همون طور که GT5 هم پیدا میکنه ولی فروش کنسول به خاطر این دو تا به نظر من به طرف GT5 تمایل بیشتری داره.

شما طوری صحبت میکنی انگار تنها بازار همین آمریکاست. بقیه جاها مثل ژاپن و اروپا که اماری ازش نمیاد PS3 خیلی بیشتر فروش میکنه. به همین خاطر هست که تقریباً بعد از عرضه PS3 Slim توی جمع فروش سالانه PS3 تونسته 360 رو outsell کنه.

اخه بعضی از دوستان میگن 360 فروششو تو امریکا کرده و .... یعنی الان فقط داستان حول محور ps3 باید تو همه جا بچرخه.حتی آمریکا.

اخه بعضی از دوستان میگن 360 فروششو تو امریکا کرده و .... یعنی الان فقط داستان حول محور ps3 باید تو همه جا بچرخه.حتی آمریکا.
عمده فروش هيلو تو آمريکاس!

در ضمن هيلو يه حالتيه هر کسی خوشش نميآد!
طرفدارای خاص خودشو داره که زياد هم هستن . اينجوری نيست همه ببينن بگن : اااه عجب بازی بريم 360 بخريم!

خوبه گفتم فروش Reach شاید از GT5 هم بالاتر میشه ! منظور من رو درست متوجه نشدین. میگم یه بازی با شهرت Halo که از سال 2001 همیشه جزو پر فروش ترین ها بوده , با اومدن نسخه سوم روی 360 باعث شده طرفداراش کنسول رو تهیه کنن ! ولی GT هنوز نسخه واقعی روی PS3 نداشته و خیلی از طرفداراش هنوزم PS3 ندارن چون نیازی بهش ندارن ! وگرنه مشخصه که Reach طرفدارای جدید زیادی هم پیدا میکنه همون طور که GT5 هم پیدا میکنه ولی فروش کنسول به خاطر این دو تا به نظر من به طرف GT5 تمایل بیشتری داره.

متوجه هستم چی میگید ولی این چیزی نیست که بشه روش حساب باز کرد.تنها زمان مشخص میکنه که چی میشه. منم با شما هم عقیده ام خیلی ها منتظرن ببینن سونی با عنوان انحصاریش چیکار میکنه و مقدار کششش توی این مقطع چطور میشه. ولی بازم نمیشه خیلی مانور داد رو این قضیه چون جفتشون خیلی غولن تو سبک خودشون و هر کاری قادرن بکنن.

عمده فروش هيلو تو آمريکاس!

در ضمن هيلو يه حالتيه هر کسی خوشش نميآد!
طرفدارای خاص خودشو داره که زياد هم هستن . اينجوری نيست همه ببينن بگن : اااه عجب بازی بريم 360 بخريم!

یه حرفی زدیا. یعنی killzone2 که فوق العاده بود halo killer میدونستنش تونست نصف halo3 فروش کنه؟؟؟!!! این بازی دقیقا همون بازی هستش که خیلی میگن عجب گرافیکی بریم ps3 بگیریم.عزیزم این چیزایی که میگی ملاک نیست.از روی فن بازی یه حرفی رو نزن.

یک سوال :
xbox 360 slim آنچنان چیز جدیدی نداشت , چرا فروش Xbox زیاد کرد ؟
یعنی اونور آب کسی بخاطر ظاهر یا مثلا 3 چراغ شدن 360 نمی گرفت ؟
منم می خواستم پک GT5 بگیرم , با این رنگ مسخره ای که کردن همون معمولیشو می گیرم . البته از کتابچش نمیشه گذشت ...

یک سوال :
منم می خواستم پک GT5 بگیرم , با این رنگ مسخره ای که کردن همون معمولیشو می گیرم . البته از کتابچش نمیشه گذشت ...

این امکانات جدیدش هست که من میدونم .یکیش داشتن wifi که خیلی ضروری بود و یکی دیگه هم نداشتن خطای 3 چراغ.حالا اگه مزیت دیگه هم باشه که من نمیدونم دوستان دیگه کمک میکنن.

یه حرفی زدیا. یعنی killzone2 که فوق العاده بود halo killer میدونستنش تونست نصف halo3 فروش کنه؟؟؟!!! این بازی دقیقا همون بازی هستش که خیلی میگن عجب گرافیکی بریم ps3 بگیریم.عزیزم این چیزایی که میگی ملاک نیست.از روی فن بازی یه حرفی رو نزن.

عزیز KZ1 یک شکست بزرگ بود برای این عنوان اما HALO 3 موفقیط از اول داشته اما KZ2 اولین بازی از سری KZ2 بود که همه رو بعد شکست KZ1 تازه طرفدار هارو جمع کرده برای KZ شما باید بعد 2-3 بازی آیندش در موردش فروشش بشه نظر داد این نظر من هستش حالا .

چرا اتفاقا نظر آریا و صدرا درست هستش و خیلی هم تعصیر داره .;)
یک سوال :

طراحی زیبا و نداشتن حالا ما ک چیز دیگه ای دیدیم جای 3 چراغ اما تا با چش خودم نبینم باور نمیشه اما در کل با امکانات جدید و... خودش موجب میکنه افراد رو برن 360 اسلیم بگیرن من خودم خیلی دوست داشتم این 360 ELITE م رو بدم یکی از این جدیدا بگیرم اما صرف نمیکنه که این 360 رو 200 بدم 250 بزارم روش یکی جدید بگیرم .

آخرین ویرایش:
یک سوال :

یعنی واقعا به نظرت چیز جدیدی نداشت؟
wi-fi ، هارد 250 ، ظاهر زیباتر ، ابعادکوچکتر ، عمر بیشتر و صدای کمتر ، بدون هیچگونه افزایش قیمتی.
دیگه میشه بگی مثلا چی باید اضافه میکرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or